Живи идеи

Живи идеи

Открийте невероятните ползи от корк за вашия дом

Предимства на корк домашна трапезария сив полилейОткрийте невероятните ползи от корк за вашия дом

Тапите от любимото ви вино играят много по -важна роля за разкрасяване на околната среда, отколкото си мислите. Те са екологично чисти, издържат дълго време и са огнеупорни. Те също имат антимикробен ефект върху всички видове насекоми.

В случая на корк имаме работа с изключително лек материал с прекрасни свойства за изолация. Следователно може да се използва чудесно навсякъде у дома.

Това е абсолютно естествен, модерен, за многократна употреба и разтворим материал. Може да се използва чудесно и от външната страна на сградата.

Благодарение на естествения си произход, всяко парче корк има своя собствена история и индивидуалност. Коркът има голямо разнообразие от вещества, тъкани и цветове.

Екологични съображения

Коркът е 100% естествен материал и е получен чрез екологично чист процес на прибиране на реколтата. Корковите дървета не се унищожават за производството на този продукт. Вместо това кората се събира на всеки девет години.

Корковите дървета могат да живеят до 300 години и след това коркът може да бъде извлечен около 33 пъти. Това е сравнително евтин процес. Можете дори да използвате отпадъци, за да ги направите.

Тапите от любимото ви вино играят много по -важна роля за разкрасяване на нашата среда

Предимства на корковия кухненски остров от корк

Ползите от корк

Коркът има антистатична повърхност и следователно няма да абсорбира прах и токсини. Поради това това е чудесен избор за тези с алергии. Като човек с болка в коленете, използването на такъв под ще ви накара да се почувствате наистина облекчени.

Коркът също е антимикробен и водоотблъскващ. Коркът може да се използва за борба с мухъл и плесен.

Коркът има голямо разнообразие от вещества, тъкани и цветове

Предимства на домашната баня от корк

Естествен корк

Коркът е водоотблъскващ, но не е водоустойчив! Ето защо доброто уплътнение е важно при използване на корк.

Острите предмети също могат значително да повредят тази тъкан.

Коркът е най -разпространен в Южна Европа и Северна Америка. Там има около 6,6 милиона декара коркови гори. Следователно използването в отдалечени региони може да причини значителни щети на околната среда. Този материал е най -добре използван в тези два региона.

Острите предмети също могат значително да повредят тази тъкан

Предимства на домашното бюро от корк

повторна употреба

Световната федерация по дивата природа обаче насърчава използването на корк по целия свят. Чрез подмяна на коркови тапи за вино в много компании от съображения за устойчивост, производството на този екологично чист материал се насърчава все по -малко.

Коркът е най -разпространен в Южна Европа и Северна Америка

Предимства на корковата стена за домашна трапезария

Използвайте у дома

Акустична подложка

Коркът има впечатляващи акустични, термични свойства и якост на натиск. Можете също така да запечатате няколко космически совалки. Същите свойства го правят идеален за външни стени и тухлена зидария в детски площадки. Това може да изолира шума и да действа като втора изолация за черна дъска.

Коркът има впечатляващи акустични, термични свойства и якост на натиск

Предимства на кухнята от стената на работния плот от коркова къща

Стенно покритие

Корковите стенни покрития бяха много популярни през 50 -те и 70 -те години на миналия век. Сега този стил е възприет отново поради неговите екологични свойства. В наши дни можете да намерите и тапети от корк. Хартията Phillip Jefferies е изработена от естествено дърво и има сребърен слой на дъното.

Прекрасна декорация за кухнята

Предимства на домашната готварска печка от корк

Изплаквания в кухнята

Коркът със сигурност остава най -екологичното решение за капачките на бутилките и до днес. Можете да направите, без да използвате повторно тапите и вместо това да ги използвате на задната стена в кухнята. Съберете тапите от вашите „бели“ и „червени“ и след това можете да ги използвате, за да създадете прекрасна декорация за кухнята.

