спалня

Скандинавски дизайн – най -добрият избор за спалнята

Скандинавският дизайн е свързан с простота и елегантност. Този стил на обзавеждане е за извеждане на простите неща на по -високо качество. Скандинавските дизайнери създават изключителни концепции за обзавеждане на дома, които са едновременно удобни и красиви.

Този стил е подходящ за всяка стая. В някои стаи обаче ефектът му изглежда се развива по -добре, отколкото в други. Скандинавският стил би бил един от най -добрите варианти в спалнята.

Функционални елементи, характерни за скандинавския дизайн в спалнята

скандинавски мебели скандинавски дизайн скандинавска спалня

Просто, спокойно, светло и релаксиращо

Това са четирите характеристики, с които по същество би могъл да се опише характерът на скандинавския стил. Ето как трябва да се чувства една спалня, нали??

В скандинавския дизайн вие постигате този ефект на първо място, като потопите интериора в бял цвят.

Спалните, направени изцяло в тази сянка, изглеждат страхотно. Всичко, от което се нуждаете за декорация, са няколко ярки цветни акцента. Този допълнителен чар може да дойде отвсякъде. Например, можете да интегрирате малка цветна картина, специална лампа, покривало или аксесоари за изкуство в стаята.

Типични функционални елементи

Има редица функционални елементи, характерни за скандинавския дизайн в спалнята. Без значение колко уникално изглеждат помещенията, тези елементи винаги могат да бъдат разпознати.

На първо място са големите прозорци. Заедно с белия цвят, те правят стаята много светла.Прозорците са декорирани в скандинавски дизайн с фини завеси, завеси или щори.

Леглата са с кралски размери и всяка страна има един от следните функционални елементи: класическо нощно шкафче, оригинален рафт за съхранение или стол.

Светлините разпространяват ярка светлина и винаги изглеждат особено оригинални и интересни.

идеи за обзавеждане скандинавски дизайн скандинавска спалня

Различни вариации

Успешно обзаведената спалня в скандинавски стил може да изглежда различно. Тук имаме някои примери за това как можете да превърнете общите правила в наистина хубава и индивидуална концепция на практика.

Монохромен дизайн

Вторият цвят, който би трябвало да се използва освен бял, не трябва да е ярък. Може да е черен, сив или друг неутрално изглеждащ нюанс. В този случай, за да привлечете по -голям интерес, заложете на интересните форми на десените. Екзотични скулптури на стената или необичайни светлини също биха били доста подходящи.

Хармония от природата

съвети за обзавеждане скандинавска спалня скандинавски дизайн

Някои дизайнери и собственици на жилища избират един или два други цвята, които доминират в стаята наред с бялото. За да може скандинавският дизайн да изглежда удобен и спокоен в спалнята, те обикновено са много близо до природата. Помислете например за небесносиня акцентна стена и естествен дървен под в кафяво.

Различни вариации на скандинавския дизайн

Списъкът с вариации за спалня в скандинавски дизайн може да продължи. За да не се загуби основната идея, трябва да помислите само над няколко неща. Бялото трябва да доминира, независимо дали се използва самостоятелно или паралелно с други нюанси. Ярките акценти трябва да бъдат ограничени по брой, но в същото време да откраднат шоуто. В допълнение към бялото, можете да използвате и други цветове, веднага щом изглеждат естествени. Комбинирайте тези и акцентните парчета с изключително внимание. В никакъв случай интериорният дизайн не трябва да изглежда претъпкан.

Скандинавските мебели

идеи за обзавеждане на спалня скандинавски дизайн

Не на последно място трябва да обърнете внимание на интегрирането на типичните функционални елементи на скандинавския стил. По -голямата част от тези елементи определено трябва да присъстват в спалнята. Функционалните трябва да играят обичайната си роля, когато е възможно. Ако това не работи, ще трябва да го визуализирате под формата на декорация.

съвети за обзавеждане на скандинавски дизайн скандинавско обзавеждане на спални

Скандинавската обзаведена спалня изглежда светла и модерна

     съвети за обзавеждане спални скандинавски дизайн идеи за обзавеждане

Големите прозорци допълват скандинавския дизайн

съвети за обзавеждане скандинавски дизайн скандинавска спалня

Скандинавски дизайн – Разчупете монохромния интериор с някои ярки акценти

съвети за обзавеждане на скандинавски мебели скандинавски дизайн

скандинавски дизайн скандинавска спалня скандинавско обзавеждане

Подправете скандинавската спалня с флорални шарки

съвети за обзавеждане за скандинавски дизайн скандинавско обзавеждане

Скандинавски дизайн – украсете белите стени със страхотни стенописи

обзавеждане-идеи-обзавеждане на спалня-скандинавски-дизайн

Скандинавско обзавеждане Скандинавски дизайн Скандинавски мебели

Прости и функционални мебели в скандинавски стил

скандинавски идеи за обзавеждане на мебели спалня скандинавски дизайн

Скандинавски дизайн – Въведете повече уют в спалнята с меки килими

скандинавски дизайн скандинавски мебели декориране идеи спалня

идеи за обзавеждане съвети за обзавеждане на спалня скандинавски дизайн