занаятчийски идеи, направи си сам

Направете отметки: страхотни идеи за DIY за книжни червеи

Оригами сърце да се използва като отметка

Обичате ли да четете в свободното си време и голям фен ли сте на добрите книги? Тогава вие сте точно тук! В тази публикация ще ви покажем как да направите красиви отметки от хартия. Това е бързо и лесно, а резултатът са уникални отметки, които също са идеални за оригинален подарък. Надяваме се да се насладите на нашите предложения за изработка и се надяваме да ви хареса да ги прочетете!

Направете отметки от хартия – еднорог

Еднорозите правят отметки по оригинален начин

малки отметки инструкции за еднорог

малък отметка еднорог

Bookmark tinker unicorn book corner

Инструкции за създаване на отметки за еднорог детска игра

Направете свой собствен отметка за еднорог

Маркирайте инструкции за изработка на еднорог с пискюл

Направете отметки еднорог прекрасен външен вид

Направете отметки еднорог

Създаването на отметки е наистина забавно – изпробвайте нашите идеи „Направи си сам“, за да се уверите сами! Първото ни предложение е за отметка за еднорог. Първо трябва да изрежете главата на еднорога от лист бяла хартия. Това е просто квадрат с две „уши“ и „рог“ между тях. За добър резултат можете да си помогнете със шаблон. Когато приключите, е време да започнете да декорирате. Използвайте акрилна боя, за да нарисувате рога златисто и поръсете обилно с блясък върху все още мократа боя. Украсете вътрешността на ушите със златистата боя, изрежете два малки кръга за бузите от розова строителна хартия и ги залепете върху главата на еднорога. Накрая използвайте черен маркер, за да нарисувате очите и две точки за носа. Ако желаете, можете да използвате и други декорации, за да направите отметката още по -красива – например декоративни цветя.

За следващата стъпка ще ви трябва ластик, който трябва да е малко по -къс от самата книга (използвайте книга, за да измерите дължината). С помощта на пистолета за горещо лепило залепете двата края на лентата и прикрепете главата на еднорога към нея по същия начин. Изчакайте, докато лепилото изсъхне и сте готови! Можете да запомните страницата, като отделите цялата лента за четене с лентата (еднорогът трябва да остане на предната страница).

Красиви отметки с плитки

Занаятчийски идеи отметки DIY инструкции

Отметки от плетена хартия Направи си сам

плитка с ленти хартия DIY

Отбележете тинкер плетен лък

маркер от плетена кожа

Идеи за занаятчийски плитки с ленти хартия как да го направите

плитка с ленти хартия как си

плетена отметка хартия страхотен външен вид

Идеи за занаятчийски плитки с ленти хартия

Отметка на тинкер вратовръзка хартиени ленти

Следващата ни идея е за вратовръзка с отметки. За да направите това, първо трябва да изрежете две ленти със същия размер от розова и бяла хартия – помогнете си с линийка. Четирите ленти трябва да се използват за „плитка“. За тази цел първо е необходимо горният край да се фиксира с лепило. Първо залепете двете бели ленти заедно, така че да образуват ъгъл от 90 градуса. До него също залепвате розовите ивици, за да получите отново прав ъгъл. Сега започнете да сгъвате двете бели, след това двете розови ивици навътре. Резултатът е красив модел на плитка. След всяко сгъване фиксирайте хартиените ленти, които са една върху друга, с малко лепило. Когато приключите, направете дупка в горната част на отметката. Прокарайте през него декоративна панделка и завържете двата края. Това ще ви помогне да намерите по -лесно отметката в книгата. Вече завършен!

тук ще намерите видео урок за отметката за вратовръзка и за първата идея с еднорога.

Направете отметки – оригами сърца

Отбележете сърцата на тинкер подробни инструкции

Оригами сърце гънка страхотна занаятчийска идея

Инструкции за сгъване на сърце оригами в снимки

Сърце гънка от хартиени инструкции в снимки

Оригами сърца DIY великолепен външен вид

Инструкции за сгъване оригами сърце

прости инструкции оригами гънка сърце

Отметките правят сладки сърца

Оригами сърца сладък вид

Отметка на калайджийско сърце с крила

Можете сами да направите сладки сърца като отметки от хартия. За тази цел ще ви е необходимо квадратно парче червена или розова строителна хартия. Първо сгънете парчето в средата по ширина. Отворете го и сгънете другата страна, така че линиите на сгъване да образуват кръст. След това трябва да сгънете половината до средата и да обърнете парчето хартия. Сега сгънете двата ъгъла отдолу към средата – така получавате горната част на сърцето. Обърнете хартията отново и сгънете върха докрай. Сега трябва да се обърнете отново и да натиснете с палци надолу малките раздели, които имате в долната част, така че да се образуват малки триъгълници. Сега се обърнете отново – сърцето вече е готово! За да изглежда още по -красиво, можете да сгънете хартията, така че да получите страхотна, заоблена форма. И накрая, можете да сгънете двете части на парчето хартия назад. За инструкции за картина за тази идея вижте снимките по -горе.