Тенденции в прическата

Боядисване на бяла коса: плюсовете и минусите на тази нова тенденция

Коса бяла оцветява всичко около темата

В допълнение към побелялата коса, в момента има нова тенденция в оформянето на косата, която завладява света на модата, а именно – боядисване на косата в бяло! Ако бялата коса ви стои добре, как да получите този модерен вид, вреден ли е за структурата на косата ви и как трябва да се грижите за бялата коса – тази статия предоставя отговорите на тези и други важни въпроси. Тук ще намерите всичко, свързано с „белите коси“, ще получите информация за предимствата и недостатъците на новата тенденция, както и някои полезни съвети, ако искате да я изпробвате сами. Приятно четене!

Боядисаща коса в бял цвят – идеи за приказна визия

Оцветяване на коса в бяло Полезни съвети

Цвят на косата бял стилно модерен

Боядисвайте коса бяла разрошена къса прическа

Боядисвайте коса в бял страхотен вид

Оцветяване на коса в бяло за и против

Цвят на косата бяла модерна къса прическа

Бялата коса вече не е табу за младите жени – изглежда особено привлекателна, елегантна и придава на притежателя си страхотен вид. Ярко белият цвят – обикновено със стилно сребристо докосване, незабавно би превърнал прическата ви в истинско привличане на очите и подчертава красотата на лицето ви. Колко необичайно и забележително изглежда бялата коса всъщност, можете да видите сами от снимките в нашата статия! Боядисването на бяла коса и след това грижата за нея е малко предизвикателство само по себе си – отнема много търпение и внимание, за да се избегне увреждането на косата. Така че, както казах, ще ви разкажем всички положителни и отрицателни страни на белия цвят на косата, които трябва да знаете, преди да решите да направите тази голяма промяна. продължавай да четеш!

Боядисване на коса в бяло: какво трябва да знаете?

Боядисвайте коса в бял екстравагантен вид

Боядисвайте коса в бяло Прическа пони ярко бяло

Боядисвайте косата в бяло за по -тъмна линия на косата

Боядисвайте косата бяла с омбре ефект лесно

Оцветете косата в бяло с модерни нюанси

Ако искате да боядисате косата си в бяло, първото нещо, което трябва да знаете, е, че процесът може да отнеме месеци. Изсветляването на косата до максимум не е лесно – колкото по -бързо вървите, толкова по -голям е рискът да увредите косата си. И все пак получаването на ярък бял цвят не е невъзможно, дори ако в момента имате изцяло черна коса – търпението е ключовата дума тук. Предварително трябва да знаете и за три важни неща: всяко изсветляване уврежда косата в по -голяма или по -малка степен, дори ако е направено професионално; след боядисване прическата ви ще се нуждае от редовно подстригване, маски и процедури за коса; може би бихте пожертвали част от великолепната си грива в този изтощителен процес. Трябва също така да сте сигурни, че бялата коса съвпада с вашето опетняване – ако кожата е твърде тъмна, прическата ще изглежда неестествена, а ако е прекалено светла – може да се окажете с нежелан „ефект на призрак“. За да знаете, че бялата блондинка е правилният избор за вас, най -добре е да потърсите съвет от фризьора си.

Боядисване на коса в бяло: инструкции и съвети за грижа

Боядисана коса бяла, прекрасен вид

Цвят на косата бяла прическа боб

Боядисвайте косата бяла в нюанс на сиво-бяло

Коса бяла боя дълга коса

Цвят на косата бяло розово

Dye Taylor Swift бяла коса

Боядисвайте коса в бял модерен вид

Както вече беше казано, ако имате кафява или черна коса, изсветляването трябва да се направи няколко пъти, затова е препоръчително да отидете при професионалист, вместо да боядисвате косата си сами. За да подготвите гривата си за избелване, трябва да използвате качествени продукти за грижа в зависимост от типа на косата ви поне няколко седмици преди боядисването – т.е. армейски маски, интензивно лечение, кокосово масло (най -добре оставете това върху косата си за една нощ). Колкото по -красива и здрава е косата ви, толкова по -добър ще изглежда резултатът! Но ако все още сте уверени или искате да спестите малко пари, не е невъзможно да направите сами избелването. Можете да намерите подходящия осветител или в аптеката, или във фризьорските консумативи. Когато боядисвате, трябва да бъдете много внимателни и да следвате точно инструкциите на опаковката. След това определено трябва да използвате балсам за коса. Направете следващото изсветляване (ако е необходимо) поне след 3 седмици, за да не повредите структурата на косата си. Когато най -накрая постигнете желаното ниво на яркост, може би все още имате жълт оттенък на косата си – от друга страна, определен нюанс помага (лилавите и сребърните тонове са най -добрият избор тук). В аптеката може да намерите и специални антижълтеникави маски. Препоръчваме също да използвате сребърен шампоан, както и интензивни процедури за коса и масла за избелена коса, за да запазите страхотната си прическа възможно най -дълго.