Tetovaža

100+ sjajnih primjera ideja za tetovaže s punim rukavima

Tetovaža prekrivena rukom naziva se tetovaža rukava jer izgleda poput rukava košulje. Tetovaža s punim rukavima obično je zamršena od ramena do zgloba. Za razliku od malih tetovaža na dijelu ruke, cijela ruka je platno za tetoviranje.

Nakon što je netko napravio prvu diskretnu tetovažu, vjerojatno će s godinama dobivati ​​sve više, bilo zbog potrebe za jedinstvenošću ili jednostavno zbog estetskih preferencija. Ali jedno je sigurno. U istraživanju je potrebna dubinska analiza kako bi se izbjeglo prikrivanje ili uklanjanje tetovaža.

Tetovaža na rukavu

Ruka je jedno od najpopularnijih mjesta za ljubitelje tetovaža. Ima tri glavna dijela, kosti, mišiće, živce. Ako dio ima više mišića, manje je bolno tetovirati se. Ako je dio blizu kostiju ili ima mnogo živčanih završetaka, morate provjeriti svoj tablica bolova u tetovaži.

Ruka je podijeljena na sljedeće dijelove.

 • Nadlaktica
 • Lakat
 • Podlaktica
 • Ručni zglob
 • Ruka

Budući da lakat i zglob imaju tanju kožu, veća je vjerojatnost da će osjetiti oštru bol kada igla za tetoviranje probije kožu na tim mjestima.

Stilovi tetovaža rukava

Govorna tetovaža sama po sebi izgleda kao disciplina ako ste tek počeli s radom u svijetu tetovaža. No, možda vam neće biti potpuno čudno ako vas zanimaju drugi oblici umjetnosti. Iako svaki umjetnik može imati poseban stil, većina stilova tetovaža izgleda kao sličnost umjetničkim stilovima koji se pojavljuju u drugim tradicionalnim medijima. Prilikom istraživanja tetovaža na rukavima pažnju privlače sljedeći stilovi.

 • 3D stil
 • Sažetak
 • Blackwork
 • Kubizam
 • Dotwork
 • Geometrijski
 • Nijanse sive
 • Ilustrativno
 • Japanska tetovaža
 • polinezijski
 • Rad na skici
 • Trash Polka
 • Plemenski
 • Berba
 • Akvarel

Kolekcija ideja za tetovaže s punim rukavima

Srećom, postoji mnogo sjajnih koje možemo uzeti kao referencu. U ovom sam članku pažljivo sakupio popis od 100+ izvrsnih tetovaža s punim rukavima za vašu referencu. Nadam se da ćete pronaći inspiraciju u svojim idejama za tetovaže s punim rukavima. Svakako provjerite vezu kako biste vidjeli više portfelja umjetnika tetovaža. Imajte na umu da je isto važno imenovati najboljeg tetovaža za izvođenje tetovaža.

plemenite Titan tetovaže s punim rukavima u crnoj i sivoj boji

Dotwok – plemenska tetovaža Titan s punim rukavima

Plemenske tetovaže inspirirane Polinezijom obično imaju stilizirane geometrijske oblike ili simbole, što odražava najdublje uvažavanje kulture. Na primjer, u ovoj muškoj tetovaži, red vrhova koplja predstavlja ratnika, a simboli guštera označavaju moć, sreću i pristup nevidljivom svijetu. Nadalje, postavljanje igra važnu ulogu u tradicionalnim tetovažama. Na primjer, ramena i nadlaktice povezani su sa snagom i hrabrošću.

Čudna ilustracija radi na platnu punih rukava. Moderan ženski portret, ptica, simbol srca poprskan crnom tintom i ukrasnim kurzivom.

Hirovita ilustracija

Ova sjajna tetovaža kapriciozna je ilustracija ispisana na platnu od 360 stupnjeva punih rukava s modernim ženskim portretom, letećim pticama, simbolom srca poprskanim crnom tintom i ukrasnim kurzivom.

