Den rigtige ansigtscreme bidrager til god ansigtspleje

Pleje af ansigtets hud er en uadskillelig del af hudpleje generelt. Derfor sætter vi vigtigheden af ​​ansigtspleje i fokus i vores dagens artikel. Hver hud er forskellig: Den har sine egne egenskaber og derfor forskellige plejebehov. Det er altid vigtigt at sikre, at huden indeholder nok fugt. Generelt bør man dog skelne mellem sund og usund hud. Konsultation med en hudlæge er derefter nødvendig i tilfælde af sygdom. Og med sund hud er den rigtige ansigtscreme også en vigtig forudsætning for god ansigtspleje.

Vælg ansigtscreme Vær opmærksom på hudtype

Undervurder ikke ansigtspleje

Strålende, fast hud. Hvem drømmer ikke om det? Men det sker ofte, at ansigtshuden ændrer sig under forskellige indre og ydre påvirkninger. Fordi huden i ansigtet faktisk er meget tyndere og mere følsom. Kost, stress og hormonelle ændringer har en enorm indvirkning på vores hud. Selv den naturlige modningsproces bør også tages i betragtning. På den anden side er de det UV -stråling, forskellige plejeprodukter, samt varme og kulde andre faktorer, der bestemmer hudens tilstand. Heldigvis har huden naturlige forsvarsmekanismer, der holder fugt i huden. Ikke desto mindre er fugt-fedtbalancen ofte ubalanceret af ovennævnte grunde, og der skal gøres noget for at genoprette balancen. Derudover er det vigtigt at tage den passende hudtilstand i betragtning, når man plejer ansigtet.

Derudover afslører vores ansigtshud meget om os selv og frem for alt om vores sundhedstilstand. For at nyde en smuk og sund hud skal du gøre en indsats og værdsætte passende ansigtspleje. Kosmetiske produkter af høj kvalitet spiller en nøglerolle her. Der findes utallige hudplejeprodukter til ansigtet. Frem for alt er det vigtigt at afgøre, hvilken hudtype du tilhører. Først derefter kan du vælge mellem tilbuddene på markedet. Asambeauty er en online butik, hvor du kan finde skønhedsprodukter af høj kvalitet, herunder en bred vifte af cremer til enhver hudtype. Der lægges stor vægt på effektivitet og tolerabilitet her. Ved at vælge en Ansigtscreme fra M. Asam beslutter, du drager fordel af egenskaberne ved sådanne kosmetiske produkter, som får din individuelle skønhed frem. Fordi kvalitetskontrol er meget vigtig for denne virksomhed.

ansigtscreme ansigtstypefaktorer ansigtshud

Der findes forskellige ansigtscremer til forskellige hudtyper?

Svaret er klart "Ja". Alderen er altså ikke den vigtigste faktor, når du vælger en creme. Meget vigtigere er behovene i din egen hud. Ansigtshudens grundtilstand er derfor særlig vigtig for ansigtscremen. Men frem for alt er det vigtigt at afgøre, hvilken slags hud vi har.

Fedtet hud

Sådan hud er tilbøjelig til pletter, og derfor bruges udtrykket plettet hud ofte om det. Der produceres for meget talg til at dække hudens overflade. Dette tilstopper porerne og fører ofte til hudorme. Det er relevant at vælge en ikke-fedtet creme, der ikke tynger huden.

Tør hud

Groft og til tider skællet. Sådan kan du beskrive denne hudtype. Sådan hud kan hurtigt blive irriteret eller irriteret, så den har brug for meget fugt. Cremer, der indeholder mange ceramider og lipider, er meget velegnede til tør ansigtshud.

Følsom hud, der er tilbøjelig til irritation

Rødme og en følelse af tæthed er typisk for denne hud, som kan opstå af forskellige årsager. For eksempel efter påføring af en creme eller når der er temperatursvingninger. Hun har brug for mild pleje.

Kombineret hud

Med kombinationshud har kinderne en tendens til at være tørre, og T-zonen, dvs. pande, næse og hage, har en fedtet glans. Ofte er der bumser eller acne. En ansigtscreme med hyaluronsyre kunne bruges til denne hud. Det er også en god idé at anvende en mere næringsrig fugtighedscreme med ceramider også et par gange om ugen.

Normal hud

Normal hud er meget ligetil. Ikke desto mindre skal den også plejes ordentligt, så den forbliver finporet og øm. Opfrisk dit ansigt med en fugtighedscreme, som forsyner huden med vigtige næringsstoffer.

ansigtscreme matchende creme find ud af dine egne behov

Brug ansigtscreme hver dag?

Ansigtet har brug for anden hudpleje end kroppen. Men der er forskellige meninger om korrekt ansigtspleje. Alle er dog enige om vigtigheden af ​​ansigtsrensning. Fordi regelmæssig rengøring er afgørende for ansigtshudens sundhed. Afhængigt af årstiden skal du også beskytte din ansigtshud i overensstemmelse hermed. Så dagcremen er vigtig både om sommeren og om vinteren. Desværre tog mange kvinder for meget creme og makeup på. Således skader de det i stedet for at hjælpe huden. Så det ville være godt at lade huden i ansigtet være fri for dagcreme og make-up fra tid til anden. Overplejet hud er i sidste ende usund hud.

Det er også vigtigt at anvende dag- og natcreme korrekt. En skønhedsfejl er at bruge en dagcreme om natten. Fordi om natten har ansigtets hud brug for rige ingredienser, som faktisk er indeholdt i natcremen.

ansigtscreme matchende ansigtspleje hudpleje skønhed

Konklusion: Huden er et organ, og vi skal passe på det. Det adskiller sig fra person til person og reagerer også forskelligt på ydre påvirkninger. Uanset årsagerne til, at huden er ude af sin naturlige balance, er det vigtigt at støtte den med den rigtige pleje. Dette gør det nødvendigt at finde en creme, der er skræddersyet til hudens personlige behov.

ansigtscreme ansigtshudpleje til fugt