Прекрасната естествена структура на корка може да се трансформира в различни форми от производителите. Можете да създавате повърхности с красиви шарки и цветове. Корковите ролки могат да бъдат боядисани и нарязани. Тези повърхности могат да се използват чудесно на задната стена на кухнята или навсякъде другаде.

Прекрасната естествена структура на корка може да се трансформира в различни форми от производителите

Предимства на кухнята от коркова домашна маса

Меки мебели

Коркът може да се смила, нарязва и боядисва. Следователно може да се използва на много различни места. Съдържа и восъчно вещество суберин, което прави тъканта огнеупорна. Поради това тези видове дървета не изгарят.

Важно е да се прави разлика между огнеупорни и огнеупорни! Коркът няма второто свойство. Затова човек трябва да се пази от пламъка.

Но можете да направите прекрасен абажур от корк.

Коркът може да се смила, нарязва и боядисва

Предимства на корковата домашна баня зелена

Експериментирайте с корковите мебели!

Сега, след цялата специализирана информация, нека се върнем към практическата. Корковите мебели са се доказали като прекрасно експериментално пространство за много дизайнери. Материалът е лек, екологичен и е чудесен за работа.

Дали корковите мебели или повърхности биха се вписали добре някъде във вашия дом??

Panache Interiors, Kristin Petro Interiors, Inc., Monica Ewing, lisa Rubenstein – дизайн на истински стаи, Garrison Hullinger Interior Design Inc., CG&S Design-Build, Chris A. Dorsey, ZeroEnergy Design, Jonathan Schloss / Architect

Филип Джефрис

Read more
Живи идеи

Обзавеждане на стая в мазето – 10 страхотни и вдъхновяващи примера

поставете стая в мазето хол трапезария дървен под килим

Настройте стая в мазето – перфектното мазе за вашето семейство

Често у дома се чувствате така, сякаш няма достатъчно място за всички дейности, на които искате да се насладите. Мазето обикновено се използва само за прибиране на ненужни неща там – неща, които са счупени или просто остарели.

Но защо да не изхвърлите всички неща или да ги дадете на хора, които могат да продължат да ги използват. По този начин ще освободите това пространство и ще го използвате за нещо по -конструктивно и по -красиво.

Можете например да преустроите мазето в семейна стая. Това ще изглежда блестящо, особено ако имате половин мазе като това на снимката по -долу например. Поставете много кошници с играчки, настолни и образователни игри, боядисайте стените в живи нюанси. Така ще напълните стаята с много цвят и енергия. Това от своя страна ще ви помогне да се насладите по -пълноценно на семейното си време.

Обзаведете стая в мазето – възползвайте се максимално от вашето жизнено пространство!

Обзаведете стая в мазето

Мазето може да се превърне в стая за забавления. Това е много популярен вариант. Можете да включите домашен бар, билярдна маса или плазмен телевизор като част от тази концепция. Можете също така да инсталирате много нови таванни лампи. Ще се забавлявате много с приятелите си в собствената си къща.

Сбъднете мечтата на един мъж! Дами, нека вашите мъже бъдат доволни!

поставете стая в мазето хол игрална зала

Ако предпочитате традиционен, но същевременно модерен Стая в сутерена за да организирате, трябва по някакъв начин да балансирате камината и телевизора. Освен това можете да стигнете до старомодния паркет. Панелите, каменните стени и романтичните полилеи са други важни допълнения.

Как намирате това съоръжение? Бихте ли обзавели и мазето си в колониален стил? Този стил всъщност върви много добре с него

поставете стая в мазето хол камина каменни стени

За съвременен дизайн вдъхновението може да бъде извлечено от пространството по -долу. Голямото огледало на стената и кръглата маса в средата на стаята контрастират с останалото обзавеждане и стените, боядисани в естествени кафяви тонове. Всичко това извежда светлините на тавана особено силно и по този начин сте създали модерна, но все пак топла атмосфера.