Sova ulje Lampfall list i vuk tetovaža s punim rukavima

Sova, uljna svjetiljka, jesenski list i vuk

Zamršen briljantan dizajn kombinira upozoravajuće elemente letećih ptica, sovu, uljnu svjetiljku, jesenski list i vuka, koji prenosi budnost prema životu. S druge strane, elementi su prikazani u realističnom stilu, a tema je nevjerojatna.

world of warcraft tetovaža s punim rukavima

World of Warcraft lik

Lik iz video igre oduvijek je bio inspiracija za ideje za tetovaže. Na primjer, World of Warcraft je postao popularan i jedan od izvora ideja za tetovažu na rukavima. Ljudi vole igrati online igru ​​zbog heroja, radosti i frustracije koju igra donosi.

Elegantna ženska tetovaža s punim rukavima

Elegantna žena

Nikada me nije toliko impresionirala tradicionalna tetovaža poput ove. Ljepotu elegantne žene ne izražavaju samo elementi poput ptice koja stoji, flore i lica tigra, već i pojačani naglasak boje i besprijekorna kombinacija elemenata.

Tetovaža punih rukava lavova ruža i ptica

Lav, ruža i ptica

Lav se smatra kraljem džungle i zato je to prilično muževna metafora koja izražava značenje moći i snage. Rose je, s druge strane, prikaz ljubavi, što znači da čak i najjači muškarac skriva ljubav u svom dubokom srcu.

Besplatna plesna tetovaža s punim rukavima

Besplatan ples

Život je lijep i šaren, što je posebno istinito u svijetu amina i mašte. Tetovaža pretvara ruku u svijet fantazije pun UV svjetla s fokusom na djevojku koja pleše pod svjetlima reflektora vatrene kugle. Na vrhu, zureće oko dodaje misterioznost izgledu.

Čudesna djevojka tetovaža s punim rukavima

Čudesna djevojka

Nevjerojatno realistična tetovaža naglašava djevojku koja razmišlja o crno -bijelim nijansama. Štoviše, kazaljke na satu ispred njezinog lica, kao i sat u retro stilu u stilu steampunka naglašavaju raspoloženje slike.

tetovaža punih rukava

Kiku tetovaža s cvjetnim rukavom u japanskom stilu

Tetovaža s crnom tematikom pretvara žensku ruku u rukav uske košulje s uzorkom ukrašavanja cvijeta krizanteme, što je vidljivo po trokutastoj manšeti na kraju tetovaže.

Kraljica mita tetovaža s punim rukavima

Kraljica mita

Mnoge se tetovaže temelje na legendama ili tajanstvenim pričama. Na primjer, ova tetovaža prikazuje ženu s krunom i aureolom u apstraktnom prikazu. Sjajni detalji križa, usta morskog psa i trokutastog oka dodaju savršen osjećaj.

Tetovaža s punim rukavima mješovitog cvijeća

Tetovaža punih rukava za žene sa mješovitim cvijećem

Tetovaža rukava inspirirana cvijetom ima koncentričnu mandalu na oba kraja. U sredini je cvijet ruže centriran na mjestu lakta.

Tetovaža inspirirana japanskim stilom sa zmijom i pretjeranim cvijetom kikua

Tetovaža inspirirana japanskim stilom sa zmijom i pretjeranim cvijetom kikua

Tetovaža punih rukava s miješanim cvijećem

Tetovaža punih rukava s miješanim cvijećem

Odgovarajuće tetovaže rukava u kubističkom stilu

Odgovarajuće tetovaže rukava u kubističkom stilu

Kubistička tetovaža inspirirana je kubizmom, umjetnički stil karakterizira stilizacija i izobličenje geometrijskih objekata ili figurativnih likova itd. Kubistički stil nadahnjuje promatranja iz različitih pogleda.

optička iluzija geometrijska tetovaža tetovaža na ruci za muškarce

Optička iluzija geometrijske tetovaže tetovaža na ruci za muškarce

Umjetnici često koriste geometrijske elemente za stvaranje optičkih iluzija u svojim apstraktnim umjetničkim djelima. Ova tetovaža koristi geometrijske oblike i uzorke preko ramena i punih rukava. Izgleda zapanjujuće i zapanjujuće.

