Tapet

Elegante ideer til tapet i stuen – hvilke farver og mønstre er trendy

Tapeterne er utvivlsomt en vidunderlig dekoration til væggene. Og den moderne stue tilbyder normalt mere ledig plads til at vise smukke vægbeklædninger. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilket mønster der er bedst til dit indretning. Men hvis du vil følge med i de nyeste trends inden for tapet i stuen, bør du vælge de nyeste designs. Så i dag har vi en oversigt over elegante ideer til tapet i stuen i vores artikel. Måske vil dette inspirere dig til at designe din egen stue.

Elegante ideer til tapet i stuen til et frisk og moderne interiør

elegant stue tapet ideer gylden metal effekt stort stueplante hyggeligt moderne

Elegante ideer til tapet i stuen – hvad er trenderne i år?

Farver, mønstre og motiver, der bringer ro eller dynamik ind i rummet, er populære i år.

Søger du efter en elegant og samtidig hyggelig stue, er hjemlige farver eller mørke farvenuancer velegnet.

Disse er blandt de nuværende tendenser og får også boligarealet til at fremstå meget moderne.

Marmor, stenoptik og kalkgipsvægge forbliver også i. De bidrager også til at skabe et roligt og hyggeligt værelse, som dog ser meget trendy ud. Betonudseende og metaleffekter er en varm trend igen. Den optiske illusion, de skaber, er så autentisk, at du er meget fascineret af den.

Vægmalerier i pasteltoner beroliger og slapper af. De er en anden måde at omdanne din egen stue til en oase af ulve. Sådanne tapeter er helt tilstrækkelige til kunstigt at designe rummet. Andre dekorative kunstværker bliver overflødige.

Koordiner farverne i interiøret

elegant stue tapet ideer metal effekt

Men hvis du opnår et livligt opholdsområde, rammer du mærket med mønstret tapet! Filigranmønstre og geometriske tapeter er særligt populære i år. Fordi at bringe naturen ind i dit hjem er stadig en varm trend i moderne stueindretning. Og med matchende blomstermønstre og motiver kan du gøre dette meget vellykket. Den seneste dille i denne henseende er kombinationen af ​​blomstermønstre og geometriske motiver. Kombination af disse to populære tapetmønstre skaber et moderne og dynamisk interiør.

Den tredimensionelle effekt er populær igen i år, da den giver vægdesignet dybde. Men det handler hovedsageligt om blomstermotiver med et 3D -look. Baggrunde med en særlig fornemmelse er også meget på mode. Mønstre, der ligner hampfibre, bruges også. Små fejl på designene er i øvrigt moderne nyheder, der også skaber en vintage -følelse.

Elegante ideer til tapet i stuen til et moderne og komfortabelt hjem

Når du vælger det rigtige vægmaleri, er det afgørende, hvordan stuen er indrettet. Der er plads til forskellige tapetmønstre og motiver i en elegant stue. Afhængigt af om du vil skabe en hyggelig eller ekstravagant stemning, kan du også vælge forskellige farver, materialer og mønstre. Når man sigter efter et stilfuldt og stilfuldt opholdsområde, er det bedst at stole på det samme farveskema for alle aspekter af rummet. For eksempel passer stenudseendet fint ind i landstedet eller industriel stil, hvor betonudseendet også ser godt ud på væggene.

De almindelige tapeter er naturligvis klassikere, når det kommer til vægdesign i elegante stuer. Trimmer og kanter er store iøjnefaldende i dette tilfælde.

Sæt en eksotisk følelse af at leve i rampelyset

elegante stue tapet ideer trendy blomstermønstre

En af tapets hovedroller er at udtrykke din egen stil. Prøvebaggrunde er det perfekte middel til at gøre dette. På denne måde kan farveintensive vægbaggrunde kombineres med neutrale stuemøbler. På den måde skaber du en original stemning, der tydeligt skelnes.

Det er en god idé at kombinere forskellige tapeter. Eller at adskille områder fra hinanden på denne måde. Du kan også sætte store accenter i små rum med mønstret tapet. Men det skal bare være en enkelt væg dækket med det.

Et vigtigt tip ved design af stuevæggene: Overvej altid rummet som en helhed, når du vælger vægmaleriet.

Lyse designs er en fantastisk baggrund i den elegante stue

elegant stue tapet ideer frisk indretning

Ændringen af ​​landskabet er nogle gange et lille skridt, men det vender op og ned på hele indretningen. Luksuriøst og kunstnerisk eller meget ædelt, tapeterne på væggen kan være så forskellige. Det vigtigste er, at de får din egen stilfølelse frem. Til den lille lejlighed eller det store hus er der altid passende elegante ideer til tapet i stuen!

Realiser dine egne ideer ved hjælp af passende mønster tapet 

elegant stue tapet ideer striber sort og hvid

Stilfulde geometriske motiver bringer dynamik til indretningen

elegante stue tapet ideer geometriske motiver

Hampfiberlignende mønster er en god idé til vægdesign i boligarealer 

elegante stue tapet ideer lyse neutrale farver

Ved kombination af flere tapeter skal man passe på, at rummet ikke fremstår rastløst 

elegant stue tapet ideer metal effekter rust effekt

Sørg for fred og afslapning i den moderne stue

elegant stue tapet ideer rolige farver grønne toner

elegant stue tapet ideer blomstermønster lilla accenter

elegant stue tapet ideer trendy væg design

elegante stue tapet ideer subtile striber

elegant stue tapet ideer lyst design

elegant stue tapet ideer geometrisk mønster

elegant stue tapet ideer neutrale farver hyggelige

elegant stue tapet ideer retro stil