Модерен хол в мазето

поставете стая в мазето хол камина килим

Или може би искате да превърнете мазето в складово помещение. Ако е така, тогава трябва да включите възможно най -много рафтове, така че всичко да е много организирано. Можете да съхранявате всички неща, които не използвате, в пластмасови или хартиени кошници.

Практично складово помещение в мазето, където надделява завиден ред

стая в мазето създаде място за съхранение поръчка кутии рафтове

Мазето може да се превърне в малка аркада. Можете да направите мини хокейна зала. Там децата могат да практикуват този спорт от време на време. Бих поставил и няколко снимки на стената с техните супергерои на ваше място.

Фантастично пространство за вашите момчета

Обзаведете стая в мазето

Искате ли по -необичайна, но наистина забавна стая вместо това? Мазето винаги е най -подходящото за това. Шансовете са, че няма да искате да каните гости в стая като тази по -долу, но ще прекарате много време с родителите си. Мазето е точно това!

Създайте уютна атмосфера за цялото семейство

Обзаведена стая в мазето хол куче уютно

Собственикът на избата от следващата снимка е организирал минибар в избата си. Класическият дървен бар стол, каменни стени и някои изискани бутилки са добре подредени по рафтовете. Това създаде много изискана атмосфера. Ако имате и билярдна маса, приятелите ви няма да могат да устоят на поканите. Предпочитат да останат с вас, отколкото да излязат.

Ако това е вашето желание, ще се чувствате като у дома си като в бар

Обзаведете стая в мазето игрална стая бар бар стол каменни стени

Трябва ви само малко въображение, за да превърнете мазето в многофункционално пространство за различни дейности. Можете да използвате пространството под стълбите, за да съхранявате нещата там, да съхранявате пералня до сгъваемата маса и да поставите модерно изглеждаща маса по стената. Ще имате пералня, а другата част от мазето ще използвате като домашен офис.

Интересна комбинация от малко перално помещение и практична работна зона в мазето

Обзавеждане на стая в мазето Чекмеджета за съхранение на кабинет

И накрая, бих искал да ви помоля да направите следното: Не позволявайте мазето ви да е тъмно и прашно. Премахнете ненужните материали и се насладете на допълнителното пространство, което се предлага там.

Read more
Живи идеи

Умно бижу за дома във Ванкувър

Напълно автоматичен, разумен относно използването на енергия и пълен с екологични функции – това прави този канадски дом отличителна черта в квартала.

Умно бижу за дома във Ванкувър

Интелигентни бижута за дома в мивка за кухня във Ванкувър

Когато Джо Уолтърс купи своя дом във Ванкувър, на предната поляна имаше счупена кола и „можеше да се види небето през изгнилия покрив“, казва той.

Но Уолтърс, основателят на Radec Group, компания, която строи къщи и управлява търговски проекти, и съпругата му Карла отделиха време да построят къщата в духа на стила от средата на века.

„Нищо излишно или прекалено, просто модерно. Просто добър дизайн “, казва Уолтърс.

Екологичните материали придадоха на помещението свежа атмосфера, а новата сградна технология намали консумацията на енергия и интегрира развлекателните, осветителните, климатичните и охранителните системи с нуждите на собствениците чрез техните смартфони и таблети. Може да се каже, че къщата вече се е превърнала в истински скъпоценен камък! За квартала !

Къщата с един поглед

Кой живее тук: Джо и Карла Уолтърс и синовете им Зак (2 години) и Райдър (2 месеца)

Местоположение: Райли Парк, близо до Ванкувър

Размер: 140,38 квадратни фута, 3 спални, 2 ½ бани, плюс мазе 72,19 квадратни фута с 2 спални, 1 баня

Кухнята, която има 4.27 м остров, е най -важната фокусна точка в къщата. Централната мивка увеличава брояча, докато табуретките от плексиглас позволяват на огромния остров да заеме централно място.

