Sadržaj vijesti

Nove tetovaže leptira Ariane Grande

Iako Us Weekly može pokušati postići dominaciju slavnih osoba "Baš poput nas!", svi znamo da to osjećanje nije moglo'ne biti dalje od istine. To je postalo postupno jasno tijekom zatvaranja COVID-19 jer slavne osobe postavljaju svoje selfije u karantenu s mjesta koja su daleko luksuznija nego što će većina ljudi ikada doživjeti. Slave i novac postoje samo prednosti'nije dostupno vama i meni, uključujući, u slučaju Ariane Grande, mogućnost nedavno se tetovirati. 

Na fotografiji objavljenoj na njenom Instagramu u ponedjeljak, Grande na ruci ima dva zamršeno leptira sa detaljima. Pogledaj. 

Post je promocija za Grande'predstojeća suradnja s Justinom Bieberom, "#stuckwithu," kako Grande komentira da će stići za četiri dana. Sav prihod od singla ići će u fond za podršku djeci čiji su roditelji prvi reagirali na pandemiju COVID-19. 

No, da se vratimo tetovažama, ovo nije prvi put da su obožavatelji bacili pogled na tetovažu leptira na Grandeu. Tijekom dodjele Grammyja neki su obožavatelji istaknuli tetovažu koja joj viri ispod rukavice. Činilo se da je tetovaža jednostavan crtež leptira.

To'moguće je da je Grande imala samo jednu sesiju tetovaže, a od tada ju je završila i proširila. No, pomno pogledajte dvije fotografije, nešto se čini pogrešnim – čini se da je obris leptira na Grandeu's lijeve ruke, dok su nove tetovaže leptira na desnoj ruci. Osim ako je jedna od fotografija okrenuta, što je definitivno mogućnost, tetovaže se nalaze na različitim rukama. 

Što mislite o Grandeu'nove tetovaže? Javite nam na Facebooku i Twitteru.