Татуировки

Татуировка за самолюбие: 30+ оригинални и задълбочени идеи за дизайн

Татуировка роза предмишница

Да обичаш и да бъдеш обичан е красиво, но любовта към себе си е много по-важна. Защото, ако не харесваме собственото си тяло или личност, никога не можем да бъдем истински щастливи. В тази публикация ви представяме 30+ вдъхновяващи идеи за татуировка за себелюбие, които не само изглеждат красиви, но и са много дълбоки. Разгледайте нашите снимки и открийте коя идея за татуировка ви харесва най -много!

Татуировка за любов към себе си: най-красивите дизайнерски идеи!

Акварелна татуировка себелюбие

Татуировките са много добър начин да изразим чувствата и мислите си. В популярното боди арт кожата ни се използва като платно, върху което показваме дълбоки мотиви и поговорки. Защото татуировките са не само красива украса на тялото, но и винаги имат личен смисъл и разкриват много за нашия характер.

Какво точно означава позитивността на тялото?

оригинални татуировки любов към себе си

Както бе споменато по -горе, имаме няколко в тази публикация креативни дизайнерски идеи Събрани татуировки за любов към себе си и това не е случайно. Въпреки че самоприемането е много важно, за да може човек да живее щастливо и да обича други хора, пътят до него не е никак лесен. Например, много хора намират носа или ушите си за грозни, докато други не са доволни от теглото си и постоянно гладуват, за да могат най -накрая да отслабнат. Нашето общество също е приело почти недостижими идеали за красота, което е основна пречка за безусловното самолюбие.

Никой не е перфектен!

Татуировка за самолюбие вместо съвършенство

Поради това позитивността на тялото става все по -популярна днес. Това движение се основава на идеята, че дължим не само уважение, любов, разбиране и прошка на другите, но и на себе си. Защото никой не е перфектен – всеки има своите недостатъци, но точно това ни прави уникални. &# 128578; Приличането на фотомоделите и влиятелните в Instagram е невъзможно в реалния живот-всичко е свързано с добре обмислени пози и, разбира се, с Photoshop. Ето защо в тази статия ви предлагаме да отпразнувате любовта към себе си с позитивна за тялото татуировка! Кои мотиви са подходящи за това и кои части от тялото бихте могли да изберете? Прочетете повече, за да получите някои идеи!

Татуировка за любов към себе си: прегърнете собствените си недостатъци

Татуировка себелюбие приемане на несъвършенства

Кой дизайн на татуировка за самолюбие бихте могли да изберете? Възможностите са почти неограничени, а нашите снимки демонстрират някои от най -популярните теми, от които можете да черпите вдъхновение. Малко изречение с думите: “Аз съм достатъчен” или роза с възклицанието: Обичай себе си! “Предайте много ясно послание. Татуировката може да бъде много малка и фина, или голяма и привличаща вниманието – в зависимост от вашите желания. Дали черно -бяло или с модерна техника на акварел – те символизират новооткритата истина, че всеки човек е красив по свой собствен начин.

Дълбоки идеи и предложения

Татуирайте дискретна китка на сърцето

В Instagram под хаштаг #bodypostivity можете да намерите повече от 5,5 милиона публикации, включително много татуировки за самолюбие. Те са истински хит в момента, но позитивността на тялото изобщо не е ново откритие. През 60 -те години дори имаше такива инициативи. Един пример е кампанията „Здраве на всеки размер“. Нейният ръководен принцип беше, че пълните тела изглеждат нездравословни или грозни. Днес най -важното е да видим тялото си като перфектно и уникално и да не се срамуваме от формите си. И разбира се да не забравяме, че тялото на човек няма нищо общо с характера му.

Самоприемане вместо стремеж към съвършенство на всяка цена

Татуировките на краката са много дълбоки

Стремежът да изглеждате перфектно и да бъдете слаби на всяка цена понякога може да има ужасни последици. Много от нас гладуват, за да се отърват най-накрая от тези 2-3 излишни килограма. В някои случаи обаче постоянната диета може да причини сериозно психическо или хранително разстройство. Скорошно проучване на Института Робърт Кох показа, че 35 % от младите момичета показват признаци на анорексия или булимия. Тенденцията за позитивност на тялото показва, че най -накрая е дошъл моментът да приемем тялото си с несъвършенства. &# 128578;

Татуировка на предмишницата любов към себе си

Татуировка съзерцателна горната част на ръката

интересна татуировка

Self love татуировка телесно тегло

съзерцателни идеи за татуировки

Татуировки сърце любов към себе си

страхотни татуирани рози на горната част на ръката

Татуировка роза предмишница

Татуировка на себелюбието вътре в предмишницата

направи си татуировка за любов към себе си

Самолюбиви татуировки на тялото

Self любов татуировка жена тяло цветя

Идеи за дизайн на татуировка за себе си

Татуировка за любов към себе си на рамото

Татуировка рамо горната част на тялото пухкава

Жена татуировка на гърба казва

креативни идеи за дизайн татуировка за себе си

Self love татуировка сладко сърце

Татуировка жена лице цветя красива

сладка татуировка на глезена

Самолюбиви татуировки за приятели

Татуирайте или се грижете за себе си