украса

Мебели за хол и тенденциите за 2020 г., които трябва да се следват

Що се отнася до мебелните тенденции за 2020 г., нямаме супер радикални иновации. Но тънките промени са най -трудни за идентифициране и проследяване. От друга страна, те имат голям потенциал. Можем да направим нашия интериор много по -привлекателен и интересен с малки промени. По -долу ще намерите най -важните моменти, на които трябва да обърнете внимание, когато ремонтирате и препроектирате хола си. Това са най -новите тенденции в обзавеждането на хола за 2020 г..

Неутралните нюанси ви позволяват да използвате всеки модел

обзавеждане на хол в неутрални цветове

Неутрален фон, обогатен със спомени

Поради стресиращото ежедневие или защото искаме все повече и повече способности да се трансформираме, неутралните нюанси не са излезли от мода в продължение на няколко сезона. В края на краищата те се интерпретират и записват, така че да не скучае. През 2020 г. можете да използвате популярни модели от минали години и стилови епохи.

Цветните орнаменти и снимки са много популярни във всички области на модата и дизайна. Лентите също се използват често. Вероятно те са толкова популярни поради функционалната си страна. Можете да го използвате, за да повлияете значително на възприемането на пространствените измерения.

Комбинирайте дърво и метал

дърво и метал се комбинират в обзавеждането на хола

Комбинации от „топли“ и „студени“ материали

Типичен пример е сдвояването на дърво и метал. Тази комбинация разкрива неочаквани естетически характеристики на двата материала. Цветовият контраст би подчертал това още повече. Освен това можете да подчертаете разликите в текстурата.

цветно обзавеждане на апартамент и хол

Въведете ярки цветове чрез ретро визия въз основа на скандинавски модели

Ретро видът и скандинавският дизайн със сигурност изобщо не са новина. Заслужава да се спомене тяхната специфична функция в рамките на съвременните тенденции. Те очевидно служат като своеобразно „извинение“ за въвеждане на ярки цветове в интериорния дизайн. Аксесоарите от средата на миналия век или в ретро стил са много модерни, в цветове като тюркоазено или градинско зелено.

Модерната комбинация от мебели създава повече симетрия в стаята

симетричен-хол-дизайн-за-2020

Симетричен интериор

През 2020 г. модерното обзавеждане за хол е доминирано от симетрията. За да се подчертае това, малките мебели и аксесоари често се използват по двойки. Това важи и за произведения на изкуството, осветление и много други елементи на интериорния дизайн.

обзавеждане-тенденции-за-кухнята-за 2020 година

„Груби“ материали в кухнята

Материалите с груб усет доминират върху работните плотове и маси. Например, много често се използват благородни парчета бетон или гранит. Те са в ярък контраст с други аспекти на обзавеждането на хола, които от своя страна са особено уютни и удобни.

Контрастите също могат да бъдат подчертани в рамките на една мебел. Може да има комбинации от камък и дърво! През 2020 г. те са много оригинални и модерни.

Перфектната маса за хол

модерна маса за хола

Модели с ниски маси близо до пода

Моделите с ниски маси са друга много забележима тенденция. Много късите крака на масата трябва да бъдат изработени от здрав материал, например метал. Практичните високи модели все още могат да останат в хола. Комбинациите също са модерни. Можете да създадете страхотна композиция от по -ниските и по -високите мебели, в които са подчертани повече от една зона.

Модерни модели осветление за обзавеждане на хол 2020

идеи за осветление-за-хол-2020

Група висящи лампи

Умело монтираните купчини висулки са добре известна тенденция. Той се появява много силно през 2020 г. Това вероятно може да се обясни с доминирането на чистите линии в интериорния дизайн. Аксесоарите играят много важна роля в този контекст, за да подчертаят артистичния характер на обзавеждането на хола. Художественият дизайн с леки пръти също достигна своя връх тази година. Той е много забележим във всички стаи, особено в банята.

Научете повече за интериорните цветове на Pantone

тъмносиня боя за стена за хола

Цветните орнаменти и картини са много популярни тази година

ярки цветове за хола

През 2020 г. можете да използвате популярни модели от минали години и стилови епохи

тенденции в обзавеждането и декора за хола

Контрастите също могат да бъдат подчертани в рамките на една мебел

мебели и светлини за хола

Аксесоарите играят много важна роля за подчертаване на артистичния характер на обзавеждането на хола

Модерен с малко ретро докосване

идеи за хол и цветови схеми са преоразмерени

обзавеждане за хол в модерни цветове за 2020 г.

Моделите с ниски маси са друга много забележима тенденция

тенденции за декор на хол за 2020 г.

дизайн на хол в ретро стил

цветен дизайн и цветови тенденции за хола