Екологичните материали придадоха на стаята свежа атмосфера

Умни бижута в кухнята във Ванкувър

Бар стол: Изпарения, CB2, кухненски плочки: Porcelanosa; Смесител: Trinsic, Delta

Интериорният дизайнер Паула Гера проектира ореховите шкафове по поръчка без видим хардуер.

Може да се каже, че къщата вече се е превърнала в истински скъпоценен камък

Бижута за интелигентна къща във всекидневната във Ванкувър

Шкафове: Мелница на наследството; Frigidaire; Абсорбатор: Faber, Микровълнова: Panasonic; Плот, фурни: Викинг

„Имаме напълно автоматизиран дом: напълно интегрирани аудиовизуални, осветителни, отоплителни и охлаждащи системи и сигурност“, казва Уолтърс. „Когато слънцето залезе, външните светлини светват. Настройваме светлините на максимум 80 процента, което е незабележимо, но води до голяма икономия на енергия. Можем да включваме и изключваме светлините, да пускаме музика и да променяме канала от нашия iPad. “

Трапезарията

Умни бижута в трапезария във Ванкувър

Боядисване: Zoë Pawlak, цвят на интериора: Dove White OC-17, Бенджамин Мур

Walters имат столовете за хранене Lazy 05 от B & B Italia купи за изгодна сделка в склада на Inform Interiors. „Видяхме ги веднага и съпругата ми седна на тях с нашия дизайнер, докато аз чаках на опашка, за да ги купя“, казва Уолтърс.

Масата за хранене и столовете

Бижута за интелигентна къща във маса за трапезария във Ванкувър

Таблица: по поръчка, Наследствена мелница; Висящи светлини: ремарке Larmes, ET2

Жълтите цветя на форзиция са в чиста ваза от Urban Barn на персонализиран бюфет, направен от Heritage Millwork. Огледалната зала, от CB2, е домакин на пресни лалета в ярко жълти саксии от местния магазин Парламент Интериори.

Дизайнът на хола

Интелигентни бижута за дома във Ванкувър диван хол килим

Чаши за пиене: Riedel; Подложки: EQ3; Лалета: фабрика за цветя

В хола има тавански високоговорители и телевизор с плосък екран с персонализиран медиен модул.

Една медийна единица

Интелигентни бижута за дома във Ванкувър хол диван подова лампа

Медийно звено: Мелница на наследството; Завеси: завеси на Лий; Ролетни щори: Британски щори; Кресло: West Elm

Подова лампа: Родителска подова лампа, West Elm

Банята

Бижута за интелигентна къща в банята във Ванкувър

Стенни светлини: Осветителният склад; Тапет: Колекция от блестящи детайли на Кандис Олсън, тапет на короната & Платове; Суета: Heritage Millwork, проектирана от Paula Guerra

Стълби: Мелница на наследството; LED осветление Стъпка: Home Depot; Парапет: Rail-Co неръждаема стомана

Стълбите

Бижута за интелигентни къщи на стълби във Ванкувър

Вграденият скрин от орех с кварц горе в спалнята показва малка колекция от вази от западен бряст.

Рамка за легло: Koolhaus (сега затворен); висулка: чинийка Criss Cross, Модерника; тапет: колекция от блестящи детайли на Кандис Олсън, Корона тапет & Тъкани; настолна лампа, нощни шкафчета: EQ3; възглавници за хвърляне: Западен бряст, спално бельо: Gluckstein Дом

Спалнята

Бижута за интелигентен дом във възглавница за спалня във Ванкувър

Лъскавите плочки Porcelanosa се смесват с матово -бели плочки Ames в основната баня. Къдравата върба и магнолиите добавят към спа центъра на модерното пространство.

Стенното покритие в спалнята

Умни бижута в спалнята във Ванкувър

Цвят на стената: Blue Nose CC-800, Бенджамин Мур; Произведения на изкуството: Ikea, маса, комплект стол: Pottery Barn; Настолна лампа: Ikea, висяща лампа: CB2; Regal: Expedit, Ikea.