Tetovaža punih rukava s geometrijskom simetrijom s Tribal mandalom za muškarce

Tribal mandala – Geometrijska simetrija tetovaža s punim rukavima za muškarce

potpuna tetovaža aleeve s Warrior vs filozofom

Ratnik protiv filozofa

Crno -bijela tetovaža vodi vas u daleku grčku civilizaciju. Na vrhu je potpuno oklopljen vojnik, a na dnu je meditativan mudar čovjek. Uvijek se raspravlja o tome tko je najbolji dominantan za upravljanje zemljom.

Tetovaža ruke u japanskom paviljonu

Tetovaža ruke japanskog paviljona

Ako ste ljubitelj japanske kulture, ne biste propustili atrakciju tradicionalne japanske arhetehure. Ova je tetovaža impresivna po tome što reproducira prekrasnu scenografiju japanskog paviljona i vrtne umjetnosti na platnu ruke. Također otkriva kako nijansa crne dodaje nijanse i naglašava raspoloženje.

tetovaža punih rukava na temu krizanteme

tetovaža punih rukava na temu krizantema za muškarce

Lubanja s tetovažom oka

Lubanja s okom

Šećerna lubanja s tetovažom na kacigi na ruci

Šećerna lubanja s tetovažom na kacigi na ruci

Tetovaža na rukavu golubice i lubanje

Tetovaža na rukavu golubice i lubanje

Blackwork tetovaža s punim rukavima s mandalom i geometrijskim oblicima

Blackwork tetovaža s punim rukavima s mandalom i geometrijskim oblicima

tetovaža s punim rukavima u vintage fantasy stilu

Vintage fantasy

Prirodna tetovaža na rukavima inspirira vodene biljke i životinje, lavove i gerilce. Na pozadini, plava boja čini da izgleda cool i jedinstveno.

Nevjerojatna tetovaža punih rukava u stilu Trash Polka

Nevjerojatna tetovaža punih rukava u stilu Trash Polka

Sažetak tetovaža s punim rukavima u stilu Trash Polka

Sažetak Trash Polka

Portretna tetovaža punih rukava

Portretna tetovaža punih rukava

Maori tetovaža

Maori tetovaža

Maori tetovaža potječe od autohtonih Maora na Novom Zelandu. Ali sada je popularan izbor za muškarce u cijelom svijetu. Ovaj plemenski inspiriran dizajn prepun je maorskih elemenata poput Tikija, spiralnih uzoraka i mataua.

cvijet-puni rukav-tetovaža

Prazna i bijela tetovaža rukava hibiskusa

Hibiskus je jedan od omiljenih izbora za ideje za ženske tetovaže. Tetovaže hibiskusa obično dolaze u različitim bojama. Ali ovaj je iscrtan u čistim crno -bijelim obrisima.

Tetovaža s punim rukavima lubanje

Arm Spine

Nije li strašno moći transparentno gledati kosti u ljudskom tijelu? Tetovaža s crnom tematikom čini više, što vam omogućuje da vidite kralježak u ruci. Naravno, to je pretjerano predstavljanje gotičkog stila.

crna tetovaža inspirirana mandalom za žene

Mandala inspirirana blackwork tetovaža za žene

Crna tetovaža koja prekriva cijele rukave obično se pojavljuje na muškoj ruci. No, mogla bi se dizajnirati i za ženske tetovaže dodavanjem elemenata u ženskom stilu.

Tetovaža ruke s pticom i rukom

Ptica i ruka

Cijela tetovaža rukava prikazana je kao fantazijska avantura u mračnom svijetu. Usamljena ruka traži pomoć od ptice koja leti.

Tetovaža s punim rukavima lubanje i ljiljana

Tetovaža s punim rukavima lubanje i ljiljana

Lily je simbol suosjećanja u budizmu. S druge strane, lubanja predstavlja posudu duše ili mudrost. Dakle, smislena tetovaža s punim rukavima lijep je izbor za izražavanje svoje vjere.

