украса

Екологични предмети за устойчива декорация на дома

Как изглежда устойчивият живот през 2013 г.? Мебели с изчистени линии, изработени от регенерирано дърво, спално бельо от органичен памук, феерични светлини със слънчева енергия и скулптурен декор, изработен от допълнително обработен метал, са само някои от начините, по които екологичният дизайн се проявява в съвременния свят на дизайна. Оказа се, че доброто за околната среда е добро за външния вид на вашия дом! Украса на къщата …

В чест на Деня на Земята на 22 април, днес ви представяме най-добрите екологични сделки. От рециклирани брезови мебели до възглавници от органично бельо, представените по -долу елементи доказват, че не е нужно да се жертвате много, за да получите нещо добро за планетата. Приятно разглеждане на екологичните продукти, които следват! И не забравяйте да ни уведомите за любимите си, като оставите коментар в долната част на публикацията …

Екологично чисти мебели

Започваме с набор от екологично чисти мебели, които демонстрират най-доброто в съвременния дизайн. Високата конзола / бар маса Bamboo Juniper от Greeningtons е изработена от устойчив бамбук. Не можем да решим какво ни харесва по-добре: неговите ясни линии или повърхността с цвят на карамел.

Бамбуков стол дървена подова декорация на къщата

Конзола от бамбукова хвойна като декорация за дома

Това конвертируеми мебели ли е или стеново изкуство! Сгъваемото бюро SquareME Palm е малко и от двете. Да не говорим, че може лесно да се скрие, за да се спести място … Но защо искате да скриете това „зелено“ парче? Мотивът на палмата прави това бюро истински образец, докато екологично чистият модерен дизайн, който използва дърво, сертифицирано от Rainforest Alliance, отразява ниво на екологична отговорност.

Екологично сгъваемо бюро

екологично чиста червена стена дърво палми декорация на къща

Чисто и просто- това е видът на подредени шперплат и маса! Изработено от рециклиран брезов шперплат и запечатано с лак, това парче има текстуриран вид, който е чудесен контраст с чистата си простота на формата.

Екологично чиста маса от шперплат

Екологично чиста маса от шперплат

Обичаме практичността и иновативната структура на малтийската масичка за кафе, проектирана от Shiner. Знаете ли, че можете да окачите вестници или списания през ламелите в повърхността на масата? Да не говорим, това модерно парче е направено от рециклиран брезов шперплат и стомана!

Модерна екологична масичка за кафе

Модерна екологична масичка за кафе, дървена декорация на къщата

Ние завършваме нашата мебелна секция с Валенсийския тиков стол, актуализирана версия на стола Барселона от Mies van der Rohe. Разликата: това парче е направено от дърво, което може да издържи при различни метеорологични условия. Изработен от здрав, финозърнест лаоски тик, този екологично чист продукт може да бъде сгънат плоско за лесно съхранение.

Екологично чисти столове от тиково дърво

Тик екологично чист стол маса растения декорация на къща

Екологично осветление

От регенерирано дърво до коралоподобни дизайни, следните екологични решения за осветление правят повечето дарове на природата. Ние сме възхитени от модерния дизайн на тези лампи Jackson с черни тонове. Асиметричен триножник, изработен от дърво на бряст, е прекрасен контраст с гладък абажур, който добавя модерен елемент към това земно парче. Тези лампи са смесица от скандинавски и японски дизайн и са полирани с екологично чиста боя на водна основа. Споменахме ли, че дървото е взето от останките на старите къщи? …

Модерни стари дървени лампи

Модерни дървени лампи декорация на къщата

Отидете на органичния дизайн! Колко приказна е висящата лампа Coral 400 от дизайнера Дейвид Трубридж? Разнообразие от размери и цветове гарантират, че можете да намерите перфектната селекция за вашия интериор. Изработена от устойчив бамбук, това парче отразява сложността на коралите. Красив!

Екологично чиста висулка

екологично чиста висяща лампа около декорацията на зелената къща

Не можахме да спрем само с една статия на Дейвид Трубридж! Висящата светлина Hinaki 500 се предлага в един размер и има удължена форма, която е конична отгоре и отдолу. Дизайн, подобен на мрежа, добавя интрига.

