Тенденции в прическата

Елегантни прически на плитка за подражание – инструкции и вдъхновяващи идеи

Инструкции за френска плитка

Прическите с плитки изглеждат игриви, нежни и женствени, поради което са популярни сред жени от всички възрасти. В тази статия ще ви покажем кои са елегантните прически на плитка, които всяка жена трябва да знае. По -долу има няколко прости ръководства и красиви идеи, които ще работят за различна дължина на косата. Оставете се да се вдъхновите и изпробвайте вариантите, които ви харесват най -много!

Елегантни прически на плитка “направи си сам”-френска плитка

сплетена коса френска плитка

Updos сплете страхотни идеи

сплетени френски плитки

Инструкции за прическа на плитка Холандска плитка

френска коса кок страхотна прическа

Плитка коса прекрасен нагоре селски венец

Сплетени нагоре

сватбени прически на плитка коса

Инструкции за прическа на плитка

красиви прически на плитка

Вдъхновяващи идеи за плетене на коса

Плетените прически се провалиха

Класическа прическа на плитка, подходяща както за официални поводи, така и за ежедневието, е френската плитка. Много по -лесно е да се направи, отколкото изглежда на пръв поглед – следвайте нашите инструкции, за да се уверите сами! Първо вземете голяма част от горната коса и я разделете на три части. Започнете да сплитате, като поставите дясната нишка над средната, а след това – лявата над средната. Вземете малко коса от дясната страна и я добавете към дясната нишка. Повторете същия процес от лявата страна и продължете да сплитате, докато не можете да вдигнете повече коса. След това плитката се сплита до края както обикновено и се фиксира с малка вратовръзка за коса. Вече завършен!

Игриви прически на плитка за къса и средна дължина на косата

Прически на плитка къса коса страхотни идеи

плитка коса отстрани плитка

Сплетете къси прически на върха на главата

Сплетени косички отстрани на средна дължина на косата

Инструкции за прическа с плитка Половина плитка

Ако имате къса или средна дължина на косата, може да се притеснявате, че няма да можете да изпробвате прическите в този пост, защото те са подходящи само за много дълга коса. Тук се опитваме да ви убедим в точно обратното – с изключение на абсолютно късата прическа, има красиви прически на плитка за коса до раменете и до брадичката. Това са например така наречените половинки плитки, които имат особено романтичен ефект и при които половината коса е оставена отворена. Можете например да сплетете странични плитки или да фиксирате горната коса в дълга плитка – възможностите са много! Тук ви показваме два варианта за френски полуплитки, които можете да изпробвате сами. Първият вариант е да оплетете две нишки на предната коса на френски и да ги закачите изкусно в задната част на главата. Другият вариант е да направите френска плитка от лявата или дясната страна и да я увиете около главата като венец.

Полуотворени прически на плитка: плитка с водопад

Прическа водопад къдрава коса

Плетени прически водопад плитка

Направете сами плитка водопад

Прическа водопад романтичен вид

Водопад прическа дантелена булка

Прекрасна прическа на плитка, която изглежда супер романтична и закачлива и е подходяща както за къса, така и за дълга и средна дължина на косата, е плитката водопад. Издърпайте странична част и отделете малка нишка от предната част на косата. Започнете да сплитате френска плитка – първо поставете дясната нишка над средата, след това лявата над средата и добавете малко коса към горната нишка. Сега стигнахте до долната (лявата) нишка – вместо да събирате допълнителна коса, трябва просто да я оставите настрана и да изберете нова нишка със същия размер в долната част. Продължете да сплитате, като повтаряте същия процес – френско сплитане отдясно и оставяне на кичурите настрани отляво и търсене на нови „заместващи нишки“. Когато достигнете задната част на главата, фиксирайте края на плитката с малка вратовръзка за коса. Повторете стъпките и от другата страна на главата и накрая завържете двете нишки заедно в задната част на главата с прозрачен ластик за коса. завършен!

Плетете плитки от рибена кост сами – инструкции

Плитка плитка вдъхновяващи идеи

Updos плитка плитка от рибена кост

Плетени прически елегантна плитка от рибена кост

красиви прически плитка рибена кост

Плетени прически дълга коса плитка от рибена кост

Класическа и супер елегантна прическа на плитка е и плитката от рибена кост, а тук ви показваме как може да се направи много бързо и лесно. Сресвайте добре косата си и направете странична част. Разделете цялата си коса на две равни части. Започнете да сплитате, като вземете тънък кичур коса от дясната страна с показалеца си и го поставите от другата страна. Повторете този процес от лявата страна – вземете малка нишка отвън и я поставете върху дясната част на косата. Дръпнете здраво, за да не се разхлаби плитката. Цялата плитка от рибена кост всъщност е сплетена по този начин – колкото по -тънки кичури вземете, толкова по -фино ще изглежда накрая!