Сватбена украса

Къси сватбени рокли – абсолютният хит за 2020 година!

Късите сватбени рокли ще бъдат горещ хит за 2020 г. Така че, ако планирате сватба тази година и все още не сте намерили подходящата сватбена рокля, можете да разчитате на късите модели.

Като цяло се смята, че сватбените рокли трябва да имат нещо традиционно. Но и те са повлияни от модните тенденции. Както всеки друг вид облекло, тенденциите и стиловете на булчинските рокли непрекъснато се променят. В момента има само една тенденция на модните подиуми и в сватбените бутици. Модната къса бяла рокля се очертава като абсолютен фаворит, набира все по -голяма популярност сред дизайнерите, а също и сред стилните булки. Без значение дали е с дължина до коляното или нещо под коляното, късите модели сватбени рокли се появяват навсякъде.

Късите сватбени рокли са новата тенденция за 2020 година

къси сватбени рокли-за-сватбата-2020

Късите сватбени рокли са ново отклонение от традиционните модели от пода до тавана и в същото време са практични и гъвкави. Ефирните сватбени рокли са подходящи за службата по вписванията. Те също така ще изрежат фина фигура на дансинга и ще се почувствате просто очарователни.

Късата рокля е подходяща за всеки сватбен стил.

Възхитени сме от разнообразието от модели и тази година. От винтидж роклите от 20 -те и 60 -те години до елегантните и модерни модели сватбени рокли, винаги можете да намерите подходящата сватбена рокля за всеки вкус.

  • Винтидж къси сватбени рокли – за разкошна рокля в стил 20-те години изберете такава, която е с дължина до коляното и обогатена с пера или ресни. За жените, които предпочитат малко по -дълги модели, рокли с дължина малко под коляното или до глезена са алтернатива.Допълнени с класическа дантела, тези винтидж сватбени рокли изглеждат перфектно.

Бъдете модерна и стилна булка

дизайнерски сватбени рокли в необичайни кройки

  • Модерни къси сватбени рокли – докато класическите булки избират сватбената рокля, която се влачи дълго, съвременната булка избира къса рокля с изискан дизайн. Изберете актуален, нетрадиционен и шикозен модел със стилни детайли!
  • Късата бяла дантелена рокля – сватбените рокли с дантела имат традиционен вид. Тази деликатна материя е любима на булките от няколко поколения. Въпреки това дантелата никога не излиза от мода. Ако сте съгласни, но сте по -скоро в модерен стил, защо да не изберете къса дантелена рокля за големия си ден?

Сватбена рокля на принцеса за всеки сезон

къси сватбени рокли за принцеси

  • Къси сватбени рокли с дълъг и къс ръкав – докато късите сватбени рокли без ръкави или с презрамки са по -подходящи за сватба през пролетта и лятото, моделите с дълги ръкави могат да изглеждат перфектно през всеки сезон. Дългите ръкави придават по -женствена елегантност дори на най -късите модели сватбени рокли. Ръкавите често са изработени от същата тъкан като корсажа. В повечето случаи това е направено от класическа дантела. Късите ръкави, от друга страна, придават на сватбената рокля балансиран и сладък вид. Погледнати от различна гледна точка, те леко напомнят на класическа тениска и осигуряват свеж и семпъл стил. Трябва да обърнете внимание на спецификата на фигурата си и добре да помислите колко кожа искате да покажете. В противен случай сватбеното облекло може да изглежда твърде свободно.

Комбинирайте сватбената рокля с подходящи аксесоари и бъдете акцентът пред олтара!

Още 20 зашеметяващи сватбени рокли за вашата незабравима сватба

Модерен модел с къси дантелени ръкави от Джъстин Александър колекция сватбени рокли на Джъстин Александър

Перфектна сватбена рокля за сватбата в службата по вписванията

обикновена сватбена рокля за държавния офис

Модната къса бяла рокля се очертава като абсолютен фаворит на младите булки

мечтана и модерна къса сватбена рокля

Просто и благородно, какво повече можете да кажете!

проста-бяла рокля-за-сватбата-2020

Naeem Kahn е известен със своите необичайни модели

модел на къса сватбена рокля naeem khan

Дантелена сватбена рокля от La Sposa

la-sposa-къси-сватбени рокли-за-2020

Къси сватбени рокли – Lillian West Spring Collection

сватбени рокли на лилиан западна пролет за 2017 г.

Абсолютен акцент за ретро сватбата

сватбена рокля с ресни naeem khan

Късите ръкави придават балансиран и сладък вид

къса ретро сватбена рокля за винтидж сватбата

Фантастична сватбена рокля с ресни от Naeem Khan

naeem-khan-реколта-сватбена рокля-2020

Къса сватбена рокля на Олег Касини с дълъг ръкав

Къса сватбена рокля на Олег Касини за стилна булка

Къса ретро сватбена рокля от Temperley

temperley-къси-сватбени рокли-за-2020

Дантелена рокля от колекцията San Patrick

san-patrick-short-wedding-dress-for-2020

В много онлайн магазини, като напр www.milanoo.com, можете дори да намерите вашата къса мечтана рокля и да я поръчате веднага!