Sadržaj vijesti

Obrnite hodnike sa svečanim tetovažama

Ova godina nije bila ono što su se svi nadali da će biti. A da je tako, onda ste zabrljali prioritete. Suočili smo se s izazovima koji nisu viđeni u našim životima i žrtvovali smo se kako bismo imali privid normalnosti. I dok je sezona godišnjih odmora drugačija, ipak je to jedan put godišnje da se ljudi potiču da se bace na zid sa svakim posljednjim šljokicama koje posjeduju. A, ako ste išta poput moje obitelji, vaša kuća izgleda kao da je Božić posvuda izbačen, bez ijednog centimetra viška! 

Iako svi drugačije obilježavamo ovo doba godine, uvjeren sam da svi koristimo slične ukrase kako bismo svoje domove učinili svečanim za blagdane. Od božićnih zvijezda do oživljavanja sobe svojim živahnim crvenim i zelenim bojama do snježnih kugli riskirajući da se razbiju od visokih stolova do jakih svjetala raspršenih po vašem susjedstvu izgledajući kao da pripadaju “Nacionalnim žlicama: Božićni odmor”, ovi ukrasi su tradicija koju dijelimo zajedničko unatoč našim razlikama.

U slavljenju ovih stoljećima željnih tradicija pronašli smo najbolje tetovaže koje će vam uljepšati blagdane. Javite nam na društvenim mrežama koja vam je omiljena blagdanska dekoracija/tradicija.

Božična svjetla

Vijenci

Poinsettias 

Candy Canes

Holly/Imela

Snježne kugle

Zvona