Устойчива модерна висулка

устойчива модерна висулка светло жълта декорация на къщата

Устойчиво спално бельо и възглавници

Няма нищо по -успокояващо от това да си заобиколен от екологично чист текстил! Органичният памук с завивки за завивка + възглавница са изработени от памук, който е ръчно шит в Южна Индия. Всъщност 100% органичен памук, който се използва при създаването на това спално бельо, е сертифициран от Глобалния стандарт за органичен текстил, което означава, че текстилът стриктно отговаря на критериите на пазара.

Спално бельо от органичен памук

органично легло одеяло украса на къщата

Вижте колекцията Beneath the Trees Collection от Bambeco, с лен и органичен памук. При създаването на продуктите бяха положени много грижи! Колекцията включва завивка, калъфки и чаршафи …

Устойчиво модерно спално бельо

модерно одеяло за легло жълто бяло

Колекцията Twilight Time от Bambeco също е много популярна благодарение на тъкани ватирани текстури и пчелен памук. Разнообразните цветове на спалното бельо са много добри за покриване. В тази колекция са включени завивки, възглавници и спално бельо …

Устойчиво спално бельо в син цвят

 устойчиво синьо увреждане легло одеяло възглавница декорация на дома

Разпознавате ли калейдоскопа, подобен на възглавницата на леглото горе? Нека разгледаме по -отблизо … Възглавницата на цветното колело предлага смели цветове в естествено органично бельо. Вълната, зашита с радел, помага да се направи перфектната възглавница с акцент. Понякога всичко, от което се нуждаете, е смело изявление!

Екологично чисти възглавници в ярки цветове

екологична възглавница, цветна декорация на къщата

За друг вариант на възглавница с екологична чувствителност, разгледайте тези бродирани възглавници с точки от West Elm. Ръчно тъкани многоцветни конци създават модел на точки в текстурирана коприна.

Устойчиви възглавници

устойчива декорация на къща с възглавници

Екологично чисти неща за откритото пространство

Завършваме с поредица от неща, за да отпразнуваме силата на външния стил. Тази светлинна светлинна верига Jetson се състои от комплект от 10 части, който се активира, когато денят се превърне в нощ. С абажури, изработени от найлон вместо хартия, тези светлини са идеални за целогодишна употреба. Просто се уверете, че слънчевият колектор е на пряка слънчева светлина, това е толкова просто!

Слънчеви феерични светлини

Слънце светло синьо червено зелено

Добавете мелодията на камбаните във вашето жилище с помощта на тази колекция от висящи камбани, изработена от рециклирана неръждаема стомана. Нишките са дълги 7 фута и има три вида, така че можете да ги смесвате и съчетавате, за да създадете наистина красив звук!

Екологично чисти висящи камбани

екологична декорация дървено куче

Ами мебелите, които могат да живеят навън? Този дървен сандък от пейка от West Elm ви помага да приберете безпорядъка и ви дава удобно, модерно място за сядане. Със сертифицирано от FSC (Forest Stewardship Council) дърво, можете да сте сигурни, че това парче е добро както за околната среда, така и за стила на вашата градина. И не се притеснявайте – пейката е устойчива на атмосферни влияния!

Екологично чист рафт с пейка

екологично чисти пейки зелени възглавници

Защо бихте засадили вашите растения в нещо различно от екологично чист контейнер? Сеялката Ecoforms Nova 8 е направена от възобновяеми и устойчиви странични продукти. Смятаме, че това е много по -добра алтернатива от пластмасата. Дали и ти нямаш предвид? …

Устойчива модерна саксия

устойчив модерен съд

Що се отнася до екологичния дизайн, предпочитате модерен външен вид или земен стил? Бихте ли купили мебели, легла, осветление и предмети на открито, които въплъщават принципите на устойчивия живот поддържат? Кажете ни за любимите си екологични продукти, като оставите коментар по-долу. Не забравяйте да ни кажете коя от днешните оферти предизвика вашия интерес …

Бамбеко

2Съвременни

Inmod

Виватера

Западен бряст

Колекция „Здрач“