Velsign dig

Mobiltelefonens tommelfinger – hvad er det, hvor slemt er det, og hvad kan du gøre ved det?

Mobiltelefonens tommelfinger er et symptom på overbelastning af vores hænder fra de nye kommunikationsmidler, hovedsageligt fra vores smartphones. Det er her navnet kommer fra. Hvis du skriver for mange beskeder på Internettet, kan det hurtigt komme til det. Det lyder først utroligt, hvad du kan gøre ved dig selv med en gentagen bevægelse af din tommelfinger! Men hvis nogen allerede har lidt af det, ved de allerede, hvor ubehageligt det kan være.

Derfor må du ikke bagatellisere emnet og læse vores artikel omhyggeligt! At trykke for ofte og for hårdt med tommelfingeren fører ofte til betændelse i en eller flere muskelgrupper. Smerten er bare ubehagelig i starten, men på et tidspunkt kan den blive uudholdelig. Hvis du venter for længe med at gøre noget, kan det også føre til såkaldt rizartrose. Det er meget smertefuldt, svært at behandle og kan tage lang tid at helbrede. Lad det ikke komme så langt!

Overbelastning af tommelfingrene kan føre til meget store problemer 

Healing the Body - Strategier - Cell Phone Thumbs

Den specifikke årsag til mobiltelefonens tommelfinger

Mobiltelefonens tommelfinger har også andre almindelige navne. Du kan finde nyttige tips på internettet under søgeordene “smartphone -tommelfinger”, “SMS -tommelfinger”, “WhatsApp -tommelfinger”. Det er ikke brugen af ​​mobiltelefonen generelt, men meget specifikke bevægelser, der er ansvarlige for den.

Hvis du f.eks. Foretrækker at foretage et telefonopkald frem for at sende en sms -besked online, er faren foran din mobiltelefons tommelfinger meget mindre for dig. Som udtrykket allerede antyder, skyldes dette problem gentagen brug af tommelfingeren, når du skriver. Vores hænder er simpelthen ikke lavet til det biologisk. Konstant at skrive på smartphonen kan derfor vise sig at være en overdreven byrde.

Alle kan blive påvirket af smartphonens tommelfinger 

sundhedstip - gode ideer mobiltelefon tommelfingre

Undgå mobiltelefonens tommelfingre eller rhizartrose

Du kan finde tips til specifikke øvelser i de store videoer i slutningen af ​​denne artikel. Med disse kan du strække musklerne påvirket i mobiltelefonens tommelfinger. Det er bedst at starte, før problemet overhovedet opstår. Stræk hænderne som vist et par gange om dagen, eller hver gang efter længere tids brug af de sociale netværk, der kræver, at du krydser fingre. Disse er for det meste messenger -apps fra Facebook, WhatsApp og Viber.

Lad ikke WhatsApp -tommelfingeren blive til rhizartrose

Mobiltelefon tommelfingre - skriver med to tommelfingre

Rhizartrose

Rhizartrose er en alvorlig tilstand. Det kan opstå som et resultat af den lange forsømte mobiltelefonens tommelfinger eller af andre årsager. Rhizartrose skal diagnosticeres af en læge. Fysioterapi, smertestillende medicin og undertiden kirurgi er alle nødvendige for at helbrede denne tilstand.

Brug mobiltelefonen mindre

Mobiltelefonens tommelfinger er et ubehageligt, men let at løse problem på grund af overdreven aktivitet på sociale netværk. Det kunne ses som en slags motivation for at bruge mindre tid online. Tross alt har sociale netværk vist sig at have langt værre sundhedsmæssige konsekvenser. Kronisk træthed, konstant nervøsitet, selv depression hos unge er forbundet med det. De kan påvirke din evne til at kommunikere normalt uden for internettet. Ofte fører overdreven brug af mobiltelefonen i kombination med en stressende hverdag også til udbrændthedssyndrom.

Grundlæggende, af hensyn til dit helbred, bør du bruge din mobiltelefon så lidt som muligt

Mobiltelefon tommelfinger sundhedstip tendenser

Mobiltelefon tommelfingre som en nyttig advarsel

De fysiske symptomer på mobiltelefonens tommelfinger som følge af for intensiv brug bør derfor ikke ses som noget dårligt. De er meget mere en rettidig advarsel om noget mere alvorligt. For nogle af jer kan dette også være en god undskyldning for ikke at skulle besvare andres beskeder med det samme. Hvis du ikke har brug for sociale netværk til arbejde, og du stadig bruger dem uafbrudt, kan det være en afhængighed. Der skal gøres noget ved det, ellers spilder du din tid og påvirker dit helbred!

Gem din tommelfinger!

Mobiltelefonens tommelfingerbeskeder skriver tips

Kreativ skrivning

At skrive er ikke længere det eneste alternativ til at indtaste tekst. For mange er det mere bekvemt og hurtigere at bruge Tale til tekst mobiltelefon- og pc -applikationer. I dette tilfælde dikterer du ordene, og de konverteres automatisk til skrift. Dette giver dig mulighed for at undgå mobiltelefonens tommelfinger. Med denne alternative måde at indtaste tekst på, kan du overhovedet undgå problemet. Et andet vigtigt tip ville være at bruge dine to tommelfingre skiftevis. Så så er den ene ikke belastet mere end den anden. Disse tips er særligt vigtige for dem af jer, der ikke helt kan stoppe med at bruge sociale netværk på grund af arbejde.

Som det viser sig, er mobiltelefonens tommelfinger tommelfinger et simpelt emne, der absolut ikke bør negligeres. Du vil lære af videoerne herunder, hvilke øvelser der kan hjælpe dig som profylakse eller til at løse det problem, der allerede er opstået!

De utallige lange beskeder kan være skadelige for dit helbred 

Mobiltelefon tommelfingre sociale netværk fungerer

At bruge din mobiltelefon for intensivt kan gøre dig deprimeret!

Ideer og tips til at helbrede tommelfingre på mobiltelefoner

Overvej at bruge tale-til-tekst-applikationer eller andre skrivealternativer til at redde dine hænder 

Ikoner - Sundhedstip - Mobiltelefon -tommelfingre

Bedre at skrive med begge tommelfingre 

Mand ved mobiltelefonens tommelfinger