Skønhed

5 makeup-tips: fejlfri make-up i varmen

Tag et kig på vores make-up tips og stol på dem! Solen kan være en rigtig ven, hvis du ved, hvordan solens stråler fungerer for dig.

Foråret bringer varmt vejr, lysende sol, stigende temperaturer, blomstrende planter og kvidrende fugle. En vidunderlig tid på året til lange gåture i parken, picnic eller udflugter i naturen, men sikke en make-up! Røde kinder, sveddråber og utæt mascara og foundation – bæredygtig make -up er en udfordring i varmen! Uden lidt hudfarve er det naturlige look uden make-up en total no-go. Vær ikke bange for vi har afrundet 5 gyldne makeup -tips til den perfekte makeup, der ser fejlfri ud selv ved 40 grader.

Sommerens skønhedstrends: Makeup-tips til et effektivt look i varmen

Sommerens skønhedstendenser: Makeup-tips til et effektivt look i varmen

De smukke modeller, som vi ser på forsiden af ​​blade eller i tv -reklamer, har en vidunderlig make -up – med en bronzeskygge af strålende kindben, lange øjenvipper, fejlfri hud og fyldige læber med funklende lipgloss. Varme kan være den store fjende af bæredygtig make-up. Uden at tage de rigtige skridt kan resultaterne se pinlige ud – foundationpletter i hele dit ansigt, mascara -blødning og farvede sveddråber. Med de rigtige teknikker ville makeup være en leg. Tag et kig på vores make-up tips og stol på dem! Solen kan være en rigtig ven, hvis du ved, hvordan solens stråler fungerer for dig.

Makeup-tip №1: Du har brug for den rigtige base for en smuk glød

Makeup-tip №1: Du har brug for den rigtige base for en smuk glød

Som vi har understreget flere gange indtil nu, er det en stor udfordring at anvende makeup ved høje temperaturer, hvis du ikke kender hemmeligheden. Om sommeren kan du se smuk og naturlig ud trods varmen – den hemmelige formel for dette er at træffe det rigtige valg til foundation. De fleste fundamenter er fedtede og forbliver ikke kedelige i solen, så dit ansigt vil skinne mange steder. For den bedste sommerglød skal du bruge lette cremer som CC eller BB. De understreger kun hudfarven og skaber funklende accenter. Når du vælger cremen, skal du være opmærksom på solbeskyttelsesfaktoren. Mottoet her er: jo højere jo bedre!

→ Bemærk: Inden du påfører make-upen, skal du vente på, at cremen absorberes godt af huden.

Tip №2 til sommerdagsmake-up: Slet de vandtætte make-up-produkter fra make-up-listen til sommeren

Tip №2 til sommerdagsmake-up: Slet de vandtætte make-up-produkter fra make-up-listen til sommeren

Den vigtigste regel for sommermake-up er at bruge make-up-produkter, der ikke lukker porerne. De vandtætte produkter indeholder silikone, som forhindrer huden i at udveksle ilt. Makeup-produkter med lette teksturer, der klæber bedre til huden, anbefales. For kvinder med fedtet eller kombineret hud ville det være bedre, at du stoler på det gennemsigtige pulver. I modsætning til de almindeligt anvendte kompakte pulvere, der er ideelle til at regulere fugtigheden i din hud, anses disse nye pulvere for at være det bedste valg, hvis du vil nyde din matte hud hele dagen lang.

→ Notabene: Den vandtætte mascara forbliver uundværlig. 

Tip №3: Øjenprimeren er en vigtig del af make-up til varme dage

Tip №3: Øjenprimeren er en vigtig del af make-up til varme dage

Øjenprimeren er den perfekte base for din make-up i varmen. Det garanterer fugtigheden af ​​den følsomme hud ved siden af ​​øjnene og forhindrer øjenskyggen i at løbe. Til forårs- og sommerdage er den matte øjenskygge bedre end de blanke alternativer. Så du får et naturligt look, og make-upen holder længere. Glem ikke også den vandtætte mascara.

→ Bemærk: Øjenprimeren er et uundværligt grundlag for enhver make-up, uanset årstid eller temperatur.

Makeup-tip №4 til de perfekte rosenrøde kinder

Makeup-tip №4 til de perfekte rosenrøde kinder

I varmen anbefales creme rouge. De blander sig meget godt med huden, og derfor holder de længere end pulvervarianterne.

→ Bemærk: Afslør hemmeligheden bag professionel optælling her. 

Tip 5: De skinnende læber er trendy til de varme dage

Tip 5: De skinnende læber er trendy til de varme dage

For de sjove varme dage, lad de matte læbestifter ligge i bunden af ​​skuffen, for det er tid til mousserende. Tag de farverige blanke læbestifter på, og du tager ikke fejl.

→ Notabene: Find den perfekte frisure, der passer perfekt til din make-up her.  Galleri: Tag et kig på vores galleri for god makeupinspiration! Glitrende med solens stråler i konkurrence! Tag et kig på vores galleri for god makeupinspiration! Glitrende med solens stråler! Makeup-tips til et festlook  Makeup-tips i varmen: Hvordan efterligner du aftenmake-up Makeup-tips: Sådan forhindres øjenskyggen i at løbe  Makeup-tutorial til aftenmake-up om sommeren Makeup-tips: På varme dage skal du tage en iøjnefaldende læbestift på Makeup-tips til et forårslook  Fantastiske makeup-tips til øjnene: Fremhæv din naturlige karisma med de rigtige makeup-produkter Make-up for begyndere: Glitrende med solens stråler! Tips til makeup: lær, hvordan du sminker korrekt på varme dage! Make-up tips til aften og dag make-up Sommer make-up for begyndere Forår ansigtsmaling for begyndere Tips til makeup: Make up brune øjne Makeup-tips til fejlfri make-up i varmen Makeup-tips til fejlfri make-up om foråret Makeup-tips til fejlfri make-up om sommeren Makeup-tips til et naturligt look Makeup-tips til et naturligt look om sommeren Makeup-tips til et naturligt look om foråret Makeup-tips til dag-make-up Makeup-tips til kvinder med ombre hår Makeup-tips til brunhårede kvinder