Sadržaj vijesti

Upoznajte iscrpljenu djevojku Juice WRLD -a

Sve do svoje smrti 8. prosinca 2019., reperica Jucie WRLD bila je u sretnoj vezi s tetoviranom influencericom po imenu Ally Lotti. Lotti je bila na WRLD -u na dan njegove smrti, nakon što je objavila svoje fotografije na svom privatnom avionu koji je stigao na međunarodnu zračnu luku Chicago Midway.

27-godišnja influencerica stekla je svoje sljedbenike kada je Juice WRLD izašao u javnost s njihovom vezom u studenom 2018. Od tada su u osnovi bili nerazdvojni, a Lotti je pomagao WRLD-u na njegovoj turneji. Lotti je rođen u Alabami od oca Afroamerikanca i majke Portorikanke. Njezino puno ime je Alicia L. Leon, međutim, Ally je vodila od malih nogu.

Lotti je tijekom njihove veze napravio nevjerojatan utjecaj na WRLD, a 21-godišnjakinja joj je posvetila ne jednu nego dvije tetovaže. WRLD je imao "Saveznik's WRLD" tetoviran na lijevom bicepsu, kao i "Volim sve" na podlaktici.

Lotti se još nije izjasnio o WRLD -u'S odlaskom, međutim, u prošlosti je izrazila zabrinutost zbog njegovih problema s drogama. Još u srpnju, Juice WRLD obećao je Lotti da će napustiti Codeine i zakleo se's prevladati svoju ovisnost.

Što mislite o ovoj priči? Recite nam svoje mišljenje o ovoj priči u odjeljku komentara.