Velsign dig

Ernæringsråd, som du kan modvirke Helicobacter pylori med

Helicobacter pylori er en bakterie, der lever i maven på mange mennesker. Faktisk har størstedelen af ​​verdens befolkning det. Men for nogle mennesker er antallet af disse bakterier alt for højt, og det forårsager ganske ubehagelige symptomer. Forskere diskuterer, hvordan Helicobacter pylori kan skade vores helbred. Mest af alt menes det at gøre folks livskvalitet ubehageligt på grund af gassen og følsomheden over for en række ernæringsprodukter. Det diskuteres også, om Helicobacter pylori skal helbredes med antibiotika eller andre midler. Det kan diskuteres, i hvilket omfang du helt kan ødelægge bakterien eller simpelthen reducere det. Vi anbefaler, at du søger råd hos flere specialister, hvis du er bekymret.

Uanset hvilken teori du i sidste ende tror på, er følgende tips bestemt nyttige.

Mange har alvorlige problemer på grund af Helicobacter pylori

helokobakter pylori symptomer

Helicobacter pylori ernæring

Mange syge mennesker viser en betydelig forbedring alene gennem deres spisevaner. Det er bevist, at der er fødevarer, som bakterier kan lide at “spise”. Disse bør undgås og erstattes med alternativer. Alle sure produkter samt varme krydderier tilhører det. Fedt og rødt kød tilhører også denne gruppe.

Mejeriprodukterne er heller ikke særlig sunde for mennesker med Helicobacter pylori. Spis med mindre brød og gerne med de sundere sorter som spelt eller einkorn. Jo mindre gluten du spiser, jo bedre. Med Helicobacter vil du altid føle mad af høj kvalitet stærkere. Det er faktisk den positive side af sagen: denne bakterie vil genere dig, men den vil også ganske enkelt tvinge dig til at spise sundere.

Tomaterne er generelt sunde, men hvis Helicobacter er til stede, bør de spises mindre 

salat lækker mad idé

Typiske produkter, der skal undgås

Her er nogle populære fødevarer, som vi bør undgå i Helicobacter pylori. Blandt de sure produkter er der tomater og eddike. Derudover bør du spise så lidt mælk, yoghurt og ost som muligt. Urter, bønner og linser er heller ikke særlig sunde for mennesker med alt for mange af disse bakterier, fordi de irriterer tarmene, hvilket er et af hovedsymptomerne. Dette vil simpelthen øge gassen og forværre dit helbred.

Desværre er kaffe, chokolade og kakao heller ikke gode valg for denne målgruppe. Sukker bør undgås. Men det betyder ikke, at du under ingen omstændigheder bør spise disse fødevarer. Du kan bare prøve at lade disse være ude i et par uger for at mærke forskellen. Så kan du nyde dem en efter en i små mængder. I det lange løb skal de undgås og helt udelukkes, så snart du har det godt med dem.

Grøntsager på grillen – god mad med Helicobacter Pylori

sund kost helikobakter pylori

Naturlige probiotika og midler

Klar bouillon, kokosmælk og en række urter er naturlige midler og probiotika. Sørg for at inkludere disse i din menu. Kokosmælken og kokosmørret kan f.eks. Tilsættes kaffe om morgenen. Du kan drikke det sådan. Du kan kombinere de klare bouillon med grøntsager og simpelthen drikke dem oftere! Saften af ​​gulerødder eller kartofler har også en bevist positiv effekt. Hvis du elsker at spise honning, er din bedste chance limeblomsterhonning! Advarsel!!!! Citrus og andre eksotiske frugter samt nogle grøntsager er også irriterende for maven.

Ingefær er et godt middel til alle maveproblemer

ingefær fantastisk til maven

Fødevarer, der kan løse problemet

Nu vil vi gerne præsentere dig for nogle urter og fødevarer, der ifølge nogle eksperter endda kan hjælpe med at helbrede problemet. Det skader i hvert fald ikke at prøve det. De kan kombineres med specielle probiotika. De vil helt sikkert forbedre følelsen i din mave på en eller anden måde.

Kefir er et naturligt probiotikum 

kefir sund mad god idé

kefir

Dette enkle, omend noget ukendte produkt kan modvirke Helicobacter pylori. Du skal bruge en kop af denne sure drink og en spiseskefuld olivenolie med. Grundlæggende kan du bruge det til at helbrede forskellige maveproblemer. Drik dette en gang, før du går i seng i 1 til 2 måneder.

Hørfrø kan også hjælpe

Hørfrølægemidler mod helikobakterier

hørfrø

Her kommer opskriften med hørfrø også! Hæld varmt vand over to suppeskeer i et glasbeholder (gerne et syltetøjsglas) og luk det. Lad blandingen sidde natten over. Træk dette gennem et dørslag den næste morgen og drik 30 minutter før dit første måltid.

Erfaringerne har vist, at salvie er et af de bedste midler i dette tilfælde

salvie kraueter idé helicobacter pylori

Sådan ser plantainen ud

plantain sund levende helikobakter pylori

Salvie og plantain

Du skal bruge en spiseskefuld af hver af de to urter. Som med hørfrøene skal du hælde varmt vand over dem. I dette tilfælde behøver du ikke lade det stå en hel nat, kun 2-3 timer. Drik hver dag i 10 dage. Derefter fortsættes processen i et par måneder og drikker et halvt glas hver gang, før du spiser.

Almindelig røllike er også et godt middel

fantastisk middel mod helicobacter pylori

Almindelig røllike

Almindelig røllike hjælper også mod Helicobacter pylori. I 4 til 5 uger skal du drikke varm te af det hver morgen, før du spiser.

Aloe Vera hjælper mod denne bakterie

aloe vera helbredende plante

Aloe vera

AloeVera er også et meget effektivt middel mod Helicobacter pylori. Du bør omhyggeligt rengøre bladene fra rygsøjlen og tygge dem to gange om dagen i 20 minutter, før du spiser. Bliv ved med at tygge, indtil der kun er tråde tilbage. Gør dette hver dag i tre måneder, og tag derefter en måned fri. Fortsæt derefter om nødvendigt.

supper ideer sund mad