Sadržaj vijesti

Sretan rođendan Demi Lovato – obilazi njene 21 tetovaže

20. kolovoza pjevačica Demi Lovato navršit će 27 godina. U čast njezinog velikog dana, mi'slavite je tako što ćete pogledati svaku njezinu tetovažu. Lovato se tetovira više od desetljeća, a sada je postala jedna od najtetoviranijih ženskih pop zvijezda na ljestvicama. Pogledajte njezinu rastuću kolekciju tetovaža u galeriji ispod i javite nam svoja razmišljanja o njezinoj tinti u odjeljku za komentare.

"III"

Lovato ima tetovažu rimskim brojevima na podlaktici za svog oca, koji je preminuo u lipnju 2013. nakon borbe s rakom.

"Mi," i Smiley Face

Lovato je dobio riječ "Mi" tetovaža koja označava usredotočenost na oporavak, godinu dana nakon predoziranja drogom.

Također ima smajliće tetovirano na ružičastom prstu, dijeleći fotografiju na Instagramu s natpisom “Jer život je prekratak da ne bi tetovirao tvoj ružičasti?”

Baka's Portret

16. svibnja 2019. Lovato je posjetio dr. Wooa radi "najsmisleniji" tetovaža ona's ever gotten, što je crno-sivi portret njezine bake s 26 godina-Lovato's trenutnim godinama.

Ruža

Prije nego što je Gaga tetovirala leđa, Lovato je bila prva slavna osoba koja je zatražila ružu od umjetnika Winter Stonea.

Ruže i "Ostani jak"

Jedan od Lovata'najprepoznatljivije tetovaže su "Ostani jak" natpis na unutarnjoj strani njezinih zapešća. Ova tetovaža nastala je nakon njezine borbe sa samoozljeđivanjem i izazvala je kritike jer ju je odlučila suočiti s njom.

Prije nego što je sakupila crno-sive ruže na podlakticu, Lovato je na tom mjestu tetovirala otisak poljupca. Međutim, nakon usporedbe djela sa ženskim genitalijama, pjevačica je dala djelo pokriti.

Lav

U pravom Lavovom stilu, Lovato na ruci ima crno-sivog lava koji je ispisao Bang Bang.

Portret psa sa "Buddy je bio ovdje"

Nakon što je 2015. izgubila psa Buddyja, Lovato je dobila riječi "Buddy je bio ovdje" s tintom sa strane stopala. Kasnije je komadu dodala njegov portret dr. Wooa.

"Besplatno" i Križa

Lovato je dobio riječ "Besplatno" napisala mastilom na prstu nakon recidiva šest godina nakon što se otreznila u lipnju 2018.

Sa strane ruke ima i križ, znak svoje kršćanske vjere.

1280_demi_lovato_dream_catcher_tattoo_snapchat

Hvatač snova s "Činiš me lijepom"

Lovato'Prva tetovaža je skripta na njenoj strani koja glasi "Činiš me lijepom." Lovato je ovu tetovažu dobio sa 16 godina i govorio o tom iskustvu u intervjuu, dijeleći ga

“Imao sam 16 godina i dobio sam ga u stanu nekog tetovaža. Kao da je bilo tako skicirano, bilo je u L.A. -u, ali jako sam se želio tetovirati. Radim stvari iz pobune. Dakle, to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam postao tako mlad. ”

Godinama kasnije, Lovato je komadu dodao par pera, a kasnije i hvatač snova, uz pomoć Bang Bang -a.

demi-lovato-roman-numeral-rođendani-tetovaža

Rimske brojke

Na suprotnoj strani Lovata's rebrima, ima niz rimskih brojeva koji predstavljaju rođendane članova njezine obitelji. Ti rođendani uključuju njezinu majku Diannu, stariju sestru Dallas, mlađu polusestru Madison, očuha Eddieja i oca Patricka.

demi-lovato-ruka-tetovaža

Afrika

Nakon misijskog putovanja u Keniji, Lovato je 2013. otkrila tetovažu afričkog kontinenta na ruci.

Snimak ekrana 16.8.2019. U 11.59.55

"Sada sam'm ratnik"

Lovato je podijelila fotografiju ove tetovaže istog dana kad je izbačen njezin četvrti album. Ovaj citat je stih iz njene pjesme "Ratnik" a na pitanje Jimmyja Fallona o tetovaži podijelila je:

“Na svom albumu imam pjesmu koja se zove‘ Ratnik ’i to mi je vrlo, vrlo značajna pjesma. Stvarno je težak, tekst, ali i inspirativna pjesma. To je negativna stvar koja je postala pozitivna. Puno sam toga prošao i zaista sam iskren na ovom albumu. A ovo je pjesma koju mi ​​je bilo jako teško napisati, snimiti i sada objaviti. [Tetovaža] je bila svojevrsno priznanje za objavljivanje albuma, kao i za prevladavanje nekih zaista teških stvari u mom životu. ”

d7c4cc0689f220788317bff840dd548f

"Vjera" i Ptice

2012. Lovato je na podlaktici istetovirala 12 ptica koje predstavljaju program oporavka u 12 koraka koji izvode anonimni alkoholičari.

"Volim slobodu koju ptice predstavljaju i nisam imala posebno veliki razlog zašto sam ih dobila 12 ”, rekla je za iHeartRadio. “Ali jednog dana, jedan od mojih prijatelja koji sam bio u Sober Livingu, živio sam u njenoj kući Sober Living, i pitali su me: ‘Pa zašto si dobio … Koliko si dobio?’ I bio sam kao, ‘ Ne znam. Jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam, osam, devet, deset, jedanaest, dvanaest ‘, a ja sam rekao: “Vau, nisam to mislio učiniti.” Ali bilo je kao, bilo je ljubazno poput Boga, kao što sam radio 12 koraka, pa kad sam to shvatio dok sam bio u Trezvenom životu, očito je to zaista trebalo biti. ”

Prije ptica, Lovato je na ruci dobila riječ vjera, koju je dobila s prijateljicom Lauren Martin koju je upoznala na odvikavanju.

229d1a705a12a1da5105fb81b59e3e15

"Pusti & Bog ljubavi"

Lovato je u rujnu 2012. godine dobila još jednu tetovažu za svoju vjeru.

indeks

"Rock N Roll"

Lovato je dobio odgovarajući "Rock N Roll" tetovaža na prstu s prijateljicom Hannom Beth Merjos.

slike

"Mir"

Lovato također ima riječ "Mir" s tintom u srednjem prstu.

demi_lovato_ear_tattoo_feather

Pero

U lipnju 2010. Lovato je u autobusu na Warped Tour -u dobila svoju jedinu tetovažu u boji (ne računajući usne koje je prekrila).