Tilbehør, DIY, stil

Tilbehør, DIY, stil

Strikkede eller hæklede hatte – fremhæv dit personlige tilbehør til dit vinteroutfit

Strik en hat - det der er noget på dit hoved

Når det bliver koldt udenfor og dagene bliver kortere, så er det på høje tid at tage sig af de nye vinterdragt. Hvis du har lyst, kan du prøve at strikke. Varme hatte er bestemt en del af vintertilbehøret. Det ene er bestemt ikke nok, for en selvsikker kvinde vil gerne have en passende hat til ethvert outfit og lejlighed. Derfor, hvis du ikke er bange for at begynde at strikke, kan du strikke en hat til dig selv, farvet og mønstret efter din smag. Vi har nogle tips og tricks til, hvordan du laver den bedste hat, du nogensinde har strikket. Hvis du allerede har opnået nogle erfaringer med strikning, vil du komme med nye ideer helt selv og implementere dem fantasifuldt. En selvstrikket eller hæklet hat kan være et absolut blikfang. Uanset om der er klassisk hat, moderne hue, stribet hat eller babyhat, så er der en passende model til alle, selv med instruktionerne. Det er ikke let, men alt du skal gøre er at tage nerven og begynde at strikke. Efter lidt øvelse tryller du frem en fantastisk ny hat. Det er vigtigt at have god, letplejet uld, der f.eks. Ikke bliver luftig efter vask.

 Sådan strikkes sød hat – vejledning

Sådan strikkes hat - instruktioner

Vinteren kommer langsomt og krybende, det bliver koldere udenfor, og alle har brug for en hyggelig, varm hat. Foran dig er en vidunderlig mulighed – lav din egen hat. I det følgende finder du alt hvad du behøver for at strikke mønter selv. Ofte, før man køber uld, roter man rundt derhjemme efter al uldrester, der kan bruges til en ny hat.

Du mangler:

  • Uldskrot: Noget tykkere uld er særligt velegnet til hatte.
  • en rundstrikkepind, der matcher uld
  • et målebånd
  • en saks
  • og en tyk stopnål

Den strikkes i rækker og lukkes derefter med en madrasmaske.

Strikstrik kan være lidt af en udfordring for dem, der ikke har holdt en hæklenål, men følg vores trin, og alle masker vil blive strikket let.

Til at begynde med bruges en rundpind nr. 7. For voksne er dette omkring 55-60 grader. Antallet af gange kan variere afhængigt af uldens tykkelse. Tag højde for, at der er et lige antal sting, der skal hentes. Når det blæser, skal hatten holde sig pænt på hovedet, så der strikkes først en manchet. De første 6 rækker strikkes med en maske og en vrang. Hver række starter med en højre søm. Efter de første 6 rækker fortsættes der med glatstrik, indtil hatten er ca. 21 cm lang. Du kan kun ændre en anden farve i begyndelsen af ​​en række. Når du allerede har nået 21 cm længden, kommer det ned til at tabe sig. For at gøre dette strikkes hver anden maske sammen på den rigtige maske. Strikmaskerne fortsættes normalt uden fald. Så der laves tre nedgangsrunder. De resterende sømme er trådet på en stopnål, og luk så ryggen med madrassting. Hvis du er lidt trænet i at strikke, vil du kunne strikke din hat på cirka 3 timer. Så hurtigt som du aldrig havde troet, tryllede du frem en stor hat. Dekorationen kan variere. En sløjfe eller blomst giver hatten lidt mere pepp. Instruktioner til dette kan også findes her.

Hæklet en sløjfe - et dekorativt element til hver hat

Spiralhue – et fantastisk vintertilbehør med hæklevejledning

Spiralhat - instruktioner til hæklet hat

Til denne interessante hat har du brug for virkelig tyk uld og en hæklet nål i størrelse 8. Denne hat ville passe fint til et normalt kvindehoved, størrelse M, helt fint. Størrelsen afhænger af hækletypen og uldens tykkelse.

Trin 1:

Vi starter med første runde. Læg 10 halve stangmasker i en rund markør i en trådring og luk ikke for at danne en runde. Fra nu af hækler du i en spiral og i stedet for at stikke normalt igennem stingene, syr du ind i den halve dobbelthækling bagtil. Så de to øverste masker kommer foran og resulterer i et strik-lignende mønster.

Trin 2:

Første runde er slut. Efter markering af omgangen hækles der to halve stangmasker i hver halve stangmaske. Efter 20 masker eller i slutningen af ​​omgangen indsættes mærketråden ved punktet.

Trin 3:

Fortsæt her – en halv stangmaske i første maske og to halve hæklinger i anden maske. Denne tidsmærkning indsættes ved den 30. søm.

Trin 4:

Den fjerde omgang går med en halv dobbelthækling i de to første masker og to halve masker i den tredje maske. Indsæt selvfølgelig markøren med 40 masker.

Trin 5:

Femte omgang starter med en halv dobbelthækling i de tre første masker og to halve masker i den fjerde maske. Sæt mærket med 50 masker.

Trin 6:

Her en halv dobbelt hækling i de første syv masker og to halve hæklinger i den ottende maske. Her gentages op til markeringen ved 56 Make. Tag nu ikke mere ud, men fortsæt med at hækle til den ønskede længde. For længden ville 18-20 cm uden 2,5 cm linningen være tilstrækkelig. En tyndere hæklenål str. 7 kan bruges til linningen, og du kan fortsætte med at arbejde med aflastningssømme. For aflastningssøm henter du tråden bagfra og frem ved at stå rundt om sømmen og gennembore hæklenålen bagover igen. Derefter to løkker på nålen og afslut sømmen som normalt. Efter 4 rækker reliefsting er linningen færdig, og trådene kan sys. God fornøjelse med de mange ideer til strikning og hækling af hatte!

Viking hat

hue til børn

Hue til hatte

Strikket hat til de mindste. Hækl en sød sommerhat til dit barn Store hæklede opskrifter med vejledning  Dekoration til det bestemte noget

Hæklet med følelse Hak dekorative blomster Baloon hat instruktioner Balonhue med vejledning

Balon hat

Sådan strikkes hat

Hæklet dekorativ blomst   Hækl en sjov hat til dit barn

Strikning til begyndere Hækling til baby Søde ugler at strikke selv Strik hatte - alle kan gøre det  Rævehat til børn

Alle kan strikke eller hækle med de rigtige instruktioner    Grøn strik - smuk og praktisk Hatten uden kaniner Den fede hjernehætte En anden slags hat den moderne ørehætte Interessant hat til alle årstider et perfekt sæt at strikke selv Hat med en forskel og meget moderne Minnie hatten fantastisk sæt til superkoldt vejr Donatelo, Rafaelo og så videre og straks Den søde lille gris med ørerne Hækl dig selv en stor hat i grå Babyhue

Lav PomPom selv  Hue med sløjfe til store og små   Fantastisk strikket hat med et interessant mønster gøre dit barn glad og fremtrylle en strikket hat til ham Omslagshætten i blå Blomster til dekoration af hatte og tørklæder en sej tigerhat   Hæklet mønster til en gul overraskelse  Familielooket er perfekt Joda kan ikke mangle

Read more