занаятчийски идеи, есен

Есенни занаяти с деца: завладяващи идеи и инструкции

Есенни занаяти с деца сами правите смешни бухали

Есента идва скоро, затова в тази статия ви предлагаме някои завладяващи занаятчийски идеи и инструкции, които можете да изпробвате с децата си. Защото есенните занаяти с деца са забавни и прекрасен повод да прекараме малко повече време заедно! Надяваме се, че нашите предложения ще ви харесат и ви желаем успех с тях!

Есенни занаяти с деца: забавни бухали, изработени от ролки тоалетна хартия

Направете есенни занаяти с деца сами от ролки тоалетна хартия

Есенни занаяти с деца бухали смешни инструкции

Есенни занаяти с деца сова боя боички от тоалетна хартия

Есенни занаяти с деца бухал

Есенни занаяти с деца DIY бухал рула от тоалетна хартия

Есенни занаяти с деца бухал прекрасна декорация

Есенни занаяти с деца бухали тоалетна хартия ролки форми за мъфини

Есенни занаяти с деца сови от ролки тоалетна хартия Инструкции

Есенни занаяти с деца сладки бухали

Есенни занаяти с деца DIY сова

Есенни занаяти с деца творчески DIY бухал

Есенни занаяти с деца бухал тоалетна хартия ролка гугли очи очи форми за мъфини

Есенните занаяти с деца са чудесен начин да кажете „добре дошли“ в новия сезон. А съвместната творческа дейност ще зарадва най -малките – опитайте нашите предложения, за да се уверите сами! Първата ни идея всъщност е за забавни сови, изработени от ролки тоалетна хартия, които могат да бъдат направени супер лесни. За това са ви необходими: 2-3 празни рула тоалетна хартия, акрилни бои и четки, ножици, молив, занаятчийско лепило, компаси, черен химикал, както и гуглисти очи, креп, филц и строителна хартия за декориране. Първо, трябва да боядисате външната страна на тоалетната ролка в желания от вас цвят и да я оставите да изсъхне напълно – децата също биха могли да направят това. Междувременно направете очи и клюн-за тази цел можете или да използвате готови гуглисти очи, или просто да ги изрежете от хартия, като си помогнете с компаса и нарисувате зеницата в средата с черен флумастер . Правиш човката от занаятчийски филц. Ако желаете, можете също да изрежете крила от строителна хартия и да ги сгънете 4-5 пъти, за да изглеждат по-реалистични. Вземете вече сухите ролки тоалетна хартия и сгънете горните ръбове навътре към средата, като натиснете здраво с пръсти – така бухалът ще получи ушите си. В крайна сметка остава само да залепите очите, крилата и клюна на място. Пълен! Тъй като повечето деца харесват животинските мотиви, можете също да направите таралеж заедно – идеи и инструкции можете да намерите тук.

Есенни занаяти с деца: романтични фенери

Есенни занаяти с детски фенери

Есенни занаяти с деца Есенни листа фенери

Есенни занаяти с деца страхотни фенери

Подправете есенните занаяти с детски фенери

Есенни занаяти с деца.Фонари от естествени материали

Има ли нещо по -добро от есенните занаяти с естествени материали? За следващата ни идея ви предлагаме да излезете на разходка с децата и да съберете цветни есенни листа, защото ние правим прекрасен фенер, с който можете да украсите всекидневната, детската стая или терасата. Освен листа, ще ви трябват и голям буркан за зидария, бяло лепило, четка, чаени лампички, малко рафия или лък и ако желаете, малко черен и оранжев филц. Оставете листа хартия да изсъхнат между страниците на книга (използвайте вестник, за да избегнете повреда на книгата). Накарайте детето да разтрие щедро бялото лепило върху стъклото и да залепи листата върху него (за предпочитане отвън, тъй като сухите листа са лесно запалими). След това нанесете друг слой лепило с четката – след като изсъхне, лепилото ще бъде невидимо. Украсете чашата с малко рафия или лък и направете малка тиква от филц, което ще направи вашия фенер още по -красив.

Есенни занаяти с деца – оригинална завеса от листа

Есенни занаяти с детска завеса от зеленина оригинални

Есенни занаяти с деца страхотна деко трапезария

Есенни занаяти с деца

Есенни занаяти с детски гирлянд от листа филц

Есенни занаяти с деца Сгъване на листа от хартия

Есенни занаяти с детски гирлянди

Есенни занаяти с деца цветни листа

Друга творческа занаятчийска идея за есента е да направите закачлива листна завеса и да я използвате за украса на детската стая. За тази цел изрежете жълти, червени и оранжеви листове от занаятчийски филц – за да улесните, използвайте шаблони, като просто очертаете ръба им върху филца с молив. За голяма завеса на прозореца са ви необходими максимум 80 листа. Изрежете 10 вълнени нишки с различна дължина (но не прекалено къса!) И започнете да нанизвате филцовите листове върху тях с вълнена игла. Трябва да оставите разстояние 10-15 см между отделните листа. Когато листата свършат, завържете възел под последния лист и отрежете конеца. Завържете горния край на клона, оставяйки равномерно пространство между отделните нишки. Клонът може да бъде прикрепен към стената с дюбели и капси. И готово! За още страхотни идеи за есенни занаяти, разгледайте снимките по -долу!

Есенни занаяти с деца – още идеи

Есенни занаяти с деца рисуват жълъди

Есенни занаяти с деца, рисуващи листа

Есенни занаяти с деца, които пробиват листа

Есенни занаяти с детска сова мозайка

Есенни занаяти с деца DIY мозайка

Есенни занаяти с деца мозайка тиква

Есенни занаяти с деца мозаечни бобови растения

Есенни занаяти с детски кестени

Есенни занаяти с детски тикви

Есенни занаяти с детска маска

Есенни занаяти с деца, украсяващи листа

Есенни занаяти с детски охлюви

Есенни занаяти с деца.Естествени материали