Tabe sig, fitness

5 Crossfit -øvelser, som du nemt kan lave derhjemme

Kvinde laver øvelser derhjemme

Når du tænker på crossfit -øvelser, forestiller du dig sandsynligvis, at folk kaster tunge vægtstænger rundt, svinger kettlebells overalt og hopper på utroligt høje kasser. Det viste sig dog, at du ikke har brug for nogen af ​​disse ting for at lave Crossfit – du kan også gøre det derhjemme!

Ja, der er mange daglige CrossFit -træninger (kendt som WODs eller Workouts of the Day), der kan hjælpe dig med at reducere din kropsvægt og få muskelmasse. “Træning uden udstyr tvinger dig til at mestre vigtige bevægelsesmønstre, som danner grundlaget for langsigtet succes,” siger Crossfit-atlet og træner Ian Berger, grundlægger af Homebase-Fitness.

Gør crossfit -øvelser derhjemme: 5 effektive træninger, du kan prøve i dag!

Mand laver sit ups derhjemme

Crossfit -øvelserne, som du finder herunder, er velegnede til begyndere, men det er vigtigt at være stærkt motiveret, fordi belastningen ikke er lille. Når du træner i din stue eller garage, får du ikke den samme følelse som i gymnastiksalen, men sveden og indsatsen er den samme.

Har du brug for bevis? Prøv en af ​​disse dødvægtige Crossfit -træninger derhjemme – vel vidende at du altid kan øge intensiteten med en pull -up bar, et hoppetov eller en kettlebell, hvis du har lyst.

Effektive crossfit øvelser: Murph

Vægttræning kvinde laver pull ups

Inden for rammerne af en dag – uden strengt definerede tidsperioder

 • 1 km løb
 • 100 pull-ups
 • 200 pushups
 • 300 squats

Murph er uden tvivl den mest berømte crossfit -træning, der ikke er beregnet til sarte sjæle. Hver weekend i Memorial Day i USA sveder CrossFitters med denne træning til ære for US Navy Lt. Michael Murphy, der døde i Afghanistan den 28. juni 2005.

Hvis du ikke kan gøre en chin-up (eller ikke har adgang til en chin-up bar), kan du prøve at trække i stolen i stedet. Og husk, du kan altid falde på knæ for pushups.

Cindy træning derhjemme

Styrketræning mand vægtløftning knæbøjninger

20 minutter, så mange runder som muligt

 • 5 pull-ups
 • 10 pushups
 • 15 squats

Ingen chin-up bar? Intet problem. Prøv i stedet følgende:

 • 5 pushups
 • 10 situps
 • 15 squats

Indstil en timer, og lav så mange runder af disse tre øvelser, som du kan på 20 minutter. “Det er ikke kompliceret, men det er effektivt til at træne din overkrop og underkrop,” siger CrossFit -træner Brooke Ence, grundlægger af Naked Training.

Annie træning – vægttab øvelser

Crossfit øvelser med sit ups

Tid: ingen bestemt tid

50, 40, 30, 20, 10 dobbelt-unders

50, 40, 30, 20, 10 sit ups

I dette tilfælde skal du foretage 50 gentagelser af hver bevægelse, derefter 40, derefter 30, derefter 20, derefter 10. Dobbelt-unders (hvor du skal svinge et springtov rundt om din krop to gange for hvert spring) får dit hjerte til at banke, hvilket er meget effektiv er, når du vil tabe dig. Hvis du ikke kan dobbelt-unders, tæller du bare normale springhoppe eller hopper helt rebfri.

Pro tip: Læg en pude, et håndklæde eller en yogamåtte under halebenet for endeløse sit-ups.

“Death by Burpees”: Hvor mange kan du gøre i træk?

Burpee vejleder

Tid: indtil fejl

1 minut: 1 burpee

2 minutter: 2 burpees

3 minutter: 3 burpees

Start en timer for denne WOD og udfør det angivne antal burpees hvert minut. Tilføj en burpee hvert minut, indtil du ikke kan mere.

“Døden fra burpees er en af ​​mine foretrukne træninger i hele kroppen,” siger Ence. “I de første seks til otte minutter synes du, at træningen er let, og så pludselig er du forpustet.” Virkelig forpustet.

Desuden er det hurtigt! Den længste tid, du sandsynligvis kan holde ud, er 20 minutter. Det er dog et godt mål at vare mellem 13 og 16 minutter.

Gør crossfit øvelser: Karen træning

Kaster medicinbold

Tid: ikke præcist bestemt

 • 150 vægkugler

Denne seks til ti minutters træning lyder enkel: alt du skal gøre er at holde en medicinbold (vælg 6-8 pund for begyndere eller 12-14 pund for avancerede) foran brystet. Hold albuerne bøjede og tæt på din krop. Huk derefter ned og kast bolden lidt over dit hoved, mens du står op. Fang den og sænk dig ned i en anden huk. Dette er 1 rep. Let, ikke sandt?

Tja, lad dig ikke narre: “Karen er en virkelig fantastisk helbrænder,” siger Ence. Har du ikke en medicinbold til at kaste rundt? Træn i stedet med en lærebog, mælkekande eller rygsæk. Eller lav 150 squats med din egen kropsvægt. &# 128578;

Her er nogle flere ideer til mave vægttab øvelser.

Squats gør mand

Crossfit øvelser for at holde dig i form og sund

Hold plankepositionen

Kvinde laver øvelser derhjemme

Pull-ups gør mand

Medicin boldkast Karen træning

Crossfit øvelser for avancerede brugere

Crossfit træning derhjemme

Jump reb crossfit øvelser

Crossfit øvelser til gymnastiksalen

Pull-ups kan effektivt få dig til at tabe dig og opbygge muskelmasse

Cindy træning

Crossfit øvelser til vægttab for kvinder

Lav crossfit trænings squats

Vægttræning derhjemme

Styrketræning for mere muskelmasse

lette crossfit øvelser for begyndere

Laver crossfit øvelser

Crossfit øvelser styrketræning

Crossfit øvelser Murph træning

Burpee gør hvordan har du det

Crossfit øvelser til vægttab Burpee

Gør crossfit træning burpees

Forbrænd mavefedt Crossfit -træning