Тинкер Хелоуин

Изработване на маски за Хелоуин за малки и големи – 34 страхотни идеи!

За да се вкарате в правилното настроение за фестивала Хелоуин, не е достатъчна само декорацията на дома. В допълнение към декорациите за маса и закуските за Хелоуин, костюмът трябва да бъде избран и тематично. Възможностите за това са наистина многобройни и няма ограничения за вашето въображение. Но за да завършите костюма за Хелоуин, трябва да помислите и за най-подходящия грим или поне за маска за Хелоуин.

Днес бихме искали да споделим някои идеи за маски за Хелоуин, които могат да се носят както от деца, така и от възрастни. Защото децата и възрастните могат да се насладят на фестивала Хелоуин!

Занаятчийски идеи за маски за Хелоуин

Няколко страхотни маски за Хелоуин могат да бъдат направени от най -простите материали. Те могат да бъдат направени от хартия, гипс от Париж, филц, плат или просто с грим. Всичко, от което се нуждаете, е ясна представа за крайния резултат. Най -бързият начин да извикате маска от картон и с няколко цвята. Ще ви е необходим и шаблон, за да улесните рязането и проектирането.

Маски за Хелоуин, пълни с фантазия

готини идеи за Хелоуин маска за Хелоуин

Хартиен череп

За това можете да z. Б. използвайте кутията за зърнени храни вместо картона. Ще ви трябват и занаятчийско лепило, ножици, нож за хартия, молив, цветове по ваш избор, тясна гумена лента и перфоратор, за да направите тази маска за Хелоуин. Изразете готин шаблон за череп или използвайте въображението си докрай.

Парче картон с размер А4 е достатъчно за маската. Шаблонът е залепен към него без гънки или въздушни мехурчета. Изрежете по черните линии. За да се получат точно отворите за очи, те трябва да са на приблизително 7 см една от друга и да са с размер приблизително 2 евро монети. Независимо от това, поставете маската върху лицето си и леко натиснете картонената кутия с палци, за да фиксирате зоните на очите си. Изрежете чисто записаните области с картонен нож. Огънете и навийте маската малко, така че по -късно да стои по -добре на лицето. Сега можете да нарисувате черепа както желаете и да предоставите страховити или забавни подробности.

Пробийте дупки от двете страни и издърпайте еластичната лента или тънък шнур. Те трябва предварително да са приблизителни до обиколката на главата ви. Възел от двете страни и voilá!

Страхотни маски могат да бъдат направени от хартиен маше

идеи за Хелоуин направете сами маска за Хелоуин

Маски за мачове от хартия за Хелоуин

Евтина идея, която предлага безплатна опция за дизайн. Тук имате нужда от балон, вестник, паста, гумена лента, акварели и четки или други цветове по ваш избор.

Използвайте стара пластмасова покривка за подложка, за да не замърсите всичко. Разбъркайте пастата с малко вода и пригответе малки парчета вестник. Издухайте балона до размер, приблизително същият като размера на главата ви. Важно е да запомните да оставите още половин сантиметър отляво и отдясно, така че маската да се побере точно по -късно. Сега балонът е плътно залепен и залепен с хартия. Препоръчително е да нанесете поне четири слоя, за да сте сигурни, че маската е правилно фиксирана. Всичко трябва да изсъхне на въздух за 24 часа.

Сега пуснете балона с игла. Можете или да оставите маската цяла, или да я разрежете наполовина, в зависимост от вашите предпочитания. Изрежете очите и ноздрите, а останалото зависи от вашето въображение.

Маската за Хелоуин може дори напълно да замени костюма. С това имаме предвид, че ако някой е останал без костюм за Хелоуин, той може поне сам да си направи маска в движение.

Можете да намерите още готини и оригинални идеи за маска за Хелоуин в нашата галерия с изображения. Оставете се да се вдъхновите, докато гледате.

Направете страхотни детски маски за Хелоуин с хартиени чинии

маски за Хелоуин калайджия идеи за Хелоуин с деца

Измислете креативна маска за Хелоуин от старите слънчеви очила

творчески идеи „направи си сам“ и маски за Хелоуин

Създайте маска за Хелоуин с грим

  грим за деца на Хелоуин

Маски от тънка дреха за Хелоуин

маски за Хелоуин череп маска направете сами

деца калайдисват маска за Хелоуин сами

Вземете подходящото настроение за Хелоуин

череп като маска за Хелоуин идеи за Хелоуин

Малко зайче

детска маска направете си маски за Хелоуин

Забавни и бързо направени маски за Хелоуин

занаятчийски идеи и идеи за Хелоуин

Идеи за Хелоуин с любимите герои на децата

маски за Хелоуин, изработени от хартиени чинии

детска маска тинкер идеи за Хелоуин

лисица хелоуин маски костюми за хелоуин

тинкер череп хелоуин маска себе си

калайджия с детски маски за Хелоуин

идеи и маски за костюми за Хелоуин

готини маски за Хелоуин за деца

лесни занаятчийски идеи маска за Хелоуин за мъже

идеи за Хелоуин прости идеи за занаяти

котешка маска направете сами маски за Хелоуин

идеи за Хелоуин маски за Хелоуин

маски за жени за Хелоуин

маски за Хелоуин за деца

калаещи се маски за Хелоуин за деца

хелоуин маски идеи за костюми идеи за хелоуин

направете сами маски за Хелоуин

Хелоуин съставят маски за Хелоуин

детски маски за Хелоуин идеи за Хелоуин

балони като маски за Хелоуин

направете маска себе си калай маска за Хелоуин

бърза и лесна занаятчийска идея и идеи за Хелоуин

забавни маски за Хелоуин маски за Хелоуин

идеи за Хелоуин маска за Хелоуин за жени

хартиени маски за Хелоуин