Sadržaj vijesti

Piloti do pickupa

Prije gotovo 30 godina, “Seinfeld” je emitirao epizodu pod nazivom “The Pilot” u kojoj Jerry Seinfeld i George Costanza posjećuju NBC kako bi stvorili pilot o vlastitom životu, da bi se projekt raspao poput kuće od karata. Kad je komičar Chris Distefano predstavio svog pilota “Distefano”, nadao se da će oponašati stvarnog Seinfelda, da bi na kraju završio kao njegova osoba na ekranu. “Mislio sam da je moja karijera završena, ali sam shvatio da je pilot kroz koji nije prošao najbolja stvar koja mi se ikad dogodila”, kaže Distefano. “Sve emisije koje su pokupili te godine otkazane su nakon prve sezone, a dobre su šanse da bi to imao i moj pilot. Džaba bih se odrekao prava na svoju životnu priču. ”

Distefano se prilagodio nakon neuspjeha tog pilota, kao i osam drugih koje je snimio za CBS koji nisu bili zeleno osvijetljeni. Suočio se s većim odbijanjem nego što većina ljudi doživi u životu, ali umjesto da se okrene od komedije, usredotočio se na dijelove svoje karijere koje je mogao kontrolirati. “To me motiviralo da pokrenem svoj YouTube kanal, promoviram svoj Instagram i radim televiziju kad je bilo u redu”, kaže on. “U to vrijeme bilo je bolno, ali unatrag to je bio blagoslov. Bio sam poznat kao Chrissy Pilots i moja prva emisija koju sam pokupio je ona koju ću napraviti ovo ljeto – sada sam Chrissy Pickups. ”

Skoro četiri godine su prošle od gubitka pilota, a sada je Distefano zaposleniji nego što je ikada bio. On će početi snimati svoju novu emisiju za Tru, zbog čega će ugostiti niz natjecanja u izgradnji barova u dvorištu. Povrh toga, žonglira i s dva podcasta – “Hey Babe” sa kolegom komičarom Salom Vulcanom i njegovom samostalnom emisijom “Chrissy Chaos”. “S oba moja podcasta samo želim da zaboravite na ono što se događa u svijetu na sat vremena”, kaže on. “Radi se o tome da prvo budem smiješan, a moji podcasti su nešto što nikada neću dopustiti da ispadne. Jedan od razloga zašto radim TV emisiju je odlazak u L.A. po sadržaj za moj podcast i moj YouTube kanal – ne stavljam sva svoja jaja u jednu košaru. ”

Fotografije Jason Goodrich

Fotografije Jason Goodrich

Distefano je solidno rezerviran s televizijskom emisijom, dva podcasta, YouTube kanalom, nadolazećom turnejom u komediji i vjerojatno s nekoliko drugih projekata za koje nismo upoznati. Međutim, na kraju dana najveći mu je posao biti tata. Distefano ima mladu kćer, a druga je na putu, a prvi ga nije uspio održati unatoč brojnim uspjesima.

“Uradio sam specijal za Comedy Central prije karantene pod nazivom” Chris Distefano: veličina 38 struka “, kaže. “Moja je kći tada imala 4 godine i možda bi minutu gledala svoje omiljene emisije prije nego što bi se igrala sa svojim igračkama. Kad smo joj stavili moj specijalitet, doslovno je mirno sjedila punih sat vremena. Nakon što je završila, ustala je i rekla: “Nije smiješno”, prije nego što je počela češljati svoju Barbie. Volim ovo dijete. ”

Imati obitelj natjeralo je Distefano da radi više nego ikad kako bi uspio u komediji, ali to je karijera za koju se vrijedi požuriti. U početku je Distefano krenuo sasvim drugačijim životnim putem i zaljubio se u stand-up dok je radio na doktoratu fizikalne terapije. “U glavi sam znao da ne želim biti fizioterapeut. Uvijek sam želio raditi stand-up ”, kaže. “Postao sam pedijatrijski fizioterapeut, radeći s djecom s mentalnim i tjelesnim nedostacima, a zatim sam počeo raditi otvorene mikrofone na mjestu zvanom Maui Taco. Zapalio sam svijeću na oba kraja – radio s djecom od 7 do 16 sati. a zatim raditi otvorene mikrofone za bilo koju emisiju koju bih mogao pogledati do 2 sata ujutro. ”

Distefano je nastavio svoj dvostruki život tri godine sve dok nije dobio svoju prvu veliku svirku na “Late Showu s Davidom Lettermanom”. Ovo je bila prekretnica zbog koje je shvatio da mora staviti obje noge u komediju i vidjeti što se može dogoditi. “Moja obitelj bila je toliko ljuta na mene, nitko me nije podržavao”, kaže. “Kad sam razmišljao o odlasku, imao sam sastanak sa 6-godišnjim dječakom s cerebralnom paralizom. Bacali smo loptu naprijed-natrag kad sam mu rekla da razmišljam o napuštanju fizikalne terapije radi stand-up komedije. On je bio prva osoba koja mi je rekla da je to super, svi drugi su mi govorili koliko sam glupa.

“Rekao je: ‘Pa, nije li to tvoj san?”, Nastavlja. “Rekao sam da je tako, a on je rekao: ‘Zašto si uopće još ovdje?’ Ovo 6-godišnje dijete u invalidskim kolicima imalo je zrelost 40-godišnjaka i jednom kad je to potpisao, rekao sam, ‘U redu, odlazim.’ ‘

Čak i s devet neuspjelih pilota u svom životopisu, Distefano se nikada nije osvrnuo. To samo pokazuje da kad vas život sruši, ustanete i pritisnete sljedeću liniju.

Fotografije Jason Goodrich

Fotografije Jason Goodrich