Sadržaj vijesti

Ove tetovaže su jajaste

Jučer ga je imao sir'dan i danas, mi'sve je o jajima. Znam da sam rekao da je sir najbolji životinjski bioproizvod i ostajem pri toj tvrdnji. Međutim, dok sam tetovaže sa sirom vidio jučer mi'super su, oni'ništa u usporedbi s ovim tetovažama na jajima.

Jaja su ljudi jeli tisućama godina, a kokoši su u tu svrhu pripitomljene prije 7500. godine prije Krista. Jaja koja se najčešće jedu su piletina, a zatim slijede patka, guska i prepelica. Sjedinjene Države proizvode 9,41 milijardi jaja svaki mjesec, a prosječan Amerikanac pojede 279 jaja svake godine.

Jaja se mogu pripremiti i uživati ​​u njima na razne ukusne i uzbudljive načine-od kajgane preko poširane do sunčane strane do pečene do tvrdo kuhane. I dok sir u velikoj mjeri nedostaje u mnogim kuhinjama u Aziji, jaja se mogu naći u kuhinjama diljem svijeta.

U posljednjem desetljeću jaja su se infiltrirala u japanski lik Gudetama. Gudetamu je stvorio Sanrio i predstavio je 2014. Njegovo ime u prijevodu znači lijeno jaje i on'imale su ogroman utjecaj na kawaii kulturu. Od svog debija na televiziji, Gudetama je viđen diljem svijeta i pojavio se na boku aviona, na pakiranju za Top Ramen, pa čak ima i svoju video igru.

U čast Nacionalnog dana jaja, 3. lipnja, mi'slavimo ovaj senzacionalni životinjski bioprodukt dijeleći neke od naših omiljenih tetovaža jaja talentiranih umjetnika iz cijelog svijeta. Ove tetovaže bilježe raznolikost pripreme jaja i želimo da podijelite svoj omiljeni način kuhanja jaja u odjeljku za komentare na društvenim mrežama.