Velsign dig

6 friskpressede juicer, der er bevist med hensyn til sundhed

Ifølge mange amerikanske forskere er forbruget af rå frugt og grøntsager meget sundt, fordi cellulosen, de indeholder (som faktisk ikke har kalorier) virker som en “intern kost” for peristaltik. Den anden hovedfaktor er, at frugt og grønt har alkaliske, metaboliske virkninger. Fordi de leverer en stor mængde metalioner. Imidlertid hævder et stort antal af disse forskere, at det er bedre at drikke frugt og grønt i form af friskpresset juice for endnu hurtigere og mere effektiv kropsprofylakse og helbredelse af forskellige sygdomme. Dette skyldes, at juicerne absorberes meget hurtigere og bedre af kroppen – normalt på 15 til 30 minutter. I løbet af denne tid bruger fordøjelsessystemet ikke energi til at absorbere det godt. I dag vil vi præsentere dig for 6 mest foretrukne friskpressede juicer og deres fordele for vores helbred.

Friskpresset juice: Meget sund og velsmagende på samme tid

detox opskrifter friskpresset juice

Fordelene ved friskpresset juice

Grøntsager og frugtsaft er som en detox for vores krop. Juicerne skal laves af godt modne frugter og grøntsager og skal drikkes umiddelbart efter tilberedning.

Et andet stort træk ved juicerne er, at de kan drikkes uden mængdebegrænsninger.

For at være effektiv bør den daglige dosis ikke være mindre end 600 ml juice. Der er ingen minimumsbeløb – jo flere, jo bedre.

Forbered gulerodssaft hurtigt og nemt

gulerodssaft detox juice behandling friskpresset juice

Rå gulerodssaft

Afhængigt af din personlige tilstand kan gulerodssaften drikkes mellem 0,5 l og 2 l om dagen. Dette er den rigeste kilde til A -vitamin, som kroppen fordøjer hurtigst. Dette indeholder stadig en stor mængde vitamin B, C, D og A. Saften forbedrer appetitten, fordøjelsen og tandstrukturen.

Ammende mødre bør drikke gulerodssaft dagligt for at forbedre mælkekvaliteten. Tilstrækkeligt indtag under graviditeten, og især i de sidste par måneder af graviditeten, sænker risikoen for at udvikle sepsis ved fødslen.

Den rå gulerodssaft er et naturligt middel mod sår og kræft. Det øger kroppens modstandsdygtighed over for øjne- og halssygdomme og generelt mod infektioner i kroppen. Denne saft beskytter nervesystemet og kan som en kilde til energi og styrke ikke sammenlignes med nogen anden.

En værdifuld mad til store og små

detox cure detox juice cure opskrifter friskpresset juice

De endokrine kirtler, især binyrerne og kønsorganerne, har brug for næringsstoffer, der er indeholdt i gulerodssaft. Det kan helbrede infertilitet. Lever- og tarmsygdomme påvirkes også positivt af saften. Tør hud, dermatitis og andre hudsygdomme opstår også på grund af manglen på nogle elementer i gulerødder.

Hvis saften er lavet af kvalitets gulerødder (økologisk), er den rig på levende organiske basiske elementer som natrium og kalium. Den indeholder også en masse calcium, magnesium, jern og elementer af fosfor, svovl, silicium og klor kombineres perfekt med elementerne nævnt ovenfor.

Nogle gange, hvis du tager meget gulerodssaft, kan du opleve reaktioner, der er normale processer. Disse viser, at kroppen er afgiftende.

Gulerodssaften er den bedste mad udover organisk vand, som de halvtomme celler og væv i kroppen har brug for.

Tip: Man skal altid huske på, at de friskpressede juicer er den mest værdifulde mad. Hvis vi vænner os til at tage disse oftere og oftere i vores hverdag, er vi sunde på sigt.

Styrk dine tænder

grøn smoothie friskpresset juice

Agurkesaft

Agurkerne er de bedste vanddrivende. Agurk og gulerodssaft har en yderst positiv effekt på reumatiske sygdomme, da disse sygdomme er et resultat af lagring af urinsyre i kroppen. Tilføjelse af rødbedejuice til denne blanding vil fremskynde processen.

Det høje kaliumindhold i agurken gør det særligt værdifuldt for højt og lavt blodtryk. Agurkesaften hjælper også med dårlig tand- og tandkødstilstand.

