Живи идеи

Обзавеждане на стая в мазето – 10 страхотни и вдъхновяващи примера

поставете стая в мазето хол трапезария дървен под килим

Настройте стая в мазето – перфектното мазе за вашето семейство

Често у дома се чувствате така, сякаш няма достатъчно място за всички дейности, на които искате да се насладите. Мазето обикновено се използва само за прибиране на ненужни неща там – неща, които са счупени или просто остарели.

Но защо да не изхвърлите всички неща или да ги дадете на хора, които могат да продължат да ги използват. По този начин ще освободите това пространство и ще го използвате за нещо по -конструктивно и по -красиво.

Можете например да преустроите мазето в семейна стая. Това ще изглежда блестящо, особено ако имате половин мазе като това на снимката по -долу например. Поставете много кошници с играчки, настолни и образователни игри, боядисайте стените в живи нюанси. Така ще напълните стаята с много цвят и енергия. Това от своя страна ще ви помогне да се насладите по -пълноценно на семейното си време.

Обзаведете стая в мазето – възползвайте се максимално от вашето жизнено пространство!

Обзаведете стая в мазето

Мазето може да се превърне в стая за забавления. Това е много популярен вариант. Можете да включите домашен бар, билярдна маса или плазмен телевизор като част от тази концепция. Можете също така да инсталирате много нови таванни лампи. Ще се забавлявате много с приятелите си в собствената си къща.

Сбъднете мечтата на един мъж! Дами, нека вашите мъже бъдат доволни!

поставете стая в мазето хол игрална зала

Ако предпочитате традиционен, но същевременно модерен Стая в сутерена за да организирате, трябва по някакъв начин да балансирате камината и телевизора. Освен това можете да стигнете до старомодния паркет. Панелите, каменните стени и романтичните полилеи са други важни допълнения.

Как намирате това съоръжение? Бихте ли обзавели и мазето си в колониален стил? Този стил всъщност върви много добре с него

поставете стая в мазето хол камина каменни стени

За съвременен дизайн вдъхновението може да бъде извлечено от пространството по -долу. Голямото огледало на стената и кръглата маса в средата на стаята контрастират с останалото обзавеждане и стените, боядисани в естествени кафяви тонове. Всичко това извежда светлините на тавана особено силно и по този начин сте създали модерна, но все пак топла атмосфера.

Модерен хол в мазето

поставете стая в мазето хол камина килим

Или може би искате да превърнете мазето в складово помещение. Ако е така, тогава трябва да включите възможно най -много рафтове, така че всичко да е много организирано. Можете да съхранявате всички неща, които не използвате, в пластмасови или хартиени кошници.

Практично складово помещение в мазето, където надделява завиден ред

стая в мазето създаде място за съхранение поръчка кутии рафтове

Мазето може да се превърне в малка аркада. Можете да направите мини хокейна зала. Там децата могат да практикуват този спорт от време на време. Бих поставил и няколко снимки на стената с техните супергерои на ваше място.

Фантастично пространство за вашите момчета

Обзаведете стая в мазето

Искате ли по -необичайна, но наистина забавна стая вместо това? Мазето винаги е най -подходящото за това. Шансовете са, че няма да искате да каните гости в стая като тази по -долу, но ще прекарате много време с родителите си. Мазето е точно това!

Създайте уютна атмосфера за цялото семейство

Обзаведена стая в мазето хол куче уютно

Собственикът на избата от следващата снимка е организирал минибар в избата си. Класическият дървен бар стол, каменни стени и някои изискани бутилки са добре подредени по рафтовете. Това създаде много изискана атмосфера. Ако имате и билярдна маса, приятелите ви няма да могат да устоят на поканите. Предпочитат да останат с вас, отколкото да излязат.

Ако това е вашето желание, ще се чувствате като у дома си като в бар

Обзаведете стая в мазето игрална стая бар бар стол каменни стени

Трябва ви само малко въображение, за да превърнете мазето в многофункционално пространство за различни дейности. Можете да използвате пространството под стълбите, за да съхранявате нещата там, да съхранявате пералня до сгъваемата маса и да поставите модерно изглеждаща маса по стената. Ще имате пералня, а другата част от мазето ще използвате като домашен офис.

Интересна комбинация от малко перално помещение и практична работна зона в мазето

Обзавеждане на стая в мазето Чекмеджета за съхранение на кабинет

И накрая, бих искал да ви помоля да направите следното: Не позволявайте мазето ви да е тъмно и прашно. Премахнете ненужните материали и се насладете на допълнителното пространство, което се предлага там.