Детска стая със сини стени

Умни бижута в синя детска стая във Ванкувър

Кедрово дърво по външните стени на къщата. Италиански LED стенни светлини с тесен ъгъл на лъча.

Стенни светлини: Marco LED от Ares; Домашни номера: Атлас; Врата: Прозорци на Тундра; Сеялка: Solus; Парапет: алуминий, H & З

Входът

Умни бижута на входа на ВанкувърДизайнът на банята

Умни бижута за дома в бели бани във ВанкувърСив диван

Умен диван за бижута във Ванкувър

Ето Карла, Джо и Зак Уолтърс в хола. „Вълнуващо е да си част от преходен квартал“, казва Уолтърс. „Има хубави паркове за нашето семейство, включително аквапарк наблизо и страхотни нови магазини и кафенета.“

Radec Group, Б.&Б Италия, Информирайте интериора, Градска плевня, CB2, Парламент Интериор, Западен бряст, Порцеланоса, Ames Tile, HomeSense, Лола

Хедър Меренда

Read more
Живи идеи

Таванско помещение в Манхатън с индустриална привлекателност

Таванско помещение в стъклена маса в МанхатънТаванско помещение в Манхатън с индустриална привлекателност

Интериорната дизайнерка Лиз Тиези бе възложена да преобразува текстилна фабрика в къща. И така, тя искаше да запази индустриалния багажник. Но семейството има две деца и стаята също трябва да е подходяща за семейството. Оказа се, че това е фантастично таванско помещение, пълно със спасени и възстановени съкровища като плевнята, Залата на независимостта на Филаделфия и дори фабрика за вкусни торти.

Изглед към къщата

Кой живее там: Семейство с две деца – на 7 и 10 години

Местоположение: квартал Tribeca в Манхатън

Размер: 390 квадратни метра; Стаи с 4 легла, 3½ бани

Всекидневната, трапезарията и кухнята са на голямо отворено пространство. Откритите кабелни канали и следи от светлини носят индустриалната атмосфера. Такива светлини са подходящи за тавански помещения, те са гъвкави и можете да насочите лампите към произведения на изкуството или офсетови мебели.

Целият под е изработен от старо дърво хикори.

Трудно е да се намери лично пространство в такива отворени тавански помещения. Чувствате се част от изложба. Ето защо такава пещера е отделена за семейството със стара противопожарна врата.

Трудно е да се намери лично пространство в такива отворени тавански помещения

Таванско помещение в червено старо дърво в Манхатън

Релса за врата на плевня: Хардуер за врата за плевня

Семейството искаше дървена врата на плевнята

Таванско помещение в трапезария в Манхатън

Това е гледката от кухнята, фамилната стая е вдясно.

Семейството искаше дървена врата на плевнята. Но тази порта означаваше много усилия за майстора на дърво.

Бяла колона в хола

Таванско помещение в стената на дивана в Манхатън

В цялата къща има блус, както можете да видите на другите стени. Друга ремонтирана врата е вляво.

Стените в хола са сини

Таванско помещение в хол в Манхатън

Стаята също така ви позволява да гледате телевизия, без да пречите на другите.

Диван: Диван V-Lab професор, ABC килим & У дома; Произведение на изкуството: Галерия Джонатан Левин

На дървената маса за хранене има червени лалета

Таванско помещение в трапезария в Манхатън, паркет

Обновените прозорци също придават индустриална атмосфера.

Старите фабрични елементи служат като основа на масата, а горната част е изработена от старо дърво. Столовете Tolix French Café също са в индустриален стил. Полилеят Sara носи синьо през стъклените си сенки и индустриалния стил чрез металната структура и откритите линии.

Основната всекидневна е небрежно елегантна, но също така почита индустриалното минало. Столовете, събрани от стари метални парчета, добавят индустриален щрих. Невероятно, но столовете всъщност са удобни.