Zamršena tinta pune ruke sa paljenjem svijeća, anđela i sata u 3D stilu

Zamršena tinta punom rukom u 3D stilu

Ikonsko djelo crta značajne simbole u cijelom opsegu ruke. Na prednjoj strani nadlaktice tužan je čovjek sa upaljenim svijećama, što znači da u životu postoji mrak, a ima i svjetla. Kad god postoje poteškoće ili opasnosti, postoje životi. Gledajući količinu detalja, može se zamisliti koliko je vremena trebalo da se dobije savršena količina sjenčanja za stvaranje realističnog 3D stila.

izvor

Tetovaža Lily Flower arm

Cvijet ljiljana

Unatoč temi cvijeća, ova tetovaža izgleda jedinstveno zbog svoje spaljene žute boje.

Cijeli opseg ruku ispisan je cvjetovima ljiljana, njihovim lišćem i nijansama.

Život i smrt

Život i smrt

Apstraktni stil

Apstraktni stil

Blackwork sa stilskim uzorcima na punim rukama za žene

Blackwork sa stilskim uzorcima na punim rukama za žene

Crno -bijela tetovaža vjerske tematike na ruci

Crno -bijela tetovaža vjerske tematike na ruci

Šarena tinta s izmišljenim simbolima od vode do svemira

Šarena tinta s izmišljenim simbolima od vode do svemira

Cvijet zmaja, koija i božura

Cvijet zmaja, koija i božura

Crno -siva tinta s Isusom Kristom i Djevicom Marijom

Crno -siva tetovaža s Isusom Kristom i Djevicom Marijom na cijelom rukavu

Isus Krist, tinta za sve ruke

Isus Krist

Kršćani i nekršćani slažu se s crtama karaktera Isusa Krista, samilosnima, molitvama i skromnima. Stoga je tetovaža vjerskog subjekta popularna među ljudima koji žele izraziti svoju vjeru. Ova tetovaža prikazuje prikaz Isusova portreta sa sjajnim oreolom. Nadalje, ruže, anđeo i golub ispod služe za poboljšanje teme.

Krvave crvene ruže

Krvave crvene ruže

Ova tetovaža izgleda kao sjaj vatrene svjetlosti na ruci s nezapaljivim lancima i stojećim ružama, što predstavlja čvrst karakter.

Vintage pogled na grad

Vintage pogled na grad

Crno -bijela tetovaža vodi nas u grad 19. stoljeća. Na vrhu je slika gradskog pejzaža, a zatim slijedi most i pogled noću na ulicu. Taksi ispod njega najviše podsjeća na dane tog vremena.

Biblijski stih

Tetovaža na rukavu biblijskog stiha

Vjerske tetovaže uvijek su izbor za izražavanje vlastite vjere. Na primjer, ova tetovaža stvara iluziju da su biblijski stihovi isklesani u mesu ruke sa nijansama i venama rana vidljivim i realističnim.

Legendarni dizajn tetovaža s punim rukavima

Legendarni dizajn tetovaža s punim rukavima

Zamršena tetovaža rukava prikazuje detalje zamišljenih metafora, poput misterioznog čovjeka s kacigom s cijelim licem, sjekirom, lancima i mačem, koji izazivaju bogatu maštu o priči.

Vampir lubanje

Tetovaža vampira lubanje s punim rukavima

Sablasne tetovaže uvijek su ideje za tetoviranje rukava za muškarce. Na primjer, ova tetovaža s punim rukavima ima zastrašujuće lubanje s crvenom krvlju na ruci.

Otkačena zemlja čuda

Otkačena tetovaža punih rukava u zemlji čuda

boriti se sa zlima

Borite se sa zlima

Elyse Arm je završio

Elyse Arm je završio

eaceful Buddha tattoo

Mirni Buda

Buddha je uvijek spokojan i miran bez obzira na to koliko svijet postane kaos.

