Udvendigt design

Sådan kan du oprette din egen garage – ideer

I dagens intense verden har alle brug for meget privatliv og afslapning. At rejse og møde venner kan være en optimal løsning, men vores redaktion er af den opfattelse, at du skal have et personligt rum, der sikrer ren afslapning og ro. Tror du, at din egen garage kan blive et energisk sted? Hvis ikke, så vil du helt sikkert blive positivt overrasket og lide de følgende punkter. Bliv hængende!

Skab en hyggelig stemning i garagen

få en cool garage

Design garagen optimalt

Sommersæsonen er det bedste tidspunkt at opsætte garagen efter din smag. Dette værelse kan ikke defineres som en hjemlig atmosfære, fordi en garage har en helt anden funktion. Og alle kender dem meget godt. Men hvordan kunne dette rum designes og bruges optimalt? Vi starter med væg- og gulvdesignet, fordi disse to aspekter er særligt vigtige for din komfort.

Begge udgør mere end 50% af den samlede indretning af en garage. Der ville imidlertid ikke være nogen levevilkår der. På grund af dette bør du foretage nogle moderniseringer, der giver god isolering. Først og fremmest er konstruktionen af ​​undergulvet meget vigtig.

Frem for alt bør dette trin planlægges strategisk. Hvis garagegulvet allerede er dækket af beton, kan du nemt bruge træfliser eller tæpper. Betongulvets temperatur afhænger meget af udetemperaturen. Du vil gerne undgå en meget kold eller varm underbygning, ikke? Efter at du smart har planlagt gulvdesignet, er isolering i topklasse din højeste prioritet. Dette garanterer, at den optimale indre temperatur skal opretholdes. Topisolering gør ikke så meget forskel, når det kommer til en fritliggende garage. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i garagen.

Design rummet efter din smag

opsat garage

Garage designs, der er meget overraskende.

Designet af garagen afhænger af din egen smag, men inspirationen kommer naturligvis fra vores team. På grund af dette vil vi introducere 3 moderne designs

  • Brug af bilen som et kunstværk – Forbindelsen mellem mennesker og biler er i mange tilfælde meget stærk. I dag lægger mænd stor vægt på biler, og derfor hører bilen helt sikkert hjemme i garagen sammen med nogle ekstraudstyr som f.eks. Siddeområde og køkken. I denne sammenhæng vil vi gerne påpege, at bilens udseende positivt kunne opgradere hele interiøret. Klassiske biler og sportsvogne indtager rollen som dekoration og fungerer som et kunstværk i garagen. Af denne grund må du hellere lade bilen stå i rummet.

Klassiske biler tilføjer en positiv værdi til interiøret

indrettet garage

  • Køkkenbar og loungeområde i garagen – Hvis du allerede har planlagt et helt nyt interiør til din garage, så vil du helt sikkert kunne lide følgende idé. En køkkenbar med et ekstra loungeområde vil give en sjov weekend, ikke sandt? Denne indretning idé kan let realiseres uden megen erfaring. Køkkenbaren er bygget af robuste materialer som natursten. Har du den gamle sofa? Giv gamle møbler en ny chance, og opret en hyggelig lounge ved siden af ​​køkkenbaren. Lad os starte med de spændende weekender med venner!

Hver garage er alsidig – udnyt denne ejendom og skab en unik stemning

indrettet garage indrettet

  • Garagen er et rum, der er det perfekte sted til store herreaftener. Installation af billard- og pokerborde beriger garagen ikke kun visuelt. Denne type indretning skaber en livlig atmosfære i garagen, som du kan mærke fra det første øjeblik. Ifølge en undersøgelse forestiller husejerne garagen som et køligt fritidsrum, der er velegnet til mange uforglemmelige aftener med venner.

Det bedste fritidsrum for 2018?

kølig garage køkken bar og lounge

Stol på innovative designideer og planlæg din drømmegarage

DIY garage oprette ideer

Vælg et smukt design til garagen

dekoration af en moderne garagetip

Jo større område, jo flere designmuligheder har du foran dig

Opsætning af en køkkenbar og lounge garage tips

Læg stor vægt på gulv- og vægdesign

husgarage dekorere ideer

Det indre af garagen kunne også bruges til private virksomheder.

Opsæt garage design

dekoration garage einirchten idé hus garage einirchten interiør ideer til opsætning af garage Opsætning af køkkenbar og lounge garage lounge garage indretning ideer

garage einirchten porsche ideer