Татуировки

Татуировка с пера – значение и шаблони

татуировка с перо

Татуировката с пера е един от най -търсените дизайни на татуировки предвид културната си символика и наследство. Той се предлага в различни стилове и дизайн и има значение, което най -вече съответства на характера на птицата, която представлява. Татуировките с пера имат уникален унисекс татуировъчен елемент, който обикновено има символично значение. Това би било с татуировката z. Б. способността да се възприема полет или емоционално, умствено или творчески.

Татуировка с пера като декорация на тялото

татуировки с пера

Някои дизайни на татуировки с пера са доста чисти и елегантни, като ефективно отразяват типичните характери на различните видове птици, които изобразяват. Татуировка с пера на орел, щраус, паун или друга птица интуитивно показва характера на птицата. Някои пера от определени птици като орела напр. Б. се наричат ​​свещени атрибути. Друг доминиращ знак на татуировката с пера е свободата, поради факта, че перото може лесно да лети на вятъра. Татуировката с пауново перо е особено популярна сред жените заради красотата и цветовете, които притежава.

Татуировка с пера с ефект на акварел

пера татуировки воден цвят

Едно интересно нещо за татуировката с пера е фактът, че може да се носи на всяка част от тялото. Разбира се, може да се комбинира и с други дизайни на татуировки, което допринася за доста привлекателен външен вид. Татуировката с черно перо по -долу изглежда готина на ключицата и много проста като вида на птицата, от която произхожда.

Татуировката с пера се предлага в различни дизайни и е идеална както за мъже, така и за жени. Татуировките с пера, носени в долната част на ръцете, изглеждат особено хубави при мъжете. Дизайнът на татуировка, подобен на стрела, изглежда доста добре на ръката на мъжа.

Татуировка с пера с мотиви на птици

 

татуировка перо с птици

Татуировката с пера в долната част на рамото дава уникален образ, особено когато се комбинира с други татуировки. Смесването на много различни цветове придава на татуировката визуално завладяващ вид.

Дизайнът на татуировка с пера символизира различни неща в много култури, като например на коренните американци, които носят татуировка с пера, за да покажат своето богато наследство или да се свържат с духовната си страна. Повечето хора избират татуировки с пера на птици, с чиито герои искат да се идентифицират.

Татуирани предмишници

значение на татуировка с пера

Често се смята, че перата имат символично значение, тъй като принадлежат към едно от най -красивите живи същества, надарени с невероятната способност да летят. Няма съмнение, че перата ще останат любим дизайн на татуировка по отношение на външния вид и значението. Въпреки това, след като сте преминали през някои фолклорни, културни значения и традиции, бързо ще откриете, че перата често се използват в дизайна на татуировки, за да посочат смисъла на живота и се предават със свобода, независимост и триумф в Connected. Понякога те могат да представляват и способността да проявяваме собствената си индивидуалност.

Цветна татуировка

татуировка перо

Татуировката на долното перо е добра комбинация от други татуировки. Дизайнът изглежда доста хубав на ръката. Този атрактивен външен вид е резултат от уникалната комбинация от цветове. Татуировката с пера е подходяща за жени, които обичат цветни смеси.

Татуировките с пера символизират различни качества, като истина, смелост, смелост, свобода, пътуване и други, които могат да бъдат свързани с птиците. Някои култури и цивилизации виждат перата като послания от духовния свят. Долните татуировки са чудесни както за мъже, така и за жени, особено когато се носят на по -видимите части на тялото.

Символичният ефект на перата

татуировка с перо

Сред индианците – местните американци – татуировката с пера има значението на духовна защита. Ловецът на сънища, известен индиански фолклорен символ, носи перо, което уж ще изтрие лошите сънища. Перото символизира защита, подобно на амулет в други култури. Перата бяха дори част от облеклото, което носят коренните американци върху различните птици, което показва техния индивидуален статус. Често пъти, смятали те, носенето на правилната писалка ще ви донесе защита от духовния свят.

Пауново перо – символ на откритост

татуировка перо

Цветна татуировка

Химикалка и мастило

татуировки с пера

Перо за татуировка с птици

татуировка перо с птици

значение на татуировка с пера

Цветна татуировка с пера  Цветна татуировка

 

 

Татуировка с перо на гърба

Татуировка с перо зад ухото

Химикалка и сърце

Перо и птица  Татуировка с пера със стрели

значение на татуировка с пера  Компас за татуировка с пера

татуировка перо с птици

местни американски индианци

Татуировка на гривна

татуировка с цветя

Перо за татуировка на гърба

Татуировка на китката

Индийска татуировка татуировка с перо

шаблони за пера на татуировки

Символичният ефект на перата

Пауново перо и стрели

татуировка с пера

Татуировка като гривна на китката