Velsign dig

Køb kontaktlinser online? Hvad skal overvejes?

Køb kontaktlinser online tips

At se uden briller og have et skarpt perspektiv – det er hvad mange kortsynede og langsynede mennesker drømmer om. Drømmen gik i opfyldelse med den sensationelle opfindelse – kontaktlinser. Omkring 3,5 millioner tyskere bruger kontaktlinser, ikke kun af mode, men også af praktiske årsager. Linserne er det bedste alternativ til briller – de begrænser ikke synsfeltet, kan bæres under sport og vigtigst af alt – ingen Briller ansigt, når du ser dig selv i spejlet. Leonardo da Vinci tænkte allerede på visuelle hjælpemidler direkte på øjet i begyndelsen af ​​1500 -tallet. I dag er kontaktlinsemarkedet så stort, at du kan købe linser online såvel som hos en optiker. De forskellige online butikker har allerede specialiseret sig i kontaktlinser og tilbyder også god service. Men kan du købe kontaktlinserne der med god samvittighed? Vi har udført en undersøgelse specielt for dig og vil hjælpe dig med, hvad du skal overveje, når du køber kontaktlinser online. Med instruktioner viser vi dig vejen til et vellykket online køb af linser.

Køb af kontaktlinser online: Trin 1 – Øjenundersøgelse

Køb af kontaktlinser online: Trin 1 - Øjenundersøgelse

Næsten enhver ametropi kan kompenseres med kontaktlinser – herunder høj langsynethed. For at nå dette mål er det imidlertid bydende nødvendigt at vælge den rigtige type kontaktlinse. Det er rigtigt, at en optiker eller en specialiseret onlinekonsulent generelt kan justere det visuelle hjælpemiddel og sige, hvilke kontaktlinser der passer til dine øjne. Men kun en øjenlæge kan med sikkerhed bestemme synet. Hvilken type kontaktlinse, der er egnet, afhænger kun af resultatet af øjenundersøgelsen.

Trin 2: Hvordan finder jeg de rigtige kontaktlinser til mig?

Hvordan finder jeg de rigtige kontaktlinser til mig?

Der er dybest set to typer linser: hårde og bløde. De adskiller sig i diameter (de hårde kontaktlinser er mindre) og i plasten. Når du rører ved den, er der stadig følelsen af ​​”hård” eller “blød”. Bemærk, at bløde linser altid er andet valg, hvis linser skal bruges på daglig basis. Det, der også er vigtigt, når du vælger de rigtige linser, er, hvor lang tid de skal bruges. Hvis du vil holde øje med dine linser hver dag fra at vågne op til at gå i seng, har du brug for andre linser end nogen, der kun vil have dem på under træning eller en eller to gange om ugen for at gå ud. Du kan finde følgende typer kontaktlinser i online butikker:

  • Daglige linser
  • Ugentlig linser
  • Månedlige linser
  • Årlige linser
  • Farve linser

Trin 3: Hvor kan man købe kontaktlinser online og hvad skal man passe på?

Hvor kan man købe kontaktlinser online, og hvad skal man passe på?

Først når din øjenlæge har bestemt den rigtige type for dig, kan du begynde at købe den online. Dette er naturligvis tilfældet, når du bruger kontaktlinser for første gang. Linsedragerne har brug for data fra deres tidligere kontaktlinser og en specialiseret online butik. Ligesom ved kassen hos mange apoteker kan du nu finde billige kontaktlinser i online butikker, men de udgør en sundhedsrisiko. For at undgå dette har vi undersøgt, hvilke online butikker der er pålidelige, og hvad du skal være opmærksom på, når du handler online. Vær opmærksom på certificeringerne, såvel som returretten. En anden sikkerhedsfunktion er, at du kan kontrollere linserne, så snart de er leveret. Når du køber online, er det bedst at få adgang til kontaktlinser fra kendte producenter. De billigste kontaktlinser er ikke altid bedre. Den bedste ting at gøre er at kigge efter rabatkampagner og pristilbud fra forskellige udbydere i stedet for spontant at købe det billige. Hvis du ikke kan investere tid i forskning, er der sådanne online platforme, f.eks. PreisProLinse, der foretager en sammenligning af kontaktlinser for dig, så du kan få kvalitet til den laveste pris.

Trin 4: hvad du ellers har brug for?

Kontakt linse pleje

Bare valg af kontaktlinser afslutter ikke online -købet. Du har også brug for de rigtige plejeprodukter til dine kontaktlinser, som du også kan bestille online. Ligesom kontaktlinserne til øjnene, skal plejeprodukterne matche linserne. For en god bærekomfort og langtidstolerance er det ikke kun det rigtige plejeprodukt, men også det rigtige

At passe på dine kontaktlinser er lige så vigtigt som at passe på din krop, fordi øjet er det punkt, hvor sjæl og krop forenes!

Kontakt linse pleje

“Intet er så værdifuldt som frihed, og intet er så værdifuldt som tillid.” Derfor bør du stole på vores tips, når du køber dine nye kontaktlinser, ikke begrænse dine øjne med dit stel og briller og nyde friheden i den smukke verden med din at nyde med dine egne øjne!

Typer af kontaktlinser