Обновените прозорци също придават индустриална атмосфера

Таванско помещение в хол в Манхатън, червени лалета

Метални столове: Галерия Кори Даниелс; Фотьойл, масичка за кафе: Desiron; Масичка за кафе: ABC килим & У дома

В кухнята има голям остров с мраморен плот. Мраморът е от Залата на независимостта във Филаделфия. В средата се намира стара метална вана. Той носи индустриална атмосфера и може да се напълни със сладолед, шампанско или бира.

В кухнята има голям остров с мраморен плот

Таванско помещение в кухненски кухненски остров в Манхатън

Тухлената стена в кухнята първоначално е била изложена. Range Craft от Ню Джърси са усвоили металния абсорбатор и стенните панели. Дървените рафтове не крият стените, огледалата под рафтовете озаряват кухнята.

Стенните панели отразяват LED светлините под рафтовете. Той допълва металните неща и устройства по рафтовете.

Печката може да се види тук

Манхатън таванска кухня печка

В таванското помещение има и различни видове антично стъкло. Металният шкаф има стъклени врати с верижна връзка.

Дамската стая трябва да изглежда като кутия за бижута, казва дизайнерът. Тя комбинира метални плочки със сини плочки. Вратата вдясно е запазена от първоначалната сграда.

Кухнята е добре осветена.

Таванско помещение в кухненска печка в Манхатън

Поразителното спално бельо от Кевин О’Брайън привлича вниманието в спалнята на родителите.

Легло, скрин: Стая & Борд; Огледала: ABC килим & У дома

Орехови и пружинни панели в спалнята на родителите създават селска атмосфера в банята на родителите, а синият акцент се завръща. Старата селска мивка идва от фабриката Tastycake във Филаделфия.

Дървен шкаф в кухнята

Таванско помещение в кухненския килер в Манхатън

Но трябва да внимавате със старата колекция от материали, понякога сглобяването е твърде трудно или адаптацията към другите елементи.

Кран за вода: Дорнбрахт; Капаци: Стари добри неща

Дизайнът на банята

Лофт Манхатън плочки за баня синьо

Клиентите също искаха вълнообразно стъкло; то намери своето приложение в банята. Душът е отляво, а тоалетната отдясно.

Вижте спалнята

Възглавница за легло в спалня в Манхатън

Вратите бяха от стъкло и метал, което ги направи много тежки. Така че сглобяването беше различно предизвикателство.

Сини стени в банята

Мивка за баня в таванско помещение в Манхатън

Чугунената вана също е стара. Китай беше в отлично състояние, но дизайнерът искаше да го съблече до чугун, за да може да получи индустриалния вид.

Без значение какво правите в тази къща, красиво излъсканите стари неща винаги напомнят за миналото на тази индустриална сграда.

Китай беше в отлично състояние, но дизайнерът искаше да го съблече до чугун, за да може да получи индустриалния вид

Лофт Манхатън баня сива

Осветление: Капитолийско осветление; Воден кран: Dornbracht

Ваната  Лофт Манхатън баня вана синя стена

праг интериор, Superior Woodcraft, Inc..

Кевин О’Брайън

Възстановяване хардуер

Калиста

Casale Tile

Произход

Read more
Живи идеи

Радиаторите, които загряват помещението и в същото време го подобряват положително

Многофункционалните декоративни елементи, които в същото време загряват стаята много бързо и могат положително да подобрят общата атмосфера, стават задължителни за всички собственици на жилища в Германия през зимата. Добрата новина за вас е, че внимателно сме подбрали перфектните идеи за радиатори с елегантни форми. Дизайнът предлага нещо за всеки вкус. Можете да намерите повече по темата в следващите параграфи.

Креативни и елегантни във всяка стая

Дизайн на радиатора

Кои цветове и дизайн остават актуални?

Формата и цветът играят решаваща роля в интериорния дизайн. Творческата форма на радиатора ще привлече вниманието в стаята и правилният избор на цветови нюанси ще бъде само предимство. Но що се отнася до цветовите комбинации, бихме искали да отидем в повече подробности.

