Tabe dig, sundhed

Kosttilskud – at holde sig sund uden medicin

Hold dig sund med kosttilskud

Kosttilskud er fødevarer, der har til opgave at supplere vores kost. De ville være overflødige med en ideel kost, men desværre i dag er det næsten umuligt at være perfekt, når det kommer til ernæring. Kosttilskuddene kan indeholde et eller flere næringsstoffer i forskellige doser. Næringsstofferne som vitaminer, aminosyrer, mineraler, urteekstrakter eller fedtsyrer tilbydes i koncentreret form for at forebygge og forbedre sundheden. Derfor er kosttilskuddene en god løsning på næringsstofmangel, hvilket giver kroppen det, den har brug for.

Kosttilskud – sundhed fra naturen

Kosttilskud - styrker immunsystemet og kroppens forsvar

Produktionen af ​​kosttilskud er meget omfattende reguleret, og de bør være ufarlige for menneskers sundhed, selv i tilfælde af overdosering. Kosttilskud skal ved lov forstås som mad, og næringskoncentraterne har en ernæringsmæssig og fysiologisk effekt. De fleste forbrugere køber dem for at lindre symptomer, lidelser og depression og vægtforstyrrelser. Kosttilskud tilbydes som kapsler, tabletter, brusetabletter, pulvere og andre typiske doseringsformer i bestemte mængder til forbrug.

  Ikke alt fedt er skabt ens

Vegetabilske olier og fedtstoffer styrker hjertet og kredsløbet

Kroppen har brug for sunde fedtstoffer i små mængder, og det er netop de fedtstoffer, der ofte mangler i vores kost. De fedtstoffer, vi får fra fødevareindustrien, er for det meste dem med mættet fedt. Disse vides at være årsagen til kronisk betændelse, en række medicinske tilstande og fedme. De sunde, umættede fedtsyrer indeholder linolsyre, som nedbryder og regulerer de overskydende fedtdepoter i vævet. Linolsyre er ekstremt vigtig for kroppen, og som en ceramidkomponent sikrer den en bedre teint og sundt hår. Seramiderne er vigtige fedtstoffer på det øverste lag af huden, som er ansvarlige for smuk og elastisk hud. Af denne grund kan linolsyre også findes i kosmetik, fordi det giver huden fugt og balancerer teint. Omega 6 fra vegetabilske fedtstoffer og omega 3 -fedtsyrer i fiskeolie anbefales til hjerte -kar -problemer, kræft og betændelse.

Et sundt sind i en sund krop

Noget grønt for en bedre hukommelse

Mange forskellige årsager kan føre til et øget behov for visse næringsstoffer. For eksempel stress, sportsaktiviteter, kroniske sygdomme, højt cigaret- eller alkoholforbrug og andre. I dag forarbejdes mad flere gange. Vitaminerne i frugt og grøntsager ender ofte i skraldespanden. Ikke sjældent, ude af tid eller når vi ikke har lyst til at lave mad, spiser vi færdigretter med højt kalorieindhold. Alt dette fører til en ernæringsmæssig mangel, som skal tages op med passende kosttilskud.

Kroppen tror på, hvad vi fortæller den

En urtehave i en tablet

Vitaminer, aminosyrer, antioxidanter og mineraler – vi har alle brug for dem, og når de er utilstrækkelige i vores krop, lider vi af dem i forskellige former. Kosttilskuddene kan naturligvis ikke erstatte en afbalanceret kost. Men du kan kompensere for manglen på næringsstoffer, så kroppen bevarer sin vitalitet og sunde tilstand. Det er sandsynligvis muligt at bevare din sundhedsstatus med de rigtige produkter. Kosttilskuddene til kvinders, mænds og børns sundhed er i nutrilife-shop.de tilgængelige og overbevise med deres høje kvalitetsstandarder.

 Naturlige kosmetiske produkter til en sund og ung hud

Bliv ung med de rigtige kosttilskud og naturlig kosmetik

Hver kvinde ønsker at se godt ud, have glødende hud og fuldt hår. Det er især vigtigt for kvinder, der er langt over deres teenageår, at minimere tegn på ældning. Naturkosmetik, der udvikler sig ekstremt hurtigt og med succes i dag, tilbyder utallige kosmetiske produkter til at stoppe hår- og hudens ældningsprocesser. Ikke så meget kan passe ind i en flødekrukke, så det er normalt nok til en hurtig effekt. For bedre og mere synlige resultater tilbydes også kosttilskud med en højere andel af den aktive ingrediens. Antioxidanter, løfteterapier bruges af enhver selvsikker kvinde i dag. Aldringsprocesser er normale, men de kan stoppes med de rigtige produkter og kosttilskud, og alligevel kan alle føle og se unge og sunde ud.

Ingefær og gurkemeje – Asiens store knolde

Ingefær og gurkemeje - de sunde knolde