сватба

Кои булчински обувки ми подхождат: Кажете „ДА“ на сватбените обувки!

Булчински обувки

Всяка жена мечтае да се омъжи като принцеса в красива бяла сватбена рокля. Ако и вие искате да изживеете щастливия край на приказката за Пепеляшка в деня на сватбата си и да се поставите на тяхно място, определено имате нужда от подходящия чифт булчински обувки! С началото на сватбения сезон сватбената треска се покачва и въпросът за правилните булчински обувки е на дневен ред. Кецове, балерини, сандали, обувки на висок ток, помпи, надничащи пръсти или боти до глезена: разнообразието от булчински модели обувки може да се сравни само с пясъка на плажа. В този пост ще ви покажем какво е изкуството лесно да намерите идеалния чифт сватбени обувки, за да стъпите ангелски към олтара.

Огледало, огледало на стената, как да намеря най -красивите булчински обувки в цялата страна?

Огледало, огледало на стената, как да намеря най -красивите булчински обувки в цялата страна?

В най -красивия ден от живота си искате да изглеждате безупречно и да се чувствате комфортно и уверено, докато спорите пред олтара. Тук булчинските обувки играят решаващата роля. Височината, комфортът, техният размер, до каква степен те пасват на сватбената рокля, техният цвят, тяхното качество, техният тип – всички тези критерии първо трябва да бъдат установени с най -голямо внимание и по -късно да бъдат взети под внимание, когато се търси перфектната двойка обувки и последователно се придържайте към тях. Как, ако не преследвате ясна концепция, всеки път ще изгубите себе си в многообразието и ще бъдете постоянно отхвърляни и обезпокоени от допълнителни идеи и идеи, което би довело до загуба на време. Агонията на избора в момента е много по -лесна от интернет. Те могат да бъдат хиляди различни Булчински обувки погледнете с помощта на вашето вълшебно огледало – онлайн магазините предлагат цялото разнообразие от спиращи дъха модели сватбени обувки и са достъпни с няколко щраквания на бутон. Събрахме няколко златни съвета, които да ви помогнат да изберете най -добрия чифт булчински обувки.

Огледало, огледало на стената, как да намеря най -красивите булчински обувки в цялата страна?

С правилните булчински обувки можете да превърнете най -красивия ден в живота си в незабравим външен вид

С правилните булчински обувки можете да превърнете най -красивия ден в живота си в незабравим външен вид

„Тон на тон“ не е минало: Цветът, видът и стилът на сватбените обувки трябва да са в хармония с булчинската рокля. Булчинските обувки „50 нюанса бяло“ са идеални за жени, които обичат класиката. Нюансите на крема, слонова кост и шампанско също са красиви и меки нюанси, които могат да се съчетаят с всяка сватбена рокля. Ако се определите като екстроверт и крещящата „харизма с съвършенство Вашата цел винаги е да отидете за обувки с цветен акцент, с блясък или ярко оцветени обувки, например лилави обувки, които са на мода през 2018 г. Металните тонове като злато, розово злато, старо злато и сребро също изглеждат зашеметяващи на краката ви, когато са съчетани с подходящите аксесоари. Като общо правило, колкото по -проста е сватбената рокля, толкова по -екстравагантни са сватбените обувки и обратно.

Тайната на комфорта се крие в идеалната височина на тока

Тайната на комфорта се крие в идеалната височина на тока

Целодневен комфорт: Вашият комфорт в деня на сватбата е най -важен, защото вие сте кралицата на този фестивал, също са необходими известни усилия. Но нищо не трябва да ви кара да изглеждате по -малко щастливи на този ден. Затова помислете честно кои модели булчински обувки можете да носите по цял ден и нощ с усмивка на лицето. Основното правило тук е: Булчинските обувки не трябва да се различават твърде много от ежедневните обувки, особено по отношение на комфорта, т.е.ако не носите високи токчета в ежедневието, то на всичко, а не изобщо на сватбата. Великолепна и най -вече удобна алтернатива на високите токчета, които също имат идеално прилягане на крака, са маратонките и балерините. Тази алтернатива също е перфектна, ако сте висок и младоженецът е само малко по -висок от вас. Внимавайте да не изглеждате като гигант.

Не съм нисък, просто идеален за високи токчета!

Кои булчински обувки ми подхождат

Носенето на високи токчета в деня на сватбата е предизвикателство и налагане едновременно: Но ако сте свикнали и ви е удобно да бягате, тогава решението е лесно да се вземе. Абзацът се използва за оптично разширение и в комбинация с тясна рокля извежда прекрасно женствения силует. Това гарантира ефективен външен вид. Нашият съвет е, ако не можете или не искате да се справите без високи токчета, вземете си чифт по -удобни обувки, това ще ви спести много. Така че нищо не пречи на празнуването на любовта ви до късно през нощта. Друг умен ход: Купете следващия размер обувки и поставете специални стелки в обувките, така че да гарантирате, че се чувствате сякаш стъпвате върху облаците.

Развивайте креативността си с подходящите модели сватбени обувки

Булчински обувки - нещо в синьо

Загрейте с оригиналност в деня на сватбата: Сатенът и кожата са най -често използваните материали за булчински обувки от дизайнерите. Едно от предимствата на кожените сватбени обувки е, че те се почистват лесно. Сатенените булчински обувки са изключително меки и удобни, а също така могат да бъдат преоцветени, за да съответстват на цвета на сватбената рокля. Можете сами да създадете цвета на тези модели.

 Следвайте нашите съвети и когато сватбените камбани иззвънят, пристъпете до олтара като ангел с най -красивите булчински обувки.

Закупуване на булчински обувки

Връщайки се към приказката и я четейки от днешната гледна точка, човек намира доказателство колко една обувка може да промени живота ви. И ако може да се каже, че булката и младоженецът си пасват заедно като лявата и дясната обувка, тогава този брак ще бъде увенчан с щастие.