Tabe dig, sundhed

Tabe dig på maven: 7 effektive tips + ideer til øvelser

Tabe sig på maven kombiner sport og kost

Er det allerede sommer, og vil du have en flad mave? I dette indlæg fortæller vi dig, hvordan du taber mavefedt! Nedenfor er hvordan du kombinerer den rigtige kost med de bedste øvelser for at få det ønskede resultat så hurtigt som muligt. Følg vores effektive tips til vægttab på maven, og lad dig inspirere! Vi ønsker dig en masse sjov og succes!

Tabe sig på maven – en hård, men ikke umulig opgave

Tips til en flad mave

effektive tips til en flad mave

Abdominal vægttab Øvelser Abs træning

Brænd mavefedt, hvordan har du det

Forbrænd mavefedttip før efter

Forbrænd mavefedt tips

Tabe sig på maven før og efter tips

Nyttige tips til at tabe sig på maven

Tab af maven er vigtigt ikke kun af æstetiske årsager – mavefedtet har meget skadelige konsekvenser for helbredet i det lange løb. Undersøgelser har vist, at for stor talje (mere end 88 cm hos kvinder, mere end 102 hos mænd) er forbundet med en række sygdomme. Disse omfatter for eksempel højt blodtryk, diabetes, fedtlever, arteriosklerose, betændelse i forskellige organer. Af denne grund er det meget vigtigt at nedbryde usundt mavefedt, også kendt som viralt fedt. Men det er slet ikke en let opgave. Maven er et af problemområderne, hvor fedt har tendens til at ophobes. Det er der mange grunde til – mangel på motion, en usund kost med højt fedtindhold, kulhydrater og sukker, alder, genetisk disposition og nogle sygdomme som hypothyroidisme.

Derfor er mavefedtet meget stædig og er det sidste, der smelter. At tabe sig på maven kræver meget disciplin, men det er ikke umuligt. Nøglen til dette ligger i kombinationen af ​​en sund kost og den rigtige træning. Nedenfor giver vi dig 7 nyttige tips, som du bør følge, hvis du vil forbrænde mavefedt, og i slutningen af ​​artiklen finder du også ideer til effektive øvelser. Fortsæt med at læse!

Tabe dig på maven Tips 1: sund kost

Tabe dig på maven afbalanceret kost

Tabe sig på maven hvordan er det

Forbrænd mavefedt spise sundt

Tabe sig på maven spise en sund kost

Forbrænd mavefedt Kombiner træning og kost

Tabe sig på maven sund og afbalanceret kost

Tabe sig på din mave spise meget frugt og grønt

Vores første tip til hurtigt at tabe sig på maven er naturligvis at vælge en sund og afbalanceret kost. Ekskluder alt slik, sodavand, alkohol, hvedeprodukter og færdigretter fra din menu. Erstat disse med fuldkornsmelprodukter, friskpresset juice, smoothies, sunde fedtstoffer som olivenolie, linolie, avocado, nødder. Det er også meget vigtigt at indtage masser af frisk frugt og grønt. For at tabe sig skal du oprette et kalorieunderskud. Vi anbefaler en kaloriebesparelse på omkring 500 kcal om dagen. Men du behøver ikke at være sulten for at opnå dette – den nemmeste måde at gøre dette på er ved øget daglig motion. Cykling og trapper kan være lige så effektive som øvelsen. Ideelt set bør din ernæringsplan indeholde 30% fedt, 45% kulhydrater og 25% protein. En fitness tracker eller kalorie -app kan hjælpe dig med at holde styr på de kalorier, du har indtaget.

Tabe dig på maven Tip 2: Kombiner træning i hele kroppen med en abs -træning

Fitness Abs træning

De bedste øvelser til at forbrænde mavefedt

Forbrænd mave fedtvægtstræning

Forbrænd mavefedt ved at jogge

Brænd mavefedtplanker

Hele kroppen træning mænd flad mave

Abs træning opbygge muskelmasse

For at tabe sig på maven, bør du ikke fokusere på konditionstræning, men frem for alt på styrketræning. Det er ikke nok at træne maveregionen alene. For det hurtigste og mest varige resultat, vælg styrketræning i hele kroppen. Så du kan promovere alle muskelgrupper på samme tid og opbygge muskelmasse. Vi anbefaler 30 minutters styrketræning for hele kroppen kombineret med en abs-træning.

Tip 3 – Forkæl dig selv med en god nats søvn

Tabe dig, få nok søvn på din mave

flad mave tips nok søvn

Dernæst skal du tillade dig selv nok søvn. Hvis du sover lidt og ikke godt, producerer du mere ghrelin – et hormon, der styrer sult og mæthed og bremser energiforbruget. Så at sove mindre end 7 timer om natten er usundt og kan forhindre vellykket vægttab.

Tip 4 – udskift morgenkaffen med citronvand

Citronvand fremmer fedtforbrænding

Forbrænd mavefedt kostøvelser

Tabe sig, drikke citronvand på maven

Tabe dig på maven citron vand opskrift

Citronvand forbrænder mavefedt

Vi anbefaler også, at du udskifter din første kop morgenkaffe med et glas lunkent citronvand. Det vækker dig faktisk lige så meget som kaffe – prøv vores forslag selv for at se det selv! Derudover fremmer citronvand fedtstofskiftet, giver C -vitamin og indeholder ikke sukker.

Tip 5 – Drik nok væske

Tabe sig drikke nok væske på din mave

Drik masser af vand på maven for at tabe dig

Du skal heller ikke glemme at drikke nok vand. For at undgå dehydrering under træning anbefaler vi, at du drikker to til tre liter væske om dagen. Vand, citronvand og usødet te er de bedste valg i denne henseende.

Tabe sig på maven – ideer til effektive øvelser

Abs træning effektive mænd

Træning i hele kroppen for at forbrænde mavefedt

effektive abs -træningsøvelser

Abs træningsøvelser er effektive

Endelig tilbyder vi dig links til to videoer – for Abs træning og for en Fuld kropstræning, af YouTuber MadFit. Vi håber du kan lide det!