украса

12 съвета за по -евтина декорация

по -евтина декорация тропически диванСъвети за по -евтина декорация

Икономичната украса на къщата определено си заслужава. За да направите това обаче, трябва да имате някои умения, които искахме да разгледаме тук. Разбира се, има много полезни съвети, например: „закупуване“ на нови мебели, търсене на сделки в Craigslist, повторно използване на находките и планиране добре, инвестиране интелигентно и т.н..

  1. Научете как да получите луксозен вид евтино. Понякога малък детайл, като извънгабаритна възглавница, може да изведе стаята на друго ниво – дори ако диванът е от Ikea. Прочетете другите съвети, за да можете да създадете богата стая, без да я губите.

Научете се да „купувате“ в дома си

по -евтина декорация стол за хол

2. Научете се да „купувате“ дома си. Намирането на “нови” мебели и аксесоари във вашия дом е най -добрият (т.е. най -евтиният) начин да украсите пестеливо. Преместването на стари мебели в други стаи или използването им по нови начини може да доведе до страхотни резултати и безплатно – например повторно използване на старо двойно легло като разтегателен диван.

3. Научете се драстично да намалите разходите за ремонт на кухня. Ремонтът на кухнята е страхотно скъп, но собствениците на интелигентни жилища могат значително да намалят тези разходи чрез творческо повторно използване. Помислете дали да не използвате налични материали, бои и оборудване, или да боядисате старите кухненски уреди с боя на черна дъска.

Ако все пак трябва да купувате нови материали, тогава проучете Craigslist или скрап и потърсете евтини алтернативи – например отворени рафтове вместо скъпи шкафове, мисля, че това е чудесно!

Научете се да мечтаете, да планирате и да спазвате бюджета

по -евтина декорация снимка маса за хранене

4. Научете се да мечтаете, да планирате и да спазвате бюджета. Човек трябва да помисли няколко стъпки предварително. Ще остане ли това бюро непокътнато за действие през следващата година или все пак ще трябва да дадете пари, за да го замените? Може би едно стабилно ретро бюро би било по -разумен избор. Намерете универсални парчета, които могат да служат поне за две цели, като маси, които могат да се използват като нощни шкафчета или сдвоени с масичка за кафе. В дългосрочен план се изплаща бавното обновяване, като имате предвид собствения си стил и избирате по -качествени парчета.

Възползвайте се максимално от боята

по -евтина декорация лампа шкаф ваза

5. Възползвайте се максимално от боята. Освежаваща боядисване е много достъпен вариант за пълна смяна на стаята … но това не е всичко! Организирайте свои собствени творчески проекти. Обновете мебелите с някои шарки на вратите на шкафа с шаблони или направете лента надолу по стълбището.

Научете се да прилагате нещата по нов начин

по -евтина декоративна снимка

6. Научете се да използвате нещата по нов начин. Така че, използвайте забравени, стари парчета в нови приложения. Това е талант, който си заслужава. Направете рамка за картини на стар прозорец, използвайте стари врати като табла или използвайте стар куфар като нощно шкафче.

Научете се да намерите страхотни оферти в Craigslist

по -евтина декорация хол жълт диван

7. Научете се да намирате страхотни оферти в Craigslist. С списъци за всичко – мебели, аксесоари, строителни материали и уреди, Craigslist може да бъде златна мина за евтина декорация. Потърсете стил, мебели или собственици и обмислете бюджета си.

Научете се да ремонтирате мебелите

по -евтина декорация диван червени шарки

8. Научете се да ремонтирате мебелите. Трябва да овладеете няколко техники – отстраняване, оцветяване, боядисване и повторно покриване – и тогава той може да обнови почти всичко. Варова боя или млечна боя могат да бъдат боядисани директно върху старата боя. По-опитните могат да работят с пребоядисване на боя и вар или претапициране.

Научете кои парчета остаряват с вас

по -евтини декоративни възглавници

9. Научете кои парчета остаряват с вас. Не правете грешката да купувате парчета, които са твърде специфични за вашето пространство или стил, които не бихте взели със себе си, ако се преместите. В противен случай изберете елегантни, разнообразни предмети – като добре оформен двуместен диван, красиво огледало или малък скрин – които лесно могат да бъдат пренесени от студио в по -голяма къща и след това обратно.

Научете се да проектирате вашето пространство безплатно

по -евтина украса нощно шкафче за легло

10. Научете се да проектирате вашето пространство безплатно. Искате ли да окачите нови произведения на изкуството на стената? Поставете страници от повредени книги или стари календари в рамки или използвайте ярко оцветени парчета плат, за да ги украсите. Украсете хола си с цветно кодиране на рафтовете за книги или тавани на дивани с красива материя. Дори прости парчета като чаши за цветя или офис консумативи могат да се откроят добре.

Научете се да организирате продажби в гаражи, които се изплащат

по -евтина декорация градински розов стол

11. Научете се да организирате продажби в гараж, които се изплащат. За повече посетители поканете съседите и рекламирайте в интернет. В конкретния ден поставяте съответстващи статии един до друг. Стилното подреждане прави стоките по -привлекателни.

Научете се да приемате дома си

по -евтин декоративен диван

12. Научете се да приемате дома си. Вместо постоянно да мислите какво друго да промените, поправите и украсите, по -добре просто се насладете на къщата. Отпуснете се и се съсредоточете върху най -важното: хората и животните у дома и нещата, които обичате да правите там.

Допълнителна бележка: Вземете вдъхновение от Tours на нашия уебсайт. Проучете реални проекти за по -евтина декорация и идеи „направи си сам“.

Украсете дома си      по -евтина декорация възглавница диван

Brown Contractors Fine Custom Homes, Natalie Myers, Lauren Liess Interiors, ANNA CARIN Design, Tobi Fairley Interior Design, Monica Ewing, South Social & Home, Wild Chairy, Елизабет Меткалф Интериори & Design Inc., Kerrisdale Design Inc, Рики Снайдер, Сара & bendrix, CM Glover