Sundhed, sport

Start med at jogge: nyttige tips til en fuld træning

Træn, begynd at jogge, hold dig i form

Sommeren kommer snart, og du vil gradvist være i form igen? Begynd at jogge! Dette er faktisk en af ​​de mest populære sportsgrene, som de fleste mennesker vælger at forbrænde kalorier og holde sig i form og sunde. Denne artikel giver dig masser af nyttige tips og svar på de vigtigste spørgsmål, du bør vide, før du begynder at jogge. God fornøjelse med at læse!

Start med at jogge: De første trin kan være svære

Træning Start joggingtips Værdifuld motion

Start joggingtip

Mand og kvinde begynder at jogge i parken

Start med at jogge for at holde dig i form og sund

Start jogging fordele for sundheden

Mand og kvinde begynder at jogge på stranden

Start jogging tips og tricks værdifuld motion

Begynd at jogge uden for nyttige tips

Start jogging by nyttige tips

Jogging er faktisk en af ​​de letteste sportsgrene – du kan træne så ofte og så længe du vil med intet mere end træningstøj og passende sko. Men de første trin kan være virkelig vanskelige, for i begyndelsen er din udholdenhed og præstation slet ikke så stor som med de “rigtige” løbere – det gælder især for folk, der ikke har dyrket sport i mere end to år eller over 35 år er gamle. Vanskelighederne bør dog ikke være en grund til at skuffe dig selv og give op med at løbe. I denne artikel viser vi dig, hvordan du begynder at jogge ordentligt, så du gradvist kan forbedre din præstation og overvinde fysisk træthed. Læs bare vores tips herunder!

Begynd at jogge: overdriv det ikke!

Start jogging kvinde forbrænd kalorier

Begynd at jogge i parken

Begynd at jogge i naturens kreative ideer

Start med at jogge vigtige regler og tips

Start jogging gavner gamle mennesker

Start med at jogge, hvad du bør vide om det

Start jogging fordele ved at forbrænde kalorier

Begynd at jogge nyttige vintertips

Begynd at jogge i byen

Træn, begynd at jogge, hold dig i form

Den første vigtige regel er ikke at overdrive det. Det er urealistisk at forvente, at du vil kunne klare en maratonrute fra starten. Som anført ovenfor stiger udholdenhed kun gradvist, så det er ekstremt vigtigt at sætte mål, der kan nås. Start med et moderat løbetempo og afbryd jogging med gangfaser – start for eksempel med et minuts løb og to minutters gang. Træningen bør ikke være længere end 20-30 minutter. Efter den første uge kan du prøve at gradvist reducere gangfasen og forlænge løbesektionerne. Vær tålmodig, og du vil snart se det ønskede resultat!

Find det rigtige gangtempo

Start med at jogge sundhedsmæssige fordele

Start med at jogge sundhedsmæssige fordele

Begynd at jogge ordentligt tøj til vinteren

Start med at jogge og find passende tøj og sko

Begynd at jogge på stranden med din hund

Løbetempo er faktisk en privatsag – det er ikke obligatorisk at løbe distancen så hurtigt som muligt. Find dit behagelige tempo, og prøv at følge det. Jogging kan være sjovere, hvis du har en ligeværdig partner med dig – din ægtefælle eller bedste ven er en god mulighed. Efter træning kan du prøve at strække de opvarmede muskler lidt. Men det er heller ikke et must – gør det kun, når du synes, det giver mening.

Vælg sportstøj og passende sko

begynde at jogge med ægtefælle

Begynd at jogge rollen som sko og sportstøj

Start jogging Tips til værdifuld træning

Start jogging vinter nyttige tips

Start jogging fordele for sundheden

Du bør også huske dit sportstøj, når du begynder at jogge. Det er ikke nødvendigt at købe specielt løbetøj – behagelige træningsbukser, bomuldst -shirt og top, afhængigt af vejret og sæsonen, er tilstrækkelige. Skoene er faktisk det vigtigste. Uanset om du køber en billig model til 15 euro eller vælger en dyr, der koster 250 euro – bør løbeskoene helt sikkert være behagelige og skræddersyet til din egen fod.

Løb en tur om morgenen eller om aftenen?

Det er vigtigt at begynde at jogge sportsskoene

Begynd at jogge nyttige tips

Begynd at jogge med din bedste ven

Start jogging partner have det sjovt

Start jogging med partnere giver nyttige tips

Det er ikke ligegyldigt, om du løber om morgenen eller om aftenen – det afhænger af, om du står tidligt op eller ej. De fleste eksperter siger, at eftermiddagen er et ideelt tidspunkt at dyrke motion, men de fleste mennesker er stadig på arbejde. Det er vigtigt ikke at dyrke motion i mindst to timer før sengetid – ellers kan det føre til søvnløshed. Der er heller ingen regel om, at du ikke må spise eller drikke, før du løber – hvert fordøjelsessystem reagerer faktisk forskelligt på mad. Det er dog tilrådeligt at undgå retter, der indeholder for meget fedt eller sukker, så du ikke føler dig kvalm.

Jog i parken eller på gaden?

begynde at jogge med en partner

Begynd at jogge for at forbrænde kalorier

Start med at jogge og find de rigtige sportssko

Start joggingtips vinteren

Træning Start med at jogge

De fleste mennesker jogger i parken, men du kan også gå på den asfalterede vej – det er ikke skadeligt for leddene. Men hvis du stadig er bekymret, skal du købe polstrede sko, der reducerer stress. Hvis du har smerter, er det bedst at stoppe med at træne og se en læge – smerter er altid et advarselsskilt, der skal tages alvorligt.