Særligt gravide kvinder kan få gavn af mælkebøtter

mælkebøtte juice detox juice behandling friskpresset juice

Mælkebøtte saft

Denne saft er en af ​​de mest forfriskende midler. Den indeholder meget høje procentdele kalium, calcium og natrium og er samtidig en rig kilde til magnesium og jern. Magnesium er nødvendigt for at styrke skelettet og forhindre knogleblødgøring. Den tilstrækkelige mængde organisk magnesium, jern og calcium i den gravide kvindes kost forhindrer tandforfald og tandtab og styrker barnets knogler.

Den rå mælkebøttejuice, fremstillet af plantens blade og rødder, kombineret med gulerodssaft og saft fra radiseblade hjælper med rygsygdomme og knoglesmerter.

Sammen med rødbede- og persillejuice hjælper saften med anæmi og dysfunktion i hjertet. Denne saft er særligt gavnlig for milten og i kombination med næsten alle andre juicer stimulerer udskillelsen af ​​galden og er nyttig for både underaktiv skjoldbruskkirtel og lever.

spinatjuice detox opskrifter friskpresset juice

Rå “kaliumsuppe”

Mange grøntsagsproblemer indeholder mange kalium. Men den rigeste af dem er gulerødder, selleri, persille og spinat. For en god forarbejdning af kalium skal saften af ​​alle disse grøntsager være rå og blandet uden vand. Dette er den bedste måde for kroppen at optage kalium.

Kaliumsuppe er guld værd for at helbrede en syg person.

Ingen medicin i verden kan give dig så mange organiske alkaliske atomer, vitaminer og hormoner, der er nødvendige for helbredelse af kroppen som rå grøntsager og rå juice.

Friskpresset juice: Du kan bruge alle slags peberfrugter

friskpresset juice paprikasaft

Rød peberjuice

Denne saft indeholder masser af silicium, som er så vigtigt for negle og knogler. I kombination med gulerodssaft (25 til 50% paprikasaft) giver det de bedste resultater mod hudpletter.

Mennesker, der lider af gas, kolik og kramper får stor lettelse, hvis de drikker op til 500 g rød peberjuice og den samme mængde gulerødder og spinatblanding dagligt.

Tip: Du skal vide, at saften skal drikkes på tom mave med 2-3 timers mellemrum.

detox kur friskpresset juice detox juice kur

Radise juice

Ingen anden grøntsag indeholder en så høj procentdel af kalium som radisebladene. Det er netop af denne grund, at denne saft er en fremragende mad til børn og voksne, der lider af blødgøring af knogler og tænder. Blandet med gulerødder og mælkebøtter bliver radisejuice en af ​​de mest effektive måder at styrke tænder og alle kroppens knoglevæv på.

Saften fremstillet af gulerødder, spinat, radise og havekarse bruges til behandling af hæmorider. Denne blanding tages 1 liter om dagen i en måned.

Andre sundhedsbevisede juicer er dem fremstillet af kål, selleri, hvidløg, cikorie, peberrod, dild, pastinak, kartofler, tomater og grønne bønner.

Prøv også at gøre de sunde, friskpressede juicer til en del af din hverdagsmenu. Vær sund og lev livet fuld af kraft!

Afgift din krop med friskpresset juice fremstillet af frugt og grøntsager

friskpresset juice detox juice behandling +

Ananas betragtes som en mirakelkur

ananasjuice friskpresset juice

Tabe dig med friskpresset agurk og spinatsaft

detox opskrifter friskpresset juice

Citronvand styrker immunsystemet og fremmer vægttab

Citroner som et naturligt afføringsmiddel friskpresset juice

vandmelonsaft frisk juice detox juice behandling

Den friskpressede appelsinsaft kan drikkes året rundt

friskpresset juice detox opskrifter

Friskpresset juice: En god kombination mellem frugt og grønt

friskpresset juice detox juice behandling opskrifter

En sund og forfriskende idé til sommeren

friske drikkevarer friskpresset juice

friskpresset juice detox behandling

Friskpresset pæresaft

lev sund friskpresset juice detox behandling

sundt liv toks juice kur opskrifter friskpresset juice

Friskpresset juice: helbred maveproblemer med kåljuice

urtejuice detox juice behandling friskpresset juice

Litchijuice er meget rig på folsyre og kalium

litchi juice friskpresset juice

sellerisaft friskpresset juice

Tomatsaften aktiverer stofskiftet

tomatsaft friskpresset juice detox

detox-juice-juice-kost-juice behandling friskpresset juice

Friskpresset juice: Prøv forskellige kombinationer

friskpresset saft detox juice juice behandling detox behandling