tæppe

Tæppetrends 2020 – 20 tæppeidéer til et pænere liv

Kender du det eller ej, kan du blive forkælet af de allernyeste tæpper. Især når du bemærker dets innovative look og føler dens hygge. Med de kommende koldere måneder vil der blive mere og mere efterspørgsel efter tæpper. Med denne artikel vil vi gerne præsentere dig for tæppetrends i 2020. Du finder nyttige oplysninger om typer tæpper til at indrette dit hjem med stil, samt tips til, hvad du skal overveje, når du vælger et tæppe.

At vælge det rigtige tæppe til dit hjem er ikke en vanskelig opgave

tæppe tendenser gør

Tæppe: generelt

Når det kommer til møblering, sker det ofte, at når vi har brug for noget nyt, køber vi noget, der ligner det gamle. Fiasko! Innovative teknologier er der for at forbedre vores liv. Det gælder også tæpperne, der hvert år glæder vores sanser på messer i forskellige byer. Helt nye tæpper og tæpper bliver designet mere og mere usædvanligt, hvilket gør dem mere praktiske og lettere at passe.

Derfor har mange kunder opgivet universelle tæpper, som lejlighedsvis kan lægges overalt. Hvis du vil forbedre stemningen derhjemme, kan du også vælge et trendy tæppe. Det vil helt sikkert have en positiv effekt på din livskvalitet. Og hvis du allerede ved, hvad der er blevet sagt ovenfor, vil vi gerne fortsætte her og tilbyde dig yderligere interessant information.

Lappetæpper kan have en stor visuel effekt i et værelse

tæppe tendenser

Tæppetendenser: vi taler om farver og materialer …

Mens hygge -stilen har tæmmet vores lyst til farve en smule i de seneste år, har farve gjort sit comeback i 2020. Præferencen for den lyse farvepalet fører ikke til ekstremer, men til en jævn og smagfuld brug af pasteller og naturlige farver. Men hvis du er fan af de stærke farver, er det også en fordel! Du skal bare holde dig til reglen – der skal kun være en farve accent i rummet! For eksempel tæppet eller et andet møbelelement (sofa, seng eller andet møbel), der er harmonisk indskrevet i atmosfæren.

I princippet er der to hovedtyper af tæpper-maskinfremstillede og håndvævede tæpper. Håndlavede tæpper er sværere at vælge og dyre at betale for. På den anden side kan helt nye tæpper tilbyde os næsten alt. Naturlige fibre af vegetabilsk og animalsk oprindelse eller kunstige materialer anvendes i deres produktion. Der er tæpper lavet af polyester eller viskose, men også lavet af uld, bomuld, sisal, silke og så videre. Til langtidsbrug kan du investere et par euro mere i tæpper lavet af naturlige materialer.

Ternet tæpper til stuen – praktisk og elegant

tæppe trends tæppe firkant

Hvordan er tæppetrends integreret i interiøret?

Forskellige mønstre er tilgængelige på markedet i år. Ofte spilles det med farvekombinationer i geometriske eller abstrakte former og usædvanlig grafik på en sådan måde, at en avantgarde opstår i de nyeste modeller af tæpper. Etnobølgen er ikke slut – en perser eller Nepal tæppe ville måske dække de kolde fliser på gangen smukt. Den maritime stil i din stue har brug for et anstændigt tæppe i blå og hvid. Til spisestuen kan du vælge et subtilt og letplejet tæppe. Hvis børnene boltrer sig for meget, skal du ikke glemme kløerne. Eller kombiner stilfuldt ved at lægge tæpper i de samme mønstre på trappen og i gangen! Og vi vil gerne sige noget om specielle håndvævede tæpper: meget ofte har de unikke mønstre, der kan kombineres med andre dekorative elementer såsom puder. Overvej stilen i dit hjem for at vælge det bedst mulige tæppe!

Et persisk tæppe på gangen ser stilfuldt ud og kan altid være moderne

tæppe tendenser persere

Og i sidste ende er det din tur!

Inden du køber, skal du svare på et par spørgsmål (i hvert fald til dig selv!): Hvilke rum skal jeg indrette? Vil jeg dække hele området? Hvad er hovedformålet med at købe gulvtæppet? Hvilket materiale valgte jeg? Vil jeg have en designvariant eller holder jeg mig til klassikeren?

Glem ikke at tage et kig på vores billedgalleri, så ønsker vi dig ro i sindet, en rationel løsning og meget sjov med de nyeste kvalitets tæpper!

Maritim stil kan indrettes med et tæppe på firkanter i de passende farver

gulvetendenser maritim stil

Ikke kun farver, men også materialer fremstår monokrome her

gulvetendenser smukke

Hvis trappen har brug for en praktisk belægning, er der materialer, der er holdbare og lette at passe

flotte tæppetendenser

Eller vælg et gulv med et dyreprint for at gøre rummet særligt iøjnefaldende

tæpper smukke levende

Shaggy, langbunke og lurvede smarte tæpper er nogle gange så behagelige under fødderne

tæppe trend pels

Nogle gange burde man ikke være så krævende i spisestuen, hvor det lettere bliver snavset

tæppe trends spisestue

Det etniske præg i rummet er også til stede på gulvtæppet

tæppe trends etno

Avantgarden er tydeligt tydelig i gulvtæppet i denne helt nye spisestue

tæppe trends grafisk idé

Håndlavet er både enkelt og bemærkelsesværdigt, men i alle tilfælde hyggeligt

tæppe trends håndlavet

En fashionabel idé for dem, der tænker frimodigt, når det kommer til interiør

tæppe tendenser interessant grafik

Klassisk interiør med persisk tæppe i stuen

tæppe trends klassisk

Den universelle variant for tilhængerne af minimalisme

tæppe tendenser minimalisme

Perfekt look i dette soveværelse

tæppe tendenser moderne

Pastel nuancer erobrer tæppetrends 2020

tæppe tendenser trend farve accent

Læg tæpper med de samme mønstre og hold dig til æstetik

tæppe trends ensfarvede trapper