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете цветова палитра, която да се съчетае с целия интериор. Най-популярните варианти в нашата картинна галерия включват дизайни с неутрални цветове като бяло, сиво, почти бяло или антрацит. Тези цветове са по -скоро описани като запазени и следователно отстъпват място на елегантната форма.

Вертикални радиатори в съвременна форма

Дизайн и съвети за радиатори в тъмен цвят

Широката гама от цветове включва и изразителните и естествени тонове. Изразителните нюанси не се разпространяват толкова много, защото интензивният ефект на цветовете може да се впише добре в няколко интериорни дизайна. С помощта на цветове като жълто, червено, синьо или лилаво може да се създаде приветлива и оживена атмосфера. Детската стая се счита за перфектната позиция за този тип радиатори и децата определено ще я харесат.

Нашата статистика показва, че много семейства предпочитат проста и елементарна цветова палитра. Меките тонове са идеални за всекидневни и бани. Кремовите цветове имат много важно предимство: те се съчетават добре с всеки дизайн на стена и стая.

Перфектен за банята

Идеи за баня за радиатори

Не забравяйте техническите данни!

Дизайнът и външният вид определено са решаващите фактори при избора на радиатор. Но не трябва да забравяме техническата страна: качеството. Има важни моменти, които определено трябва да имате предвид, когато става въпрос за висококачествен подбор. Стремежът към съвършенство трябва да даде само един краен резултат: елегантен външен вид и висока топлинна мощност. Тази комбинация се препоръчва, тъй като отоплението на помещенията също трябва да бъде оптимално за по -големи помещения поради високата топлинна мощност. Обърнете внимание и на краткото време за реакция на продуктите, тъй като в Германия температурите спадат изключително бързо и само модерен радиатор може да позволи бързо нагряване.

Има много богат избор от модели, които могат да добавят стойност към всяка стая. Много често собствениците на жилища поставят елегантните радиатори на различни места. Поради тази причина простата и лесно разделяща се форма се счита за задължителна. Дизайнерските елементи могат да бъдат инсталирани много лесно без предварителни специалисти.

Черно и бяло – перфектна комбинация

Атрактивни концепции за радиатори

В днешно време радиаторите са едно от декоративните елементи във всяка стая. Творческите и необичайни форми много често поемат ролята на рамката за картини и се считат за важен декоративен елемент. В нашата галерия с изображения ще намерите радиатори в различни форми. Позволете си да се вдъхновите от най -новите дизайни!

Съвременните радиатори се разглеждат като декоративни елементи за всяка стая

Атрактивен дизайн на радиатора

Радиатор с огледален ефект? Да моля!

Дизайн на Chrome и съвети за радиатори

Колкото по -креативни са радиаторите, толкова по -атмосферична е атмосферата

Дизайн и съвети за идеи за радиатори

Най -модерните радиатори добавят положителна стойност към всяка стая!

Дизайн и съвети за радиатори

Неутралните и меки цветове винаги са в голямо търсене на пазара

Идеи за радиатори

Черните радиатори придават луксозен вид

радиатор с черен дизайн

Творчески концепции за радиатори Творчески дизайн на радиатора Модерен дизайн и съвети за радиатори

Многофункционален и атрактивен!

Модерен дизайн на радиатора

Обърнете внимание на оптималното отопление!

Неутрални концепции за радиатори

Позиция хоризонтално или вертикално? Решете според вашия вкус!

Черни идеи за радиатори

Класиката се счита за най -перфектния декоративен елемент за ретро дизайн

Стандартно и класическо

Радиатори под формата на елегантни текстури

Идеи за текстури за радиатори

Изберете оригинална цветова комбинация!

Дизайн на стени и съвети за радиатори

Поставете го правилно и бързо затоплете цялата стая

Дизайн на хол и съвети за радиатори

Read more