Тенденции в прическата

Полуотворени прически на плитка – увлекателни идеи за подражание

Прически с плитка полуотворена фантазия плитка

За съжаление лятната ваканция свърши и трябва да се върнем в офиса. Това не е лоша новина – сега имате възможност да изпробвате новите ни идеи за полуотворени прически на плитка за себе си! Те са лесни за подражание и са просто идеални не само за ежедневието в офиса, но и за много други поводи като парти, общителна вечер с приятели, сватба и защо не и за Октоберфест! Освен това прическите, които ви предлагаме по -долу, са подходящи за различна дължина на косата и изглеждат особено романтични и женствени. Надяваме се, че нашите предложения ще ви харесат и се надяваме, че ще ги прочетете!

Полуотворени прически на плитка – плитка водопад

Прически на плитка полуотворена плитка с водопад

Плетени прически дълга коса водопад плитка

Инструкции за прическа с водопад

Прически с плитка полуотворена романтична визия

Момичета прически водопад плитка

Инструкции за плитка коса водопад

Плитката водопад определено е класиката сред полуотворените прически на плитка, която всяка жена трябва да изпробва! Тази прическа има редица предимства – работи както за къса, така и за изключително дълга коса, изглежда особено игриво и романтично и с малко практика може да се имитира супер бързо. Ако овладеете френската техника на сплитане, плитката с водопада ще ви бъде много по -лесна, но това не е задължително. Започнете, като премахнете три нишки с еднакъв размер от предната част на косата си. Поставете лявата нишка над средата, а след това – дясната над средата. Повторете отново, след това вземете малко коса отгоре, за да добавите към дясната нишка – точно както направихте с френско плитка. Вместо да вземате допълнителна коса за лявата нишка, просто я пуснете и вземете нова нишка със същия размер отдолу, с която сега трябва да продължите да работите. Продължавайте да сплитате, като всеки път добавяте коса отгоре и оставяте долните нишки да висят надолу. Когато стигнете до задната част на главата, прищипете края на плитката и сплетете другата страна на главата по същия начин. Накрая фиксирайте двата края на плитките с малка вратовръзка за коса. завършен!

Полуотворени прически на плитка – „фалшива“ прическа за коса

Прическа с лента за коса с плитки

впечатляваща прическа френска плитка дълга коса

Френска плитка коса плитка

Прическа с лента за коса елегантен вид

Прическа с лента за коса, сплетена неправилно

Прическа с лента за коса, сплетена неправилно

След това ще направим така наречената „грешна“ прическа за коса с плитки, която е подходяща за дълга коса до раменете. Вземете дебел кичур коса от най -предната част на косата отдолу и я оплетете нормално – можете да закопчите косата отгоре с щифт за боби, така че да не я смущавате, докато плитка. След това трябва да фиксирате края на готовата плитка към върха на главата с щифт. Повторете този процес и от другата страна и накрая завържете двете плитки, така да се каже, и ги закрепете на място. Сега имате „фалшива“ лента за глава в горната част на главата, която изглежда супер сладка. Ако имате малко време да направите прическата, ние ви предлагаме и по -бърз вариант. Трябва да вземете „плетена“ лента за глава, която съответства на цвета на косата ви, да я поставите в горната част на главата си и просто да увиете няколко кичура около нея. Така получавате полуотворена прическа в същия вид като описания по-горе вариант.

Полуотворени прически на плитка – плитка френска плитка

Прически с плитка полуотворена френска плитка

Прически средна дължина коса на плитка

Сплетени прически модерни френски плитки, сплетени отстрани

Френска плитка отстрани

Прически на плитка къса коса модерен вид

полуотворени и актуализирани инструкции

Прически на плитка къса коса

плетени пигтейли отстрани къса коса

Прически средна дължина коса на плитка

Прически на плитка дълга коса

прическа с водопад на плитка

Плетена плитка романтични прически

Инструкции за прически с плитки съвременни идеи

Много интересни полуотворени прически на плитка могат да бъдат създадени с френска плитка. Например, ако бретонът продължава да пада в очите ви, можете да ги оплетете на френски и да закрепите края на плитката с щифт за боби – тази прическа е бърза и практична и също изглежда красива. Можете да създадете много романтична полуотворена прическа на плитка, като комбинирате техника на корда и френско плитка. Сресвайте добре косата си и създайте централна част. След това от предната част на косата вземете две относително малки нишки и просто поставете втората върху първата. След това трябва да повторите този процес, но всеки път да добавяте малко коса към двете нишки – точно както направихте с френско плитка. Когато вече сте достигнали задната част на главата, просто завъртете нишките, без да добавяте коса, и закрепете края с малък ластик за коса. Направете същото и от другата страна на главата. След това трябва да вземете една плитка и да направите дупка с пръсти, като леко издърпате другата нишка. Закрепете тази „връзка“, така че щифтовете да останат невидими, и премахнете връзките за коса, които държаха краищата на плитките на място. И готово!