Tetovaže

Tetovaže koje se koriste kao dokaz protiv Aarona Hernandeza na suđenju

Tetovaže se mogu i držat će se protiv vas. Ovo morate pročitati.

U potezu koji će zasigurno podići tetovirane obrve posvuda, sudac bi bio u redu da tužitelji upotrijebe neke od tetovaža Aarona Hernandeza protiv bivšeg New England Patriota na suđenju.

Hernandez-koji već služi doživotnu kaznu za ubistvo Odina Lloyda 2013.-sada će se sljedećeg mjeseca suočiti s suđenjem zbog smrtonosnih ubojstava Daniela de Abreua i Safira Furtada. Čini se da su tužitelji pronašli navodnu vezu između ubojstava i dvije Hernandezove tetovaže, što je učinio nakon datuma strijeljanja žrtava – a čini se da se sudac u Massachusettsu složio s tužiteljima jer će tetovaže biti dopuštene kao dokaz.

F-k! Čak su i tetovaže poštena igra!

Pritisnite slideshow kako biste saznali koje će se tetovaže koristiti na sudu protiv Hernandeza.

[Hernandez je tijekom pretpretresnog ročišta u prosincu 2015. iznio neke druge sumnjive riječi. Fotografija: DEADSPIN.][Pomniji pogled na Hernandezovu tetovažu na vratu sa pet točaka, koja je jedan od najčešćih simbola Bloods bande, navodno. Fotografija: DEADSPIN.] Hernandezovo suđenje za dvostruka ubojstva zakazano je za nekoliko tjedana 13. veljače.

[Hernandez je tijekom pretpretresnog ročišta u prosincu 2015. iznio neke druge sumnjive riječi. Fotografija: DEADSPIN.]

Prema WCVB, “Jedna [tetovaža] je revolvera s pet metaka u komori i jednim nestalim, za koje tužitelji tvrde da predstavlja pet hitaca ispaljenih u automobil u kojem su bile žrtve. Pokazali su i na tetovažu koja glasi "Bog oprašta," ali je napisano unatrag pa postaje jasno tek kad se čita u zrcalu. “

Taj posljednji nas tjera i da se češemo po glavi.

Obrambeni tim bivšeg uskog kruga-koji prema NESN uključuje Jose Baeza koji je poznat po tome što je 2011. pomagao u oslobađanju Casey Anthony koja je optužena za dvogodišnju kćer Caylee Marie 2008.-nazvano je tužiteljstvo's teorija "nagađanja," i "zaključak," i rekao da bi dopuštanje porotnicima da čuju o tetovažama prekršenje Hernandeza'ustavno pravo na pravično suđenje.