Velsign dig

Hvad er meditation 7 svar på dette tilsyneladende simple spørgsmål!

Har du allerede læst en af ​​Robin Sharmas bestsellere? I sin bog “Leadership Wisdom from the Monk Who Sold His Ferrari: The 8 Rituals of the Best Leaders” lærer han os, hvordan man forenkler tingene i livet. Efter at have læst den, kommer man til den konklusion, at gode ledere bør stræbe efter at udvikle de enkleste og mest målrettede tilgange, der er mulige. Det giver bare ikke mening at gøre meget, hvis du ikke får nogen resultater. Denne filosofi har meget at gøre med svaret på spørgsmålet “Hvad er meditation?” Grundlæggende burde dette forenkle vores liv og dermed gøre det mere effektivt og sundere. Disse og andre overraskende svar på spørgsmålet “Hvad er meditation?” opdag i de næste par linjer.

Meditation er introspektion, der hjælper dig med at forstå dine følelser bedre

Symbol for meditation Hvad er meditation

Hvad er meditation Syv overraskende svar!

Koncentration på det vigtige

Det første overraskende svar på spørgsmålet “Hvad er meditation?” lyder: Stræben efter mere koncentration. Er du faktisk klar over, hvor ofte vi er distraheret i hverdagen? Sociale medier, forurening fra unødvendig støj og en utrolig mængde visuel information er blot tre af de snes mulige eksempler på dette.

Vi bliver ofte overbelastede, forvirrede og mister vores fokus som følge heraf. Lidt mere: vi glemmer at angive en! Hvis vi kunne abstrahere os selv fra alle disse ydre påvirkninger, ville vi tackle alle opgaver, selv de irriterende i vores hverdag, meget hurtigere. Mediterer du regelmæssigt, opnår du netop det og har meget mere fritid.

Du kan opnå dyb afslapning gennem regelmæssig meditation 

Ikon humør tendenser sundhed

Du mediterer hver gang du observerer din indre verden

Den generelle forståelse af udtrykket “meditation” er ret misvisende. Disse er forbundet med forskellige kropspositioner, meditativ stemning, speciel musik og visse mantraer fra øst. Det er virkelig rigtigt, at i buddhisme og yoga blev meditation bragt til perfektion og gjort en dyb oplevelse. Men faktisk er denne proces meget enkel i sig selv. Hver gang du med succes afbryder forbindelsen til omverdenen og observerer din indre verden, mediterer du faktisk. Dette sker for eksempel om morgenen, når du går jogging, går med hunden og på et tidspunkt ikke engang tænker på selve handlingen. Under denne proces opfatter du naturen eller dine omgivelser meget mere intens og observerer deres refleksion i din åndelige verden. Dette vil gøre dig meget mere opmærksom på din egen indre tilstand.

Du kan meditere ved at sidde ved floden, ved havet eller i skoven og fokusere på landskabets skønhed og dets lyde.

Meditation kan helbrede sig selv følelsesmæssigt og fysisk

Hvad er meditation glad kvinde

Meditation hjælper med at forstå vores krop

I vores to artikler om udviklingen af ​​selvhelbredende kræfter og Bowen-terapi behandlede vi emnet at observere sin egen krop. At forstå processerne i dette fører til at opdage kilden til ethvert fysisk og følelsesmæssigt problem. Ifølge holistisk medicin er alle ubehagelige symptomer forbundet som en kæde. Dette starter på et særligt anspændt tidspunkt i vores krop. Meditation hjælper med at opdage tilgangen til dette.

Stol ikke på nogen, der forklarer meditation for dig som noget kompliceret

Teknikker til meditation

Meditation til dyb afslapning og som en helbredende metode

Med selvhelbredelse og udviklingen af ​​kræfterne hertil handler det primært om dyb afslapning. Dette er til gengæld en vej til ægte sundhed. Meditation er klart en effektiv måde at gøre dette på. Identificer bare spændingsområderne i din krop. Dernæst kan du målrette dem specifikt. Hvis man praktiserer meditation bevidst længe nok, har det vist sig at løse visse psykosomatiske smerter og andre symptomer.

Du kan bare sætte dig ned i sofaen, læne dig tilbage og meditere

Hvad er meditation fuldstændig afslapning

Vi er alle naturligt dygtige til meditation

Når du spørger “Hvad er meditation?” svar korrekt, så finder du ud af, at du kan. Vi har alle det naturlige instinkt til at trække os tilbage, tage tid til os selv og dermed regenerere vores energier. I den moderne verden er vi bare meget stressede og bange for ensomhed. Derfor undertrykker vi dette meget naturlige behov for selvindsigt. Så prøv at aktivere dine meditative færdigheder ved at slappe af ved hjælp af en god terapeut eller yogainstruktør.

Næsten enhver form for observation af naturen er en slags meditation

Hvad er meditationsdame ved havet

Meditation er en individuel introspektion proces

Nogle mennesker “prædiker” meditation gennem særlige teknikker og musik og genkender ikke de spontane metoder som f.eks. Blot at observere naturen. Dette er imidlertid overfladisk og skal ikke lyttes til. Yoga og særlig musik kan være godt for dig, men du kan også finde dem irriterende! Vi er alle meget forskellige. Find ud af, hvilke former for meditation der er bedst for dig personligt. Hvis du lader nogen guide dig i løbet af denne proces, bør den person være yderst sympatisk over for dig og inspirere tillid til dig. Dette er sandt både online og når du er i personens nærvær. Du opnår gode resultater alene ved denne individuelle tilgang.

Vi ønsker afslapning, sundhed og meditation!

Der er mange lyd- og videooptagelser med guidede meditationer

Afslapningsstrategier sundhed selvhelbredende kræfter

Hver gang du med succes slukker fra hverdagen, mediterer du faktisk

At cykle Hvad er meditation

Find tid til at blive alene, mens du er på ferie ved havet

Fritids sundhedstendenser

At spille musikinstrumenter er også en form for meditation

Hvad er meditation musik play trends

Din meditation kunne også ledsages af en lækker te

Hvad er meditation, drik te

Du vil opdage mange smukke detaljer gennem meditation i naturen

Hvad er meditation store naturbilleder

Yoga i skoven kunne også ses som en slags meditation

Hvad er meditation skovvandring