Tetovaže

Novak Ravens Chris Wormley ima tetovažu ‘Big Worm’ u ustima

Čitajte mu usne i grčite se poput crva

Tetovaže na usnama očito su trenutno velika stvar u NFL -u, a slično kao što je izbornik na draftu Cowboysa Ryan Switzer pokazao “vjeruj” tetovažu na donjoj usni kada je izabran u četvrtom krugu NFL drafta, novajlija Ravensa Chris Wormley nedavno je otkrio vlastitu tetovažu unutarnjih usana, za koju kaže da je inspirirana njegovim nadimkom i ljubavlju prema filmu u petak. Još znatiželjno?

Novak Baltimore Ravensa, Chris Wormley, potpisuje ugovor. Fotografija: Instagram.

Novak Baltimore Ravensa, Chris Wormley, potpisuje ugovor. Fotografija: Instagram.

Pritisnite Slideshow da biste provjerili ovu tetovažu, Partna!

Veliki crv iz Chris Wormley pokazujući svojeNovak Baltimore Ravensa, Chris Wormley, potpisuje ugovor. Fotografija: Instagram.Fotografija: Instagram. Iznenađujuće je da tetovaže na unutarnjim usnama nisu toliko neuobičajene, iako se čini da bi bile nevjerojatno bolne, a trajnim ispisivanjem unutrašnjosti usta Wormley i Switzer pridružuju se nekim od naših omiljenih namazanih maski slavne osobe. Miley Cyrus tetovirala je mačku mačku na usni.Foto: Instagram.Dok je Kendall Jenner imala sličnu tetovažu s mačjom tematikom na unutarnjoj usni-riječFotografija: Instagram. I, naravno, svi se sjećamo bizarne tetovaže smajlića Lil Wayne.Foto: Instagram. Postoji pozitivna strana Switzer -ovih i Wormleyjevih tetovaža za žaljenje, iako su ... pomalo su skrivene - za razliku od užasno sramotne tetovaže čipsa od krumpira Cowboysa Anthonyja Browna. Ovo je kandidat za uklanjanje tetovaža, ako smo ga ikada vidjeli.

Veliki crv je vrijedan tetovaža

Veliki crv iz 'petak' učinio Fernie Andrade. Fotografija: Fernie Andrade.

Dakle, u slučaju da nikada niste gledali film u petak, Big Worm je ime glavnog antagonista, kojeg glumi Faizon Love, prilično krupan čovjek s kovrčavom kosom koji vozi narančastu Chevy Impalu iz 1961. godine na kojoj se nalaze tablice (što još ?) “VELIKI CRV.” Ljubavni lik dobavljač je droga koji svoj svakodnevni posao kao sladoledar koristi kao pokriće za svoje ilegalne aktivnosti, a priznaje da je emocionalno osjetljiv kada su u pitanju njegove financije. “Igrati se s mojim novcem kao da se igram sa svojim emocijama”, dobro je poznat citat iz filma Veliki crv.