Wellness & Spa

Egen wellness -oase – spabad til hjem og have

Hot tubs tip, før du køber

Forestil dig bare: efter en lang, hård arbejdsdag kan du lade dit sind vandre! Hvilken virkelig afslapning! Der er ikke noget bedre sted end i dit eget spabad! Om sommeren med et koldt glas vin og om vinteren – i dit eget badeværelse derhjemme. Opfyldelsen af ​​denne drøm er fuldstændig mulig. Hvis du er begejstret for beroligende spabad, bør du overveje et par punkter for at designe din private wellness -oase på en funktionel og æstetisk måde. Vi har samlet de vigtigste tips og ideer til dig. Vil du tage et kig?

Whirlpool – spændende, gavnligt og hvad mere?

Whirlpool - spændende, gavnligt og mange flere fordele

Whirlpool - skab en beroligende oase derhjemme

En whorlpool har ikke kun en gavnlig og afslappende effekt på krop og sjæl, den hjælper også med mange sundhedsproblemer. Det bringer lindring fra hjerte -kar -sygdomme og rygsmerter. De særlige vanddyser og ekstraudstyr bidrager til den medicinske effekt. Nogle modeller er lavet med aromaterapi, farvelyseterapi eller lydterapi. I dag findes spabad i en lang række forskellige former og til mange anvendelser. Uanset om det er et indendørs, udendørs spabad eller et spabad, afhænger det af personlige behov og pladstildelingen. på www.optirelax.de finder du fx et omfattende sortiment samt professionel individuel rådgivning. Du finder også nogle tips til valg af spabad til inde eller ude hos os. Bare læs videre!

Indendørs spabad – den rigtige afslapning i dit eget badeværelse

Indendørs spabad - den rigtige afslapning i dit eget badeværelse

Med en indendørs spabad i dit eget badeværelse, behøver du ikke længere besøge et 5-stjernet hotel. Opret et helt wellness -værelse på dit badeværelse, hvor spabadet er højdepunktet. Derudover opretter du et dampbruser og sauna, og dit bad vil være en rigtig godbid for sjælen. Du tror måske, at hvis du ikke har så meget plads og et lille budget, skal du undvære et spabad helt. Ja! Indendørs boblebade tilbydes i forskellige former, som kan vælges efter dit eget rum. Hvis du er haveejer, ville det være meget mere bekvemt at bygge din egen wellness -oase udenfor.

Indendørs spabad - den rigtige afslapning i dit eget badeværelse

Whirlpool i din egen have: design dit eget udendørs wellness -område!

Whirlpool i din egen have: design dit eget udendørs wellness -område!

Der er også plads nok i din egen have til at installere et spabad. Ved du, at du også kan bruge det opvarmede spabad på koldere dage? Drømmeagtig! En kombination af jacuzzi og sauna i din egen have gør dit udendørs område til en fantastisk wellness -oase. Uanset om i løbet af dagen eller natten, om vinteren eller om sommeren – spabadet er en langsigtet investering, som du altid vil nyde. Vælg derfor kun udendørs spabad, der er specielt designet til brug året rundt. For at din egen wellness -oase vil bringe dig glæde i lang tid, skal du tage et kig på vores nyttige tips, før du køber!

Whirlpool i din egen have: design dit eget udendørs wellness -område!

Hvad skal man overveje, når man køber et spabad?

Hvad skal man overveje, når man køber et spabad?

Hvis du allerede har taget beslutningen, om du foretrækker et indendørs eller udendørs spabad, bør du overveje et par punkter, når du køber og vælger modellen.

  1. Først og fremmest er kvaliteten naturligvis. Her skal du dog ikke være opmærksom på luksusudstyret, men derimod udstyret og frem for alt isoleringen og dækslet på spabadet. Hvorfor er isolation så vigtig? Da du bruger dit spabad flere gange året rundt, selv ved lave temperaturer, skal det også være energieffektivt og omkostningsvenligt!
  2. For det andet – en af ​​de vigtigste komponenter er ydeevne. Kombineret med energieffektivitet vil dit spabad være det bedste valg!
  3. Moderne design er heller ikke til at undervurdere, ligesom det moderne wellness -udstyr og omfattende massagefunktioner. En feel-good zone derhjemme kan forbedre livskvaliteten.
  4.  Sidst men ikke mindst det vigtigste tip – lad stress være ved døren og nyd brusende drikkevarer!

Forkæl dig selv med en lille time-out med wellness derhjemme! 

Whirpools - tips inden køb

Dit batteri genoplades derefter, og du har momentum nok til nye hverdagslige udfordringer! Vi ønsker dig mange behagelige og afslappende stunder af glæde i dit eget spabad!

 Whirpools - tips inden køb