занаятчийски идеи, DIY, домашни любимци

Направете сами играчки за котки: фантастични идеи за любителите на котки

Самите играчки за котки правят лесни идеи за DIY

Имате ли котка като домашен любимец? Тогава от опит знаете, че въпреки че вашият малък съквартирант не е толкова активен като куче например и няма нужда от ежедневна разходка, трябва да му отделите достатъчно внимание. Храненето не е достатъчно – трябва да играете и с котката! В тази статия ще ви покажем как лесно можете сами да направите играчки за котки. Правенето на занаяти също е много забавно и приятно занимание за децата. Приложете нашите идеи „направи си сам“ и зарадвай котката си, като играеш заедно! Надяваме се да ви харесат нашите предложения!

Направете сами играчки за котки за забавни игри с любимия си домашен любимец

Самите играчки за котки правят оригиналната идея надраскващите постове

Направете свои собствени играчки за котки

Самите играчки за котки правят драскотини за забавление на практика

Котешките играчки правят празни дупки от мишки от картон

Направете сами играчки за котки, надраскване с помпони

Направете сами играчки за котки Мишка калайджия плячка

Направете сами играчки за котки DIY надраскване

Котешките играчки сами правят плячка с пера

Направете сами играчки за котки, които бъркат кутия за вино

Направете сами играчки за котки празни кутии котешка къща

Играта с котката не само прави отношенията ви със собственика по -силни – това е важно и по друга причина. Освен храна, котките, които живеят в апартамента, също се нуждаят от много упражнения – игрите могат да заменят лов на открито. Те също са чудесна промяна за вашия домашен любимец, за да ги предпази от скука и удовлетворение. Разбира се, котенцата са по -игриви от по -възрастните котки – но животното определено ще оцени вниманието ви, независимо дали е на 2 месеца или на 2 години. Играта с котки може да бъде прекрасен начин за облекчаване на стреса от ежедневието и също така да осигури страхотно забавление на децата ви. Да си направите котешки играчки сами също е истинско удоволствие – за тази цел можете да използвате различни домакински предмети, от които често вече нямате нужда като ролки от тоалетна хартия, стар вестник и пр. По този начин можете не само да спестите малко пари, но и да изразите творчеството и въображението си. Надяваме се, че нашите DIY идеи за играчки за котки ще ви помогнат в това и се надяваме да се насладите на изработката!

Направете сами играчки за котки: каша “плячка”

Котешките играчки сами правят плячка

Направете свои собствени играчки за котки, направете мишки, инструкции

Играчките за котки сами правят малки възглавници

Направете моркови сами котешки играчки

Направете сами играчки за котки дървена кутия мишка

Самите играчки за котки правят помпони от плат

Направете си играчки за котки сами

Първо ви предлагаме да си направите играчка, която да изглежда като привлекателна плячка, която котката ви ще обича да ловува. Възможните варианти са просто неограничени, но най -простата идея е да оформите малка топка с ръце от лист хартия или вестник. Завържете панделка или връв към нея – можете да изберете или лек, много гъвкав шнур, или тежък, който се извива по пода. Ако желаете, можете да завържете въжето или лентата в края на пръта и също да я фиксирате с някаква залепваща лента. Когато приключите, оживете „плячката“ и оставете котката да я хване! Ако искате играчката да изглежда малко по -реалистична, можете да използвате и малко плюшено животно – например мишка или птица. Трябва обаче да се уверите, че играчката няма части, като малки копчета, перли и пера, които котката може да откъсне и погълне, докато играе. Също така не е невъзможно да си поправите „плячката“ сами – можете да направите фантастично „животно плячка“ от стари чорапи, пълни с малко памук! Мишката също е супер лесна за изработка – всичко, което трябва да направите, е да залепите две големи бобчета заедно и да увиете едната със сив плат, който сте изрязали под формата на сълза. И ако просто не сте в настроение да се занимавате в момента, можете да използвате и фенерче, за да симулирате бързо движеща се плячка. Котката може да преследва и преследва лъча светлина с часове и определено ще бъде забавна!

Направете сами играчки за котки от ролки от тоалетна хартия

Играчките за котки сами правят идеи с ролки от тоалетна хартия

Направете сами играчки за котки, които бъркат кутия

Направете своя собствена змия за котки от ролки тоалетна хартия

Самите играчки за котки правят интересни идеи с ролки от тоалетна хартия

Очарователните играчки за котки могат да бъдат направени и от ролки от тоалетна хартия или ролки от кухненски кърпи. Можете да го използвате, за да извикате страхотна змия например – защото котките също имат вроден инстинкт да ловуват змии. Вземете три празни ролки тоалетна хартия и ги свържете с достатъчно дълъг низ, който да прекарате през всички ролки и да залепите от вътрешната страна – по този начин змията би била гъвкава. За да ги направите по -реалистични, можете да ги боядисате в зелено или да ги покриете със зелена материя и да ги украсите с две очи. Можете да получите още страхотни идеи за играчки, за да зарадвате малкия си съквартирант от нашите снимки!