Tetovaže

Spursov Dejounte Murray objašnjava čudnu tetovažu na ramenima … Nekako

Dejounte je a 'Divljak'

Ako nikada niste vidjeli tetovažu San Antonio Spurs čuvara Dejounte Murray napisao mu je na ramenu, broji vaše blagoslove. Neobični komad postao je tema velike rasprave na Twitteru, a tinta se uspoređuje sa svime, od Reptila, lika iz video igre Mortal Kombat, do sada poznate medene lepinje koja je imala izrazitu sličnost E.T. Murray je nedavno dao objašnjenje za ovu močvaru tetovaže, i to nekako ima smisla … nekako.

Špic San Antonio Spursa, Dejounte Murray, nosi jednu čudnu tetovažu ramena. Foto: San Antonio Spurs

Špic San Antonio Spursa, Dejounte Murray, nosi jednu čudnu tetovažu ramena. Foto: San Antonio Spurs.

Što je to, doduše?

Kakav god je stvarni dizajn tetovaže Dejounte Murray trebao biti, svijet se slaže barem u jednoj stvari: to je apsolutno užasno. Murrayjevu tetovažu prvi smo put primijetili tijekom posljednjih pet minuta utakmice finala Zapadne konferencije između Spursa i Golden State Warriorsa, kada je kamera zumirala početnika, koji odnedavno vidi više vremena na terenu zbog ozljede koljena. Tonyju Parkeru i svi su imali jasan pogled na neobjašnjivu tintu. Smještena na desnom ramenu, Murrayeva tetovaža izgleda kao križ između nemaske maskirane Ninja kornjače s roštiljem i onih čudnih Madball gumenih loptica sa groznim licima koje su bile popularne 80 -ih. Zapravo, kad bismo morali odabrati Madball koji najviše sliči tetovaži Dejounte Murray, to bi bilo Slobulus, ružno zeleno stvorenje s jednim okom koje visi iz duplje i šavovima po cijelom licu.

Interneti su Savege AF!

Nepotrebno je reći da je na Internetu dan na terenu pekao Murraya zbog njegove strašno tetovaže ramena. Korisnik Instagrama @osul5109 komentirao je da tinta “nekako izgleda kao IT klaun”, dok je korisnik Twittera @NonFiction23 predložio da se Murrayjev tata doda na popis zabranjenih NBA -a. Čak se i CBS Sports zabavljao, zadirkujući Murraya zbog njegove tetovaže na fotografiji objavljenoj na njihovoj Instagram račun, a špijun je zapravo komentirao ono što je smatrao objašnjenjem tinte, napisavši: “to je podlo lice jer sam SPASILAC !!!!!!!” Pa to objašnjava.

To's Ništa što se može prikriti't Popraviti

“Divlja” tinta na ramenu nije jedina Murrayeva tetovaža, iako je definitivno njegova najgora. Na desnom i lijevom bicepsu također ima ispisane riječi “Bogovi” i “Dar”, te veliko slovo “S” i “W” s unutarnje strane desne podlaktice, plus tetovaže na zapešćima, na stražnjoj strani ruke, a s desne potkoljenice. Na sreću Murraya, umjetnici tetovaža napreduju u prikrivanju igre. Možemo li preporučiti logotip Pringles?