Tilbehør, smykker, stil

Smykketrends 2019: hvad er must-haves i år?

Smykketrends 2019 inspirerende ideer

Smykker er et af de mest populære tilbehør, som du kan supplere dit outfit med på en stilfuld måde. Af denne grund bringer vi dig de største smykketrends i år, hvorfra du kan hente inspiration. Tag et kig på vores forslag, og lad dig inspirere! Vi håber, du nyder at læse og håber, at du finder dit yndlingssmykke for dette år blandt vores ideer!

Smykketrends 2019: elegante møntsmykker

Coin smykker halskæder moderne

Møntsmykker slid trendy 2019

Øreringe mønter efterligning vidunderligt udseende

Coin smykker signet ringe

Øreringe, halskæder, ringe, armbånd – de ser ikke bare super smarte ud, men giver også hvert outfit et unikt præg og afslører noget om deres ejers individualitet. Måske har du nogle af dine yndlingssmykker, som du oftest bærer, men i dette indlæg foreslår vi, at du tilføjer noget nyt, moderne tilbehør til din samling. Som lovet introducerer vi dig til de største smykketrends for i år, hvorfra du kan finde inspiration.

Hvad er trendy i 2019? Lad os starte med møntsmykkerne, der ligner at de stammer fra det gamle Rom. Smykkerne med mønter bringer etnisk flair med sig og minder om tidligere tider. Halskæderne, øreringene, armbåndene og endda ringe med mønter passer godt til en embedsmand, såvel som et afslappet eller vintage outfit.

Smykketrends 2019: smykker med perler

Perlesmykker er en evig klassiker

Perlesmykker bærer halskædeøreringe

Perlesmykker moderne 2019

Smykketrends 2019 perlesmykker iøjnefaldende øreringe

Halskæde perle minimalistisk virkelig elegant

stilfulde øreringe med perler

Smykketrends 2019 perlesmykkerringe

elegant halskæde med perler og akvamarin

Smykketrends 2019 flodperler

Perlesmykkerring super elgent

Den næste store trend er perlesmykker. Perler anses for at være det mest værdifulde smykke efter diamanter og ser super feminine og elegante ud! Perler er virkelig en tidløs klassiker, så vi anbefaler, at du har mindst et par perleøreringe i din smykkeskrin. Smykker med perler er i princippet temmelig subtile og stilfulde og ikke for ekstravagante og prangende, hvilket gør dem bare perfekte til officielle lejligheder. De passer også godt til afslappede outfits som en strikket sweater og jeans. De store perler er typiske for barokstil.

Signetringe

Signetring elegant kvinde

Signetringe moderne mænd og kvinder

Signetringe bærer modetrend 2019

Smykketrends 2019 Signet Ringe

Andre trendy smykker, der er særligt velegnede til sommerferier, er signetringene. I år oplever de et rigtigt comeback og kan bæres trygt af både kvinder og mænd. Signetringene med et kompasmotiv ser meget smarte ud – de symboliserer rejser og eventyr. Signetringene er en stilfuld tilføjelse til hverdagens outfits, i kombination med en elegant aftenkjole eller jakkesæt kan de se rigtig interessante ud.

Shell smykker

Øreringe med muslingeskaller bærer 2019 moderne

Smykker Trends Shell Smykker Gorgeous Halskæder

Smykketrends 2019 Shell -smykker

stilfulde øreringe med muslingeskaller

Sølvskaller øreringe

Smykketrends 2019 iøjnefaldende øreringe skaller

Andet tilbehør, der minder om sommeren, er smykkerne med skaller. Disse er faktisk aldrig ude af trenden, men i år vil de være særligt populære. Som øreringe, statement halskæder, ankler eller armbånd – skallerne er et meget smukt og elegant motiv. Skalsmykker kan bæres ikke kun i ferien, men også på kontoret – så du kan tage lidt munter sommerstemning med. Smykkerne kunne enten være lavet af et ædelmetal eller af skaller, som du selv har samlet. Det er sjovt at lave smykker selv – prøv ideen selv!

Minimalistiske smykker og organiske former

Smykketrends 2019 armbånd organiske former

minimalistiske smykker armbånd

Smykketrends 2019 Smykker i organiske former

Smykketrends 2019 designerring organisk form

Smykketrends 2019 minimalistiske smykker

Smykketrends 2019 organiske former ringe

minimalistiske smykker har et vidunderligt udseende

Smykketrends 2019 organiske former super elegant

En anden smykketrend i år er organiske former. Minimalistisk, bæredygtig, organisk – sådan kan du beskrive de smykker, der er et rigtigt hit i 2019. De er kendetegnet ved afrundede former og minimalisme, men de ser virkelig stilfulde og iøjnefaldende ud – se vores fotos for at se dem selv! Til officielle lejligheder er disse smykker uden tvivl det bedste valg.

Iøjnefaldende øreringe og overdimensionerede ringe

Smykketrends 2019 oversize ringe orientalsk

Smykketrends 2019 overdimensionerede ringe originalt look

bære iøjnefaldende ringe øreringe

Smykketrends 2019 overdimensionerede ringe

Smykketrends 2019 store øreringe

Smykketrends 2019 øreringe med vedhæng

Smykketrends 2019 hoop øreringe organisk form

Kan du lide de minimalistiske smykker, men vil du gerne have noget, der vil tiltrække alles opmærksomhed? Så er den næste trend bare ideel til dig! Det handler om virkelig iøjnefaldende smykker, nemlig – bøjleøreringe og overdimensionerede ringe. I år genfortolkes øreringe – de minimalistiske stykker af guld og sølv erstattes med dem lavet af usædvanlige materialer som træ og acetat. Rund eller let kantet, monokrom, med farverige mønstre eller små vedhæng – du kan altid lave en erklæring med bøjleøreringene. Det samme gælder de overdimensionerede ringe, som er svære at gå ubemærket hen.

Få mere at vide om de nyeste smykketrends her.