Tendenser

Design og nyttige tips, når du vælger et komfur

I mange tyske byer falder temperaturerne overraskende hurtigt, og mange boligejere står over for visse problemer med deres opvarmning. Vejret om vinteren bringer meget kolde dage, og mange designelskere ønsker en multifunktionel idé, der optimalt kan opvarme værelserne og samtidig give et attraktivt udseende. Vores tip til dig følger i dagens artikel, som vi har valgt emnet pejs til. I de følgende afsnit finder du ud af, hvorfor vores redaktion har valgt netop denne møblerende idé.

Nuværende designs af ovne

Komfurene har haft et ensartet design i årtier. Sort farve og kantede former betragtes som klassikere blandt de tilbudte markedsprodukter. Nuværende komfurmodeller tilbydes med en stor glasrude, der giver en attraktiv udsigt. Dette giver dig mulighed for at nyde den beroligende varme perfekt. Vælg et fedt design, der kan passe ind i dit indretning.

Glasruden skaber en indbydende atmosfære

pejs stilfulde ideer

Hvilken placering af ovnen anses for korrekt?

Da hver brændeovn har en bestemt rumopvarmningskapacitet, er der forskellige og individuelle indstillingspositioner for hver model. Hvis ovnen har en temmelig stor rumopvarmningskapacitet, er det tilrådeligt at vælge en central placering til den i lejligheden eller huset.

Placeret i børneværelset eller i nærheden af ​​siddeområdet i stuen, kan det dog endda have ulemper, især hvis ovnen har en høj varmeydelse.

Vælg en strategisk position til din brændeovn !

ideer tips komfur valg

Hvilken slags vægdesign passer bedst til ovnen ?

Igen og igen ser vi retro interiørdesign med pejseovne, fordi disse betragtes som en perfekt kombination, der har været trendy i mange år. Stenvægge er et af de nyeste designs, der passer godt til brændeovne, og slutresultatet bringer en særlig stemning i rummet. Et alternativ til stenmuren er betonudseendet eller lysegrå som vægfarven. Alle gråtoner kan kombineres perfekt med betonudseendet. Når du har valgt et bestemt sted til komfuret, kan du kun påføre en kølig vægmaling omkring radiatoren. Dette vil gøre ovnen til et rigtigt blikfang i rummet. Du kan finde ud af, hvordan du kan gøre jobbet endnu bedre i det næste punkt.

Kombiner pejsen med vægdesignet

opvarmning af komfurets udvalg og ideer

Mange husejere stiller sig hvert år spørgsmålet: hvor kunne brændet stables til vinteren? Svaret på dette spørgsmål findes meget let, nemlig: bedst derhjemme! Ja, fordi denne møblerende idé allerede har etableret sig som en trend. Den æstetiske opbevaring af brænde i stuen får hele rummet til at se naturligt ud, når brændet er stablet meget godt. Det betyder, at du skal planlægge opbevaringen meget omhyggeligt og bruge de forskellige former til at skabe et attraktivt slutresultat. Du kan også opbevare brændet på hver side af komfuret.

Opbevaring af brænde giver hele rummet et køligt udseende

nye designs koncepter pejs

Glem ikke de tekniske data!

Da dette er en multifunktionel idé, vil vores redaktion også gerne gå ind på ovnenes kvalitet og tekniske data. Ifølge statistikker er ovne den mest populære opvarmningstype i Tyskland. Når du har fundet et passende design efter din smag, bør du helt sikkert sætte dig ind i de tekniske data og produktfunktioner. I første omgang skal man være opmærksom på varmekraften og varmekapaciteten. Det afhænger selvfølgelig af, hvor stor din lejlighed er, og om komfuret optimalt kan opvarme hele rummet. De fleste brændeovne har en høj varmekapacitet på omkring 120-150 m³, hvilket er nok til 3-4 værelser. Brændstoffet, der passer til din pejs, er lige så vigtigt. Der er brændeovne, der kan opvarmes med spaltet træ, briketter og brunkul, hvilket er en vigtig fordel for mange husejere.

Ovnens varmekapacitet er særlig vigtig

stue komfur valg og ideer stilfuldt komfurudvalg og ideer korrekt placering af ovnen Opvarm ordentligt komfur test køb ideer og designs rumvarme pejs positionering komfur test købe ideer og designs nyt komfurvalg og ideer nye ideer købe et komfur tips

Udvælgelse og ideer af skorstensovn indretningskoncepter pejs Ideer til at købe et komfur tips design ideer pejs