Tabe dig, sundhed

Forbrænding af fedt i maveområdet – Effektive øvelser og kostråd

Forbrænd fedt i maveområdet og tab dig

For mange kvinder er maven et problemområde, så vi viser dig, hvordan du hurtigt og næsten ubesværet kan forbrænde fedt i dette område! I denne artikel finder du nyttige ernæringstip og et par øvelser, ved hjælp af hvilke du med garanti kun taber dig på din mave inden for 2-3 uger. God fornøjelse med at læse!

Forbrænding af fedt på din mave – en kæmpe sundhedsfavør

Reducer mave fed kvinde

Kalorieforbrug styrketræning flad mave

Sådan taber du mave hurtigt Gå til gymnastiksalen

Tabe mave fedtvægtstræning Kalorieforbrug

Jogging forbrænder kalorier på din mave taber sig

tabe sig hurtigt og sundt på maven

Den hurtigste måde at tabe sig på maven er at kombinere træning og en afbalanceret kost. Heldigvis er det meget lettere at brænde mavefedt end at brænde dine lår eller hofter, men det kræver lidt disciplin for at opnå det ønskede resultat på lang sigt. Indsatsen er bestemt det værd, for hvis du vil tabe dig specifikt i maveområdet, gør du dit helbred en stor tjeneste – det er videnskabeligt bevist, at en flad mave sænker risikoen for forhøjet blodtryk, åreforkalkning, ledproblemer , rygproblemer, og endda kræft og hjerteanfald! Den slanke, sporty talje øger også selvtilliden og hjælper dig til at have det godt med dig selv. Nedenfor er vores tips til at hjælpe dig med at slippe af med uønsket fedt for godt. Fortsæt med at læse!

Forbrænd fedt i maven – nyttige ernæringstip

Fedt væk mave sund kost

Ernæringsplan fedt tab mave

Tab og tip til tab af kropsfedt

Reducer talje størrelse sund kost

Tabe fedt mave aldrig gå glip af et måltid

Forbrænd fedtfattig mave med lavt kulhydratindhold

For at slippe af med mavefedt, skal du ikke drikke alkohol

Forbrænd fedt på din mave, drik nok vand

Spis fedtforbrændende mave fuldkornsbrød

At spise sundt reducerer mavefedt

Det første trin i at tabe sig på din mave er en fornuftig spiseplan. Det er ikke nødvendigt helt at udelukke kulhydrater fra din menu: det er bedre at stole på produkter med et højt indhold af komplekse kulhydrater som fuldkornsbrød og pasta, brune ris, grøntsager og bælgfrugter og undgå slik, fastfood, hvidt mel produkter og chips. Mange eksperter inden for sund kost anbefaler for det meste at spise kulhydratfattige fødevarer om aftenen, fordi de ikke øger blodsukkerniveauet – på denne måde kan fedtforbrænding fungere uhindret om natten. Det er bedst at vælge produkter, der er rige på proteiner, såsom kød, fisk, æg, yoghurt og ost. Glem ikke at drikke nok væske – de fremskynder stofskiftet, men det er bedre at undgå alkoholholdige drikkevarer. Alkohol indeholder ikke kun meget sukker og mange kalorier, men stimulerer også appetitten. Og sidst men ikke mindst er det vigtigt at reducere stress og slappe af så ofte som muligt. Talrige undersøgelser har vist, at stressede mennesker ofte gemmer fedt i maveområdet. Den anden vigtige betingelse for et vellykket vægttab i maven er tilstrækkelig træning, og derfor viser vi dig et par effektive øvelser herunder. Vi håber du kan lide det!

Forbrænd fedt på maven – øvelser

Øvelser sidder op for at tabe kropsfedt

Reducer mave fed kvinde sit ups

Tabe fedt mave øvelser Sit ups

Reducer abdominal omkreds øvelser sit ups

hvordan man laver hurtige vægttab øvelser sit ups

Hvis du vil tabe dig hurtigt på maven, bør du dyrke en udholdenhedssport mindst tre gange om ugen, såsom cykling, svømning eller løb. En anden mulighed er at gå i gymnastiksalen regelmæssigt. Men her finder du nogle øvelser specifikt til maveområdet. Den første øvelse kaldes sit-ups. Læg dig på ryggen, støt let bag på hovedet med fingrene. Dine ben skal danne en 90 graders vinkel, og dine kalve skal være parallelle med gulvet. Prøv nu at løfte din overkrop fra denne position med styrken af ​​mavemusklerne. Gør 20 gentagelser, og efter en kort pause – som mange flere.

Effektive maveøvelser – jackkniv

Tabe fedtøvelser Jackknife

Tabe mave fedt øvelser jackknife

Fedtforbrænding øvelser jackknife

Fedt væk øvelser jackknife

Denne Pilates -øvelse er god til alle dine mavemuskler. Sid på gulvet, spænd din mave, og træk din torso lidt tilbage. Prøv at løfte dine ben i en 90 graders vinkel fra gulvet og bringe din overkrop og lår tættere på hinanden – ligesom en knivkniv. Dine hænder skal strækkes fremad. Gør 15 gentagelser.

Øvelser til en flad mave – stearinlys

Abdominal omkreds reducere øvelser stearinlys

Burning Fat Belly Yoga Asana Candle

Kaloriforbrug Vægttræningslys

Fra hvor mange år kan du lave stearinlysøvelser i gymnastiksalen

Forbrænd fedt på maveøvelser stearinlys

Du kender muligvis denne yogaøvelse. Læg dig på ryggen, tryk håndfladerne på gulvet, og ret dine ben. Prøv nu at løfte din ryg så højt som muligt ved at holde kroppen med dine arme. Ryggen og benene skal danne en lodret linje, og belastningen – falder på arme og skuldre. Bliv i denne position i ikke mindre end et minut, og gentag øvelsen 15 gange.

Abdominal øvelser – Sidestøtte

Tabe mavefedtøvelser Sidestøtte

Øvelser sidestøtte styrketræning kalorieforbrug

Træner sidestøtte for at slippe af med mavefedt

Vægttræning for at reducere kalorieforbruget på maven

Sidestøtteøvelser for at reducere mavefedt

Brændende fedtøvelser Sideplank

Læg dig på den ene side, og prøv at løfte din krop op med kun dit håndled og kanten af ​​din ankel til støtte. Ræk din anden hånd opad og hold denne position i 10 sekunder. Gør 10 gentagelser.