Тенденции

Първа среща- какво може да се яде?

първата среща перфектна

Какво (по -скоро) не трябва да ядете на първата среща?

Първата среща е щастлив, но и критичен момент. Всъщност е под въпрос дали ви е позволено дори да ядете в този. Но много хора решават да отидат в ресторант за първата си среща. Така че трябва да сте готови за този вариант.

Поради вълнението, стомахът ви може да е малко неспокоен

първа среща какво ще ядем

Има ястия, които са неподходящи. Със сигурност не искате да мислите дали имате спанак или маруля по зъбите през цялото време, докато той се опитва да ви хване за ръка?

Така че тук сме съставили списък с храни, които не се препоръчват за първата среща. По -долу ще намерите и причината, поради която според нас това не би било добра идея.

Всичко е просто „сладко“, когато се харесвате

първата среща напълно млада

Супа

Първата среща не е подходящото нещо за супи. Издавате странни звуци и може да капе от лъжицата. Дори и другият човек да го харесва, може да не се чувствате много добре. Освен това е възможно много неща да залепнат за зъбите ви.

Вълнението, съчетано с гореща супа, определено не е добра идея

Забранена е вечерята за първа среща

Зеленчуци със зелени листа

Зелените листа са вкусни и здрави. Но те имат способността да се придържат към зъбите. Те също могат да оцветят зъбите или устата ви и това може да не е толкова добре.

Може би оставете екзотични храни и подправки за следваща среща

забранени салатата за първа срещаЯстия със сосове

Можете да си направите голяма вреда, ако разлеете соса. Не искате да разваляте тази великолепна рокля, нали? Така че те не се препоръчват на дати.

По-добре е да не ядете тестени изделия, ако сте облечени в облекло за тялото

спагети за първа среща са забранени

Спагети и други видове тестени изделия

Те имат специална техника, според която се ядат. Ако не овладеете тези 100%, можете бързо да развалите впечатлението за себе си. Идеята също не е добра, нали??

Обърнете голямо внимание на това с кого всъщност се срещате

салатата за първа среща е забранена

Хамбургери, дюнер кебап и други неща, които лесно биха могли да изпаднат.

Вече има благородни сортове за бързо хранене. Освен ако нямате възможност да му се насладите в престижна форма. Ако нямате друг избор в ресторанта, който мъжът е избрал, би било по -добре да се откажете от него.

Храна, богата на подправки, включително чесън и лук

Лошият дъх винаги е неприятен

Doener на първа среща е забранен

Дори и да ви хапва с удоволствие, трябва да уведомите другия човек по -късно. Тези миризми се изтеглят в порите ви и те ще ги разпространят около вас. Пикантната храна и други, които могат да причинят лошо чувство в стомаха, също трябва да бъдат изключени.

Ако устата ви изсъхва от вълнение, по -добре е да не ядете сладкиши

десертите на първа среща са забранени

Насладете се на десертите с повишено внимание

Повечето десерти са лесни за консумация, но също така могат да размажат дрехите или лицето ви. Можете да ядете тези, но почистете ъглите на устата си. Ако химията между вас и новия ви партньор е правилна, можете да помогнете и вие.

Пицата и бързото хранене са истински въпрос на вкус

пицата на първа среща е забранена

Пицата е само на границата

Пицата е само на границата на първа среща. Преди всичко това се дължи на начина, по който това се яде. Тук също се сблъсквате с две опасности: Можете да изглеждате твърде непринудено и твърде надуто. Ако поканеният също яде пица, можем да изчакаме и да видим как той сам ще го изяде.

Запазете спокойствие и дъвчете бавно

първа среща перфектни две

Салати

Някои салати се нарязват твърде грубо и лошо. Следователно не сте добра идея или всичко може да бъде много рисковано. Ако не познавате ресторанта, тогава е по -добре да не рискувате. Току -що писахме за другите опасности от листните зеленчуци.

Силно подправените ястия не трябва да се коментират

забранени са сосове за първа среща

Скоро имате първа среща и не знаете какво да ядете??

Можете да ядете зеленчуци, картофи, ориз и месо. Те могат да се консумират с подходящите прибори за хранене и на малки парченца. Не експериментирайте с нови, непознати храни. Те могат да причинят алергия и напълно да развалят новата ви връзка.

Опитайте се възможно най -добре да се подготвите правилно за първата си среща

първа среща перфектни три

и просто го оставете да се случи

перфектен танц за първа среща