Žena, sat/kompas, knjiga i ruže prilagođeno zataškavanje

Žena, sat/kompas, knjiga i ruže prikrivaju prilagođenu tetovažu

tetovaža rukava jesenskog lišća

Jesenje lišće

Fantastično jesensko lišće razbacano je po ruci. Fokus bliskog lišća je u kontrastu s udaljenim zamućenim, što stvara savršen fotografski efekt. Tetovaža dubokog jesenskog lišća znak je transformacije, metafora za bogato iskustvo života.

Rat i djeca

Rat i djeca

Ova tetovaža prikazuje snažne i realne scene bitke, kao i njenu posljedicu. Na vrhu, tetovaža koristi prirodnu površinu stražnjeg ramena i crta helikopter, stvarajući savršen realističan učinak. Na ruci je istaknuta s djecom koja ostaju sama. Ovo je još jedan način da se ljudi podsjete na opasnost od rata.

Obiteljska tetovaža na ruci

Obiteljska tetovaža rukava

Žena zombi

Žena zombi

Eminemova pjesma

Eminemova pjesma

Nova školska tinta za rukave za tetoviranje

Novi školski rukav za tetoviranje

Glazbeni bubnjevi bilježe mikro tat

Glazbeni bubnjevi bilježe mikro tat

Čudovište s velikom šapom protiv cvjetova trešnje

Čudovište s velikom šapom protiv cvjetova trešnje

Tetovaža u boji rukava sa zmajem i kio ribom za muškarce

Tetovaža u boji rukava sa zmajem i kio ribom za muškarce

Tinta za ocean s hobotnicom, morskom ribom i kompasom u plavoj boji

Tetovaža rukavca s oceanom s hobotnicom, morskom ribom i kompasom u plavoj boji

Tetovaža u japanskom stilu s kio ribama i vrtloženim valom

Tetovaža u japanskom stilu s kio ribama i vrtloženim valom

Kvalitetna body art neoameričke tetovaže

Kvalitetna body art neoameričke tetovaže

Obrnuta plava tat podvodnog svijeta

Obrnuta plava tetovaža podvodnog svijeta

Tinta u boji s detaljima koji nedostaju

Tinta u boji s detaljima koji nedostaju

Jazz tetovaža s punim rukavima

Jazz tetovaža s punim rukavima

koi riba

Dizajn tetovaža koi fish

Viper i žena tetovaža s punim rukavima u sivim tonovima za muškarce

Viper i žena tetovaža s punim rukavima u sivim tonovima za muškarce

Crno -siva tetovaža s cvijećem i više simbola u punoj ruci

Crno -siva tetovaža s cvijećem i više simbola u punoj ruci

Tetovaža anđela s punim rukavima

Tetovaža anđela s punim rukavima

Tetovaža okrutnih rukava

Tetovaža okrutnih rukava

Crna i siva tetovaža s lubanjom, ružom i čamcem na ruci za muškarce

Crna i siva tetovaža s lubanjom, ružom i čamcem na ruci za muškarce

Šarena tinta koja ocrtava ženu s maskenbalnom maskom, crvenim cvjetovima i satom na ruci

Šarena tetovaža koja ocrtava ženu s maskenbalnom maskom, crvenim cvijećem i satom na ruci

Tinta s rukavima s mladenkom, lubanjom i sablasnim licima

Tinta s rukavima s mladenkom, lubanjom i sablasnim licima

Greywork s Vukom i lijepom ženom u realističkom stilu

Greywork s Vukom i lijepom ženom u realističkom stilu

Tetovaža kuta i kostura na punim rukavima za muškarce

Tetovaža kuta i kostura na punim rukavima za muškarce

Obojena tetovaža japanske tematike s kio ribom, lotosom i valom na punoj ruci

Obojena tetovaža japanske tematike s kio ribom, lotosom i valom na punoj ruci

Obrnuti prostor i zemlja na punoj ruci

Tetovaža obrnutog prostora i zemlje na punoj ruci

Intrigantna kombinacija boja čini dizajn svemirske tetovaže spektakularnim. Nebeska tijela koja se brzo okreću i velika eksplozija podsjećaju ljude na moć prirode.

Tetovaža punim rukavima inspirirana King Kong filmom u sivom stilu

Tetovaža punim rukavima inspirirana King Kong filmom u sivom stilu

Tetovaža ruke s ribom Zmaj i Koi

Zmaj Koi riba

Vjerska tema

Vjerska tema

Šarena apstraktna tinta punom rukom

Šareni sažetak

Ponekad nema potrebe koristiti bilo koje objekte za izražavanje, već samo boju i oblike. Na primjer, tetovaža pune ruke puna je šarenih vrtloga bez posebnih referenci.

Stilizirano cvijeće i lišće tetovaža rukava u stilu akvarela

Stilizirano cvijeće i lišće

Geometrijska apstraktna tetovaža rukava

Geometrijska apstraktna tetovaža rukava

Crno -bijela tetovaža rukava s uzorcima inspiriranim mandalom

Crno -bijela tetovaža rukava s uzorcima inspiriranim mandalom

Blackwork odgovarajuća tetovaža na rukama za ljubitelje

Blackwork odgovarajuća tetovaža na rukama za ljubitelje

Olovka u boji filmskih likova

Olovka u boji filmskih likova

Stilizirane ptice i plešuća žena u stilu akvarela

Stilizirane ptice i plešuća žena u stilu akvarela

Tetovaža vala i oblaka u japanskom stilu na punoj ruci za žene

Tetovaža vala i oblaka u japanskom stilu na punoj ruci za žene

Tetovaža Alice u zemlji čuda s punim rukavima

Alisa u zemlji čudesa

Tetovaže inspirirane kartonom vole ljudi koji cijene svoje dane djetinjstva. Ali Bijeli zec je ovdje drugačiji jer možemo vidjeti riječi “Here All Mad” na tetovaži.

Vampir nosi perje s rogovima u crno -sivoj boji

Vampir nosi perje s rogovima u crno -sivoj boji

Crno -siva tetovaža s cvijećem na punoj ruci

Crno -siva tetovaža s cvijećem na punoj ruci

Tetovaža očiju i mosta punim rukavima

Idite s protočnom tetovažom rukava

Prirodno nadahnuta tetovaža sadrži elemente prirode preko ruke. Na vrhu, dio ptice predstavlja veliko jato ptica koje leti iznad džungle. Na stražnjoj strani je zureće oko realistično prikazano. Iznenađujuće je da tetovaža ne skriva značenje duboko u metaforama, već koristi četiri riječi koje izričito prekrivaju ruku. Osoba s takvim stavom ne pokušava vršiti pritisak na druge, već je čovjek lagodan.

Realistična tetovaža rukava sa uvehlim granama i crvenim lišćem

Realistična tetovaža rukava sa uvehlim granama i crvenim lišćem

Tetovaža crno -sivih rukava s filmskim scenama za muškarce

Tetovaža crno -sivih rukava s filmskim scenama za muškarce

Lubanja koja nosi cvijet tratinčice integrira se s geometrijskim blokovima u sivim tonovima

Lubanja koja nosi cvijet tratinčice integrira se s geometrijskim blokovima u sivim tonovima

Tetovaža crno -sivih rukava s tajanstvenim scenama za muškarce

Tetovaža crno -sivih rukava s tajanstvenim scenama za muškarce

Tetovaža rukava lava i ruža

Tetovaža rukava lava i ruža

Muško lavovsko lice ispisano na nadlaktici prikazano je s velikim detaljima, a kosa mu izgleda neuredno. Iz njegovih očiju, lav izgleda uronjen duboko u svoju kontemplaciju. Na dnu, dva komada ruža i križ otkrivaju značenje tetovaže.

Impresivna ratnička tetovaža postavljena na cijelu ruku za muškarce

Impresivna ratnička tetovaža postavljena na cijelu ruku za muškarce

Tetoviranje punih rukava kolibri i cvijet u akvarelnom stilu

Tetoviranje rukava kolibri i cvijet akvarel