Sadržaj vijesti

Pogledajte novu tetovažu lica Travisa Barkera

Ruže i tetovaže imaju mnogo zajedničkog. Oni'oboje ste nevjerojatno lijepi. Za oboje, dobri obično koštaju mnogo novca. Jedina stvarna razlika je u tome što ako vi'Oprezno možete rukovati ružom s vađenjem krvi, sretno u pokušaju da dobijete beskrvnu/bezbolnu tetovažu. 

Travisu Barkeru tetovaže nisu strane i sada je, zahvaljujući finom radu dr. Wooa, on'ni ruže nisu strane. 

Kada ti'Prekriven tetovažama koliko i Barker'teško je pronaći mjesta za malo posla. Dr. Woo je uspio pronaći mjesto na Barkeru's бакice, dajući svjetski poznatom bubnjaru prekrasnu ružu sa strane lica. 

Unatoč tome što je gotovo pokriven, Barker je ove godine pronašao način da dobije hrpu novih tetovaža. Još u srpnju, Chuey Quintanar ispisala je paukovu mrežu na Barkera's čašica koljena. Možda se čini čudnim da je netko tetoviran poput Barkera još uvijek imao takve vrhunske nekretnine. Kako nam je Barker objasnio u intervjuu 2012., imao je istetovirane noge prije nego što je preživio stravičnu zrakoplovnu nesreću.

“Sve moje prve tetovaže nestale su nakon avionske nesreće i presađivanja kože”, rekao je Barker za Inked. “Tako da imam drugu priliku ponoviti noge, što je nekako kul da to izađe iz loše situacije.”

Barker je imao jako napornu godinu. Ne samo da je radio na projektima poput MGK-a, KennyHoopla i Jxdna, već Blink-182 također želi izdati novu glazbu do kraja godine/početka 2021. Iskreno,'Malo je čudo da Barker može sjediti dovoljno dugo da dobije bilo koju od ovih tetovaža. No, kao što vidite, za ovu ružu dr. Wooa vrijedilo je usporiti.