Velsign dig

Hvordan fungerer slankekuret og er det sundt?

Ligesom enhver ide om hurtigt vægttab er den slanke vanddiæt vokset i popularitet meget hurtigt. Der er imidlertid mange fælder og muligheder for bedrag i hver enkel formel. Derfor er vi begyndt at forklare, hvad den slanke vanddiæt er repræsenterer faktisk IKKE. Derefter fortsætter det med faktuelle forklaringer om det. Endelig vil vi gå tilbage til spørgsmålet om, hvor sund denne diæt er, og hvilke andre betingelser der skal opfyldes for at den skal være effektiv.

Så er der vand, der gør os slanke?

alt var vidunderligt med det slanke vand

Hvad er slankvandskosten ikke!

Den slanke vanddiæt kan på ingen måde hjælpe dig med at blive permanent Fedme problem at løse. Det er heller ikke en kost, der kan erstatte sund kost. Dette er heller ikke en omfattende ernæringsplan.

Det er generelt sundt at drikke masser af vand

drikke nok vand - god idé

Hvad er denne kost så??

Slankvandskuren er til folk, der gør en indsats for at spise sundt og stort set har succes med det. Det ville være ideelt til de situationer, hvor vi som en undtagelse simpelthen spiste et par dage for meget eller for usundt. Med denne strategi kunne du ret hurtigt klare dig. Slankvandskuren er også en god metode til kropsafgiftning uden helt at ændre den sædvanlige spiseplan.

At få de rigtige mængder ingredienser er afgørende

gjort enkelt - det slanke vand

Det inkluderer kosten!

Den slanke vanddiæt handler simpelthen om at øge dit stofskifte gennem en sund kombination af grøntsager og vand. Du kombinerer agurk, citron, ingefær og mynte og laver en drink af dem. Dette drikkes derefter med jævne mellemrum på en dag for at fremme fedtforbrændingsprocessen. Du drikker blandingen af ​​vand og grøntsager i stedet for det sædvanlige vand i løbet af dagen. Det er alt!

Nogle gange kan det magre vand faktisk se meget forførende ud

tabe sig meget godt vægttab

Ingredienserne til slankvandskosten

  • To liter vand,
  • En økologisk citron,
  • Et medium tykt stykke ingefær 3 cm i længden,
  • En mellemstor agurk,
  • 10 store eller 15 små mynteblade.

Forberedelsen er meget let:

Vask alle ingredienserne grundigt og skær ingefær, citron og agurk i skiver. Kom dem sammen i en lille skål i et par minutter. Tilsæt derefter dette til vandet sammen med kanelbladene. Du er næsten færdig! Du bør lade drikken stå i køleskabet i et par timer, så de sunde ingredienser fra grøntsagerne absorberes godt i vandet. 3 timer er minimum, men det ville være bedst at drikke magert vand efter cirka en halv dag.

Vand kun med agurk vil også hjælpe dig med at tabe dig 

agurker med vand er en fantastisk blanding

Hvornår skal du drikke dette vand??

Det er forskelligt for alle, når de foretrækker at drikke vand. Det er det samme med denne diæt. For nogle er det sundere, hvis de drikker vandet, før de spiser. Andre tolererer det bedre efter måltider. For mange flere gør det bare ikke en forskel, når de først har drukket nok vand.

Nogle laver te med de samme ingredienser og sød det med honning

honning og sunde ingredienser - god idé

Den rigtige ernæringsplan til det

Selvfølgelig vil den slanke vanddiæt ikke gavne dig, hvis du propper dig med usund mad eller overdoserer den. Du har brug for en afbalanceret, sund kostplan. Du bør ideelt set indeholde en masse grøntsager, få eller ingen mejeriprodukter, magert kød eller sunde køderstatninger i din daglige menu. Hold dig til de portioner, der er beskedne uden at overspise! For den følsomme mave kan slankende vand være lidt aggressivt på grund af ingefæren! Du bør ikke gå sulten og drikke det på samme tid!

De for nylig “taget” kilo kan hurtigt tabes 

Slankt vand kan være lækkert og sundt

Er slankende vandkost sund?

For mennesker uden specifikke gastrointestinale problemer kan denne diæt bare være sund. Det er en god tilføjelse til en sund kostplan. Samtidig bliver du tilstrækkeligt hydreret. Du bør dog ikke lave denne diæt i mere end en uge, for rent vand er jo det bedste for vores krop. For at afgifte kroppen kan den gentages en gang om måneden, men ikke oftere! Vær forsigtig, fordi den følsomme mave kan blive irriteret af blandede grøntsager og drikkevarer med krydrede ingredienser såsom ingefær.

Vi ønsker dig al mulig succes med at bevare din sunde form og en glad og behagelig sommer!

Denne sodavand ville også være ideel til dine gæster

Schlanhkwasser gode ingredienser

En anden dejlig variant af vand til vægttab

meget god drink - god idé til at tabe sig

Advarsel!!!! Denne drink kan irritere den onde mave 

meget stort slankt vand - fantastisk bord i haven

Tag stille vand frem for mousserende vand

så mange gode drinks med det slanke vand

En anden god mulighed for gæster!

drikke masser af magert vand tabe sig

Så du kan nyde sommeren og tabe dig!

citron med mynte i vandet