Tinker julepynt

Lav selv rustikt julepynt: inspiration til vintage og rustikke boligindretning

Er din lejlighed indrettet i en vintage, skandinavisk minimalisme eller rustik stil? Vil du invitere julestemningen ind i dit hjem med få ressourcer og naturmaterialer? Det er præcis, hvad de gjorde i lejligheden, som vi gerne vil præsentere for dig i denne artikel. En efter en går vi gennem de forskellige rum. Vi vil også se nærmere på nogle interessante detaljer. Har du lyst til at gøre os selskab?

Du vil hurtigt se fordelene ved at lave rustikt julepynt selv.

Julepynten i køkkenet er meget diskret ved første øjekast

Lav selv vinduesdekorationer til jul

Lav selv rustikt julepynt – køkkenet

Hvis du selv laver rustikt julepynt, bør du ideelt set starte i køkkenet. Dette er centrum for familielivet i de fleste huse og lejligheder. Festlige retter tilberedes der. Så du har mest af alt brug for inspiration til festen. Hudkonceptet for din rustikke julepynt skal bedst ses i dette rum.

I eksemplet her kan du se, at det er meget universelt. Samtidig giver det hvert værelse en unik karakter. Meget små tilpasninger er nok til at opnå dette.

De små elementer i julepynten kommer til sin ret i køkkenet

Diskret DIY julepynt - køkkenflade

Her blev især julepynten brugt meget sparsomt. Det ser næsten fuldstændigt ud, men indeholder kun få adventskranse og hvide lys. Frem for alt arbejder de igennem deres symbolik meget på vores opfattelse. Ellers er de meget diskrete. Ikke desto mindre kommer dekorationen til sin ret. På den ene side bidrager indretningens neutralitet til dette. På den anden side kan denne effekt også opnås ved at placere dekorationen på nøglepunkter.

Samspillet mellem naturlig belysning og stearinlys skaber en magisk atmosfære i rummet

Tinker minimalistisk rustik julepynt - idé

Julemøbleret stue / spisestue

Stuen og spisestuen er de rum, hvor du sandsynligvis tilbringer det meste af tiden med venner og familie på den festlige aften. Derfor tillod de sig det mest storslåede julepynt her. Dette er mærkbart ved første øjekast.

Træmøblerne og tilbehør skal bruges, hvis du selv laver rustikt julepynt

Intelligent distribueret DIY julepynt

Værelsesindretningen spiller en meget vigtig rolle her. Vi har en blanding af vintage og country styles. Dette indeholder naturligvis mange nuancer af brunt. Takket være kombinationen af ​​de forskellige former og de tilføjede grønne grantræsgrene kan du hurtigt skabe en festlig atmosfære fuld af glæde og humør.

I denne minimalistiske landlige dekoration er fe -lysene tilstrækkelige som juletræspynt

Julegaver pakket ind på landet

Julegaverne har også en dekorativ effekt

Julegaver gør-det-selv rustik

Det største blikfang i det festlige design er juletræet i stuen. Denne fremgangsmåde fungerer også meget godt, hvis du selv vil lave rustikt julepynt. På grund af dette og den rustikke karakter af de udvalgte dekorative objekter ser det hele generelt ret traditionelt ud. Så du har råd til at være mere kreativ eller minimalistisk i udførelsen uden at miste festivalens ånd.

Du behøver ikke meget ved et træbord i landlig stil for at sprede julestemningen

Landdækket borddækning DIY julepynt

DIY julepynt til spisebordet

Spisebordet er et andet centralt punkt i lejligheden, hvorfra julestemningen stråler i alle retninger. Den er lavet af træ og har en meget slående dekorativ effekt. Takket være stearinlysene og grantræets grene ser det umiddelbart meget julet ud. Dette gælder både den generelle opfattelse og de enkelte detaljer.

DIY -julepynten ser overdådig ud i spisestuen / stuen

Rustik stue med DIY julepynt

Hvis du selv laver sådanne rustikke julepynt, kan du let overføre feststemningen til detaljerne

Midterstykke til bordet i rustik stil

Hyldedesign til jul

Opbevaringspladsen er meget vigtig for dette lejlighedskoncept. Det var designet med åbne hylder. Dette er meget nyttigt, hvis du selv vil lave rustikt julepynt. Forskellige naturgaver, i dette tilfælde hovedsageligt grantræsgrene, kan fordeles forskellige steder. Hyldernes neutrale nuancer gør det muligt for selv de mest subtile dekorationer at skille sig ud.

Den hvide hylde er en ideel baggrund for julepynt i landlig stil

Hyldedesign til jul - flotte smykker

Medievæggen blev dekoreret efter et fabelagtigt rustikt koncept

Hyldedesign med DIY julepynt

Andre detaljer i stuen med DIY julepynt i stuen

De åbne hylder er en del af et ensartet opbevaringskoncept. Dette inkluderer også en række aflåselige skabe. De løber foran den nederste del af væggen og fungerer dels som opbevaringsplads under fjernsynet. Nu er de blevet pyntet til jul. Grønne nåletræsgrene blev igen brugt som dekoration. De blev festligt sprunget op med eventyrlys. Denne dekoration blev “kronet” af en træplade med et julebudskab.

Medievæggen er indrettet i en ret rustik stil. Tavlen fungerer som en forfriskende vintage accent

Julepynt til hylden

Subtil lys og en munter stemning gør julen virkelig behagelig!

Fantastisk tegn som en DIY vintage julepynt

Ægte træpaneler blev også brugt andre steder i rummet. Dette er f.eks. Tilfældet med dette arbejdshjørne. Den festlige stemning er især mærkbar her takket være kombinationen af ​​træ og de to små grantræer.

De hyggelige puder gør festen rigtig hyggelig!

DIY julepynt i skandinavisk stil

Dette hjørne af lejligheden er også blevet gjort hyggeligt til jul. Urtepotten med juletræet er en stærk accent.I stedet for træmøbler blev effekten dog forstærket af strikkeopskrifterne på puderne. Det er netop på dette tidspunkt, at det er særlig mærkbart, at en del af atmosfæren i vinterskoven kunne overføres til huset.

Samspillet mellem vintage og rustik bringer en meget behagelig dynamik ind i rummet

DIY julepynt over en siddeplads ved vinduet

Generelt opdager man et meget interessant samspil mellem vintage og skandinavisk stil i dette dekorative koncept. Begge er til stede overalt i boligindretningen såvel som i den selvfremstillede julepynt. Men nogle steder dominerer den ene designtype, og andre – den anden form for design. Dette skaber en spændende dynamik. Dette skyldes bestemt i høj grad den festlige stemning i rummet.

Julepynt træ og sorte brædder

DIY julepynt til soveværelset

Udover køkkenet er soveværelset det andet værelse i lejligheden, hvor julepynten bruges meget sparsomt. Også her var demo -elementerne placeret på nøglepunkter. Julepynten lavet af trægrene over bedet giver både komfort og julestemning. Som du kan se på de følgende tre billeder, kan du mærke dette fra mange forskellige perspektiver.

DIY -julepynten over sengen ser godt ud fra alle perspektiver

Seng med rustikt, hjemmelavet julepynt

Venligst med landlig charme gennem julepynten

Dekoration af sengestel med julepynt i træ

En julekrans er også blevet fastgjort til spejlet over toiletbordet. Takket være den centrale position, spejleffekterne og lyset ser dette ellers enkle element meget nærværende ud. Denne julekrans alene ville være nok til at sprede julestemning i soveværelset!

Den første store fordel ved denne type julepynt er, at du kan sprede en festlig stemning med meget få midler. Inde er der ganske enkelt meget symbolik, som vi allerede forbinder med festivalen på et ubevidst niveau. Det er elementet i grantræet i første omgang. Der er flere af disse i forskellige størrelser. Derudover blev grene brugt rigeligt til at dekorere opbevaringsområder og lodrette overflader. Lyset er også meget nærværende, både gennem eventyrlyset og gennem de mange hvide overflader i rummet. Disse kombineret med brune møbler og igen med juletræet spredte på en eller anden måde atmosfæren for nærhed til naturen og vinterskov.

Endelig vil vi understrege, at denne form for minimalistisk dekoration med traditionelle elementer passer godt til forskellige livsstile. Men frem for alt til de rustikke og vintage -koncepter. Du behøver kun at justere dem lidt for at få hvert koncept til at se helt individuelt ud. Kan du forestille dig sådan en julepynt i dit hjem??

Den store udførelse af detaljerne i dekorationen gør dette koncept virkelig vellykket

rustikt julevægsdesign

Rustikt julepynt til et lyst værelse

Soveværelse med juledekoration